نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

نظرسنجی: کدام آواتار برتر است؟ -
Alice
20.00%
4
20.00%
Anarchy
5.00%
1
5.00%
Dariush
25.00%
5
25.00%
iranbanoo
20.00%
4
20.00%
Nevermore
5.00%
1
5.00%
Ouroboros
5.00%
1
5.00%
Russell
5.00%
1
5.00%
Theodor Herzl
5.00%
1
5.00%
مزدک بامداد
10.00%
2
10.00%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. نمایش نتایج

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مسابقه آواتار برتر ماه - دور پنجم (رای‌گیری)

Alice نوشته: پیروزی دو بانو در این سری از مسابقات تازیانه‌ی دردناک‌تری بود بر سر و روی زن‌ستیزی و زن‌ستیزان انجمن!
هرچند ما می‌دانیم که «برخی» افراد از این کتک‌هایی که بدست ما می‌خورند حظ می‌کنند، ولی ما نشان
می‌دهیم که تحقیر و خوارداشت ایشان جلوی دیگران لذتی به مراتب فراتر و بلندتر از چنین تازیانه‌هایی دارد.
Various_031

شراب اولی تر ...
پاسخ

ضعیفه‌ها چه پپسی‌هایی برای هم باز می‌کنند! وانگهی این ارفاقی‌ست بر شما تا پس شلاغهای پی‌در‌پی و بی‌امان‌ ما، نفسی تازه کنید و اندک انرژی‌ای بگیرید برای دور بعد شلاق‌خوری:e152:

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

توجه بانوان محترم را به این نکته جلب میکنم که یکی از زنخواران هنوز رای نداده، اختلاف هم دو رای بیشتر نیست !!

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ

می بینم که قدرت گرفتن زنان رعشه در اندام بی جان مسکولیست انداخته:))

شراب اولی تر ...
پاسخ

iranbanoo نوشته: می بینم که قدرت گرفتن زنان رعشه در اندام بی جان مسکولیست انداخته:))
هه هه، چه تصوراتی !!
من تنها میگویم هر چیزی بالاخره یک قیمتی دارد دیگر، مخصوصا با اتفاقاتی که در این دور مسابقه افتاده تورم هم رفته بالا E105

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ

Russell نوشته: هه هه، چه تصوراتی !!
من تنها میگویم هر چیزی بالاخره یک قیمتی دارد دیگر، مخصوصا با اتفاقاتی که در این دور مسابقه افتاده تورم هم رفته بالا
تورم چیه؟مزنده...:))

شراب اولی تر ...
پاسخ

بروم جلایی به شلاق‌های آویخته به دیوار بدهم که در انتظار پشتِ ضعیفه‌ها حسابی بی تابی می‌کنند:
[ATTACH=CONFIG]3556[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.png Indiana_Jones_Whip_Ink_by_TrishaTrixie.png اندازه 278.88 KB  تعداد دانلود: 189

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

Dariush نوشته: بروم جلایی به شلاق‌های آویخته به دیوار بدهم که در انتظار پشتِ ضعیفه‌ها حسابی بی تابی می‌کنند:
فقط لطفا همراه با یک استریپ جانانه باشه پلیز:))

شراب اولی تر ...
پاسخ

iranbanoo نوشته: تورم چیه؟مزنده...:))
من که قیمیت رو دقیق نمیدونم، فقط میدونم مزنده بالاست !!

پاسخ

iranbanoo نوشته: فقط لطفا همراه با یک استریپ جانانه باشه پلیز:))
زهی خیال باطل، همه چیز تا آنجا که به لذتِ ضعیفه‌ها نیانجامد ادامه خواهد داشت...
Preview the human_whip-16 Sound Effect

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 41 مهمان