12-23-2013, 03:56 PM
Dariush نوشته: ساده است دوست من:این می شود همان کار پیدا نشدن برای کسی که درس نخوانده و فقط پاس کرده و مدرک گرفته (هر چند اینجوری نیست که یه نفر "همه" درساشو فقط برای پاس کردن بخونه، و اینجوری نیست که همه بتونن الکی الکی درس پاس کنن و مدرک بگیرن، به خصوص در همون دانشگاه هایی که شما معتقدید واقعا دانشگاه هستند، در بسیاری از مواقع شما تا علم نیاموزید نمی توانید پاس کنید).
1- دانشگاه برای دو منظور است :الف:علمآموزی ب:تحویل دادن متخصصهایی به بازار کار.
2- مشخص است که هدف دوم بدون اولی قابل دستیابی نخواهد بود. چرا که شما اگر صرفا نامِ متخصص را به یدک بکشید و چیزی ندانید، بعد از مدت کوتاهی صاحب کارتان شما را از کارتان اخراج خواهد کرد و کاری پیدا نخواهید کرد.
3-نشان دادیم که شما میتوانید در دانشگاه اگر بخواهید چیزهایی بیاموزید.
4-اکنون آنکس که درسها را میپیچاند لایق سرزنش است. چرا که او علاوه بر اینکه منابع و سرمایههای کشور را برباد میدهد، وقت خویش را نیز هدر داده است چرا که دچار نقض غرض شده. اگر نمیخواسته یاد بگیرد پس چرا دانشگاه رفته است؟
من نظام آموزشی کشور را نه از این جهت که هیچ چیزی به کسی نمیآموزد، بلکه آن را تا یک میزانی ناکارآمد میدانم قبول ندارم. سیستم ارزشیابی و نظام دانشگاهی دلزننده است. اما هرگز به این معنا نیست که به کلی آن را مردود بدانم.
حالا می ماند پاسخ به سوال من که شما بهش جواب ندادید:
شما 19 سال دارید، نظام آموزشی (یا دانشگاهی) کشور را بی ارزش می دانید و دو گزینه هم پیش رویتان است: دانشگاه رفتن و یا بیکار ماندن توی خانه، کدام را انتخاب می کنید؟