12-21-2013, 04:37 PM
Alice نوشته: آفرین. یک چیزی بگویید به زمانهی ما هم برسد! این گفتگو اصلا مال چند سال پیش است؟فکر کنم گفتگو اواسط ۲۰۱۰ تعطیل شد
"A Land without a People for a People without a Land"
Alice نوشته: آفرین. یک چیزی بگویید به زمانهی ما هم برسد! این گفتگو اصلا مال چند سال پیش است؟فکر کنم گفتگو اواسط ۲۰۱۰ تعطیل شد
Russell نوشته: نام کاربری دوستانی که با آنها گفتگوی مستقیم در گفتگو نداشتم اصلا خاطرم نیست داریوش جان، حدس من این است که یک ارتباطی با نیچه باید میداشته.
حافظهام در مورد گفتگو بسیارکمتر از حد انتظار است و برای خودم هم عجیب است، خودم احتمال میدهم آن موقع که من آنجا فعال بودم چون بیشتر بحثهای مذهبی را دنبال میکردم و تازه کار بودم احتمالا برخورد آنچنانی با مطالب دوستان نداشتهام وگرنه باید بهتر از اینها خاطرم میماند.
Theodor Herzl نوشته: ما هم شدیم عین پیرمردها که هی از زمان شاه یاد و خاطره تعریف میکنند ، ما هم از گفتگو صحبت میکنیم
Alice نوشته: آفرین. یک چیزی بگویید به زمانهی ما هم برسد! این گفتگو اصلا مال چند سال پیش است؟:e057:
Alice نوشته: این گفتگو اصلا مال چند سال پیش است؟
Dariush نوشته: من اصلا در گفتگو عضو نبودم! این را به این خاطر از راسل گرامی پرسیدم که ببینم آیا یادشان هست که من چندبار قبلا گفتهام اینجا نخستین جایی در فضای مجازی پارسیست که من بطور جدی در آن فعالیت دارم، یا خیر؟راست میگوییها، گول خوردم :D
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Alice نوشته: حالا اگر کسی توانست بگوید نام کاربری من در گفتگو چه بود جایزهی خوبی پیش من دارد!
Nevermore نوشته: هه هه.مثل اینکه خودم ام از همه قدیمی تر بودم در گفتگو.من ورود تک تک دوستان به گفتگو را تقریبا یادم هست.
یک کاربری در گفتگو بود به نام یسنا بیخدا.شباهت شگرفی به @Alice داشت.البته ایشان سن اش بیشتر از این حرفها بود.یک دزیره بیخدا هم داشتیم که بسیار شبیه @iranbanoo بود.
Anarchy نوشته: البته درست نیست صندلی داغ رو منحرف کنیم ، اما فکر نکنم از من قدیمی تر باشی تو گفتگو !! دقیقا کی عضو شدی ؟آنجا هم یک سه چهار ماهی فقط خواننده بودم،اما ژانویه 2007 عضو شدم.
Nevermore نوشته: آنجا هم یک سه چهار ماهی فقط خواننده بودم،اما ژانویه 2007 عضو شدم.