sonixax نوشته: دقیقن همانهایی که کوت کردم !
نگاشته بودید که راه اندازی سخنگاهی که مورد نگر من است؛ شعار و آرزویی برباد رفته است؛
من هم خواستم که به طور دقیق؛ به چم، بیان مشکلات
غیر قابل حل راه اندازی آن با نرم افزارهای آزاد و اختصاصی نمودن آن را بیان نمایید.
آنچه پیشتر نگاشته اید را، پاسخ داده ام.
sonixax نوشته: عزیزم شما توی عمرت یک بار هم هوست نخریدی که مشکل من نیست !!!!
ترافیک نا محدود و فضای نا محدود و ... چرندیاتیست که به خورد ملت میدهند تا از آنها خرید کنید ! ولی وقتی ازشان درخواست میکنی اینها را برایت مینویسند :
بسیاری از هاست های رایگان هم این خدمات را می دهند. البته واضح است که انتظار ترافیک و حجم لازم برای یک هاست با وب سایت را دارند؛ نه ترافیک غیر عادی را.
بر یکی از آنها سال ها است که وب سایت هایی را برپا نموده ام و تنها مشکل آن کمی کند بودن زمان پاسخگویی از سرور است.
شوربختانه نمی توانم خطر کنم و امکان معرفی آن نیست.
نقل قول:صد البته ! ویکی لیکس بدون پشتیبانی مالی و سیاسی به اسناد محرمانه آمریکا دسترسی داشته :))
تا جاییکه من آگاهی دارم؛ ویکی لیکس به وسیله داوطلبان ناشناخته از سراسر جهان پشتیبانی شده؛ اگر بن مایه هایی معتبر می شناسید که اسناد محرمانه به وسیله رشوه
و یا پشتیبانی های سیاسی فراهم می شوند؛ به مهر، در اختیار من نیز قرار دهید.
نقل قول:این تنها یکی از مشکلاتش است (سرور اینجا و این سایتها مشترک است با هزینه شخصی ادمین و مانی بهروز گرامی) : حمله به سرور سایتهای تازینامه ، رضافاضلی ، پری صفاری و مسعود انصاری | نوشته های میلاد
چیزی که به محض پدیدار شدنش در سرویسهای اشتراکی که شما معرفی کردید ! (که تازه از تمام سرویسهای اشتراکی که خودمان میشناسیم هم گران تر است) ساسپندتان میکنند .
این گفتگو صرفا پیرامون راه اندازی سخنگاه می باشد.
و برای راه اندازی یک سخنگاه؛ هاست نیز بسنده می کند.
نقل قول:محض اطلاع باید بگویم سرور اینجا روزانه مورد حمله دست کم 50 حمله DDOS گسترده قرار میگیرد به خصوص از داخل ایران و جانب شرکت پارس آنلاین .
حمله DDOS از روش های قدیمی حمله به سرور می باشد؛ و سر راست ترین راه حل آن؛ داشتن یک فایر وال نرم افزاری مناسب است.
همچنین جالب است بدانم که چه طور دریافتید بیشینه حملات از جانب پارس آنلاین بوده است؟!
نقل قول:سر سختی در مورد مسایلی که دانش کافی در باره اش نداشته باشید ختم میشود به تمسخر سایرین !
سرسختی من در برابر پذیرش سخنان اشتباه و ساده لوحانه ی دیگران است!
نقل قول:همان طور که پیشتر هم گفتم دانش و آگاهی شما در این زمینه نزدیک به صفر است ! همان یک مقدار هم یحتمل از شنیده های پراکنده از این طرف و آن طرف است .
بالاتر نشان داده ایم دانش زیاد شما در این باره را !
ما هم با شما اینجا در باره امنیت سخن نمیگوییم که اینچنین میزنید به صحرای کربلا برای لاپوشانی سوتی های پیشین .
در مسایلی که دانش کافی در باره شان ندارید سرسخت نباشید به ضرر خودتان است
شما به این مطلب من:
نقل قول:اگر هم به ما حمله شود؛ کل سرور تحت تاثیر آن قرار گرفته و فورا اتوماتیک وار Restart خواهد شد و پیوندی با VPS بودن یا نبودن فضای مجازی ما ندارد.
شما می توانید(البته با داشتن دانش کافی) بر یک VPS ؛ تارنمایی امن و مناسب داشته باشید؛ در حالیکه با داشتن یک Data Center هم، ممکن است امنیت مناسبی نداشته باشید!
چنین پاسخی داده بودید:
sonixax نوشته: خوب این سخن شما به خوبی نشون میده که کوچکترین تجربه ای در این زمینه ندارید ! و اصلن از مشکلاتی که با یک VPS وجود خواهد داشت خبر ندارید . تازه همان VPS اش هم محدودیت استفاده از منابعی را دارد که هوست اشتراکی دارد .
نگاشته بودم که اگر من بی تجربه هستم؛ مرا آگاه نمایید. نه اینکه دوباره به کُلی بازی روی بیاورید!