Dariush نوشته: اینهم از وقاحتهای فمنیستیست که به زندان رفتنِ 3500 نفر در یک سال صرفا به خاطر قانونی تماما ضدانسانی و مبتنی بر اصول بردهداری موضوع جک میشود ولی برای 3درصد از زنان تمام جهان که ختنه میشوند، روز جهانی مبارزه علیه ختنه زنان تعریف میشود. و در این آمار هم خبری از مردانی که مهریهی زن را پرداخت کردهاند که به زندان نروند، مردانی که ماهی یک سکه قسط میدهند، مردانی که به تهدید مهریه ناچار به تحمل زنِ مربوطه و تامین مخارج او شدهاند، مردانی که ناچار شدهاند به شکلی برای اجرا نکردنِ مهریه به زن باج بدهند(باجهای مادی یا معنوی مثل صرف نظر کردن از حضانت فرزندان)، مردانی که از سالهای پیش در زندان هستند و آنها که مویشان آنجا سفید شده و... نیست.
[ATTACH=CONFIG]3248[/ATTACH]
این تلاش های مذبوحانه برای شرم دادن(که منسوب به فمنیست ها میکننش) راه به جایی نمیبره،همونطور که تا حالا متوجه شدید برای بحث با موجودات بی شرم باید کلا رگ و ریشه هرچی شرم و حیا هست رو کند:))
داریوش جان یک کوچولو از مرحله پرتی:))(اون قضیه گله گله رو دوستان کلی استفاده کرده بودند و تیکه ای بود که بهشون انداختم)
این آمار زندانی رفتن در یک سال نیست،این آمار زندانیان
موجود بود که من به خاطر روحیه لطیف و مهربانم!:)) با آمار مردانی که امسال متاهل شدند مقایسه کردم مگرنه اگر با امار کل مردان متاهل مقایسش میکردم دیگه رمقی براش نمیموند:))
بعله "تمکین " که بدون نیاز به هیچ عینکی! بردگی جنسی محسوب میشه انگار در حوزه دید شما نیست ولی قانونی که هزارتا بند و تبصره برای رها کردن مرد داره میشه "مبتنی بر اصول برده داری" :))
اصلا چیزی که من باهاش مشکل داشتم همین واژه "گله گله" بود که برای آماری اینقدر ناچیز از چنین واژه ای استفاده شده،بیخود بحث رو به جای دیگه پیوندش نده:))
والا من متاسفانه آمار اینهایی که گفتی رو نداشتم(که البته داشتنش و مقایسه آماریش احتمالا موجب تولید خنده و مزاح بیشتر میشد) ولی متاسفانه مثلا آمار زنانی رو هم ندارم که به خاطر آزار شوهرانشون از همین چیزهایی که قانون براشون معین کرده هم میگذرند.
نقل قول:ای والله! ما از دوستان تشکر میکنیم از این که قرار است به خاطر ازدواج کردن و کار کردن و تامین زن ما را به زندان نفرستند و مجازاتهای قشنگتری را در نظر دارند، مرسی دارند واقعا! دوستان یه وقت فکر نکنید این کار در خدمت به مردان انجام نشدهها، نه، صد در صد برای مردان است! حالا در کنارش هم کمی از بارهای روی دوش دولت اینطوری برداشته میشود:
همش از روی نگرانی برای مردان است بخدا! باور کنید، مرد اگر برود زندان که نمیتواند کار کند مهریهی همسر عزیزش را بدهد، بعد آنجا در زندان همش غصه میخورد و افسردگی میگیرد، به همین خاطر دوستان فکر کردند مردانِ بیچاره را نجات دهیم:
کلا در این مواقع توانایی تشخیص ایهام و استعاره و کلا سایر صنایع ادبی! در دوستان از بین میره! :))
به هر دلیلی که اینکار انجام شده باشه به نفع مردان هست،نیست!؟حالا باز ناله و زاری بکنید:))
تازه برای شما خبر های بهتری هم داریم:
110 سکه هم برای مهریه زیاد است؟ - سایت خبری تحلیلی تابناك
نقل قول:دوستان دو دقیقه وقت بگذارید و به این مقالهای که فمنیست خوشمزهی ما آورده توجه کنید:
یعنی خشونت مرد به مرد، زن به مرد، زن به زن، خشونت نیست و اگر در خانه مرد به زن بگوید "خفه شو" خشونت کلامی علیه زن است، اما اگر زن همان را به مرد بگوید، احتمالا در حال ابراز نوعی خاص از عشق خالص است که در توان درک ما نیست!
و البته این هم نوعی دیگر از وقاحت فمنیستیست که در نبود آماری موثق از آنسوی ماجرا (خشونتی که علیه مردان است)، از اینکه چند درصد زنان مورد خشونت واقع میشوند، نتیجهگیری میشود که زنان تحت سلطهی مردسالاری به طور روزافزون مورد خشونت واقع میشوند!
داریوش عزیز شغل ماله کشی شایسته شما نیست:))
این آمار قطعا ناقصه(من در آمارهای مربوط به کشورهای خارجی مقایسه هایی که توش قربانیان مرد هستند رو هم میارم،مثلا تجاوز) و به همین خاطر هم فقط به "خشونت فیزیکی بر علیه زنان" اشاره کردم،در مورد 70 درصدی بیش از 87/5 درصد از خشونت ها "فیزیکی" بوده،یعنی حدود 60 درصد.
در آمار دوم هم 15 درصد خشونت بر علیه زن فیزیکی به همراه خشونت روانی بوده،نه خشونت روانی به تنهایی.
حالاشما بند کردی به تعریف خشونت روانی که من اصلا در موردش حرفی نزدم؟!:))))
گیر من این بود که واژه گله گله برای آزار جسی زنان بسیار مناسب تره تا زندان رفتن مردان به خطر مهریه یا نفقه! :))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-