Dariush نوشته: واقعا نیست؟ برای من که خیلی مهم است. البته همانطور که خودت میدانی به کارِ شخص بسته است این موضوع.
نه نیست داریوش جان!
مثلن وقتی تمام زندگی من به جز همین بخش وب سرور خلاصه شده در OSX و ویندوز چه نیازی به نوشتن برنامه برای لینوکس دارم؟
وقتی که بخواهم برای IOS برنامه بنویسیم باید از Objective C یا همین C# استفاده کنم یک زبان مالتی پلتفرمِ همه چیز تمام به چه دردم میخورد؟
سوای اینها چه زبانی قدرتمند تر از C/C++ که همه فن حریف هم هستند ؟ که تازه تجربه کاری نشان میدهد همینها هم
در کارِ من چندان کارایی ندارند چون همان طور که خودتان هم بهش اشاره کردید برای یک کار ساده خر حمالی بیش از حد لازم است!
البته چندان دور از ذهن نیست که در آینده ای نه چندان دور زبانهای برنامه نویسی حتا ساده تر از سی شارپ بوجود بیایند که بتوانید هم به صورت مدیریت شده و هم به صورت مدیریت نشده ازش استفاده کنید و بتوانند Native Code کامپایل کنند و یا دسترسی کامل به سخت افزار داشته باشند و باعث بازنشستگی C++ هم بشوند. شاید هم سرعتشان به اندازه کافی قابل قبول باشد که بشود دور سی را هم خط کشید.
Dariush نوشته: اساسا آبجکتپروگرامینگ از همان روز نخست هم یک لنگش در هوا بود و هنوز هم چالشها در موردش بسیار است. من در همان سیشارپ هم بیشتر پروسیجرال برنامهنویسی میکنم. اولین مشکل هم از اینجا آغاز میشود که انتزاعِ و نگاشتِ آبجکتهای دنیای واقعی به آبجکتهای زبانِ برنامهنویسی هرگز روال درست و درمانی ندارد و شما گاه برای نوشتنِ یک متدِ ساده باید یک آبجکت بسازید!
:))))
Dariush نوشته: نه، من هم نه با پایتون کار میکنم و نه با آن پول درمیآورم، اما هرگاه بخواهم برنامهای را مثلا در سی بنویسم نخست آنرا به زبانِ پایتون مینویسم تا بیانِ الگوریتمیکِ خوبی از آن بدست آورم، سپس آنرا به سی تبدیل میکنم.
اووه چه قدر کار میکنی داریوش جان!
من حتا الگوریتم هم نمینویسم برای برنامه ام! چه چیزهایی از برنامه میخواهم را روی یک کاغذ مینویسم و سپس بسم الله :))) هر بخش که تمام شد آن بخش از نوشته ام را خط خطی میکنم :دی
البته شاید دات نت و PHP یک مقداری تنبلم کرده باشند ولی با همه اینها سر خر را انداخته پایین و تر تر تر تر تر کد میزنم ، همیشه هم کار میکند :))) و مثلن در PHP مشکلات اینجکشن و این حرفها را هم با اعجوبه هایی همچون PHPIds حل میکنم.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری