koroghli نوشته: من با گویش های به قول شما محلی فلان شهر کار ندارم.من با زبان ترکی ام کار دارم همانطور که در پایین هم گفته اید بسیار بسیار متفاوت تر از زبان فارسیست و کلا ریشه هایش هم با یکدیگر فرق دارد. قبل حکومت هم به همان ایران و ایرانی بر میگردد که متاسفانه فارس های پایتخت نشین و قسمتی دیگر از هموطنان سایر شهر ها ( با دز کمتر ) این مسئله را نمی توانند در خود حل نمایند که حق تحصیل و اموزش به زبان مادری یک حق بسیار بسیار بسیار پیش پا افتاده یک بشر است و کسی که این حق را از یک فردی بگیرد با جلادی که سال ها خون ها ریخته فرقی ندارد.
در مورد این موضوع هم به تفصیل خواهم گفت، همینقدر اینجا بگویم که تاریخ نویسانی که بر پایه ی آریا محورانه تاریخ ایران را در این 70-80 سال نوشته اند، همواره شروع تمدن ایران را از هخامنشی عنوان کرده اند، حال آنکه هزاران سال قبل از آنها تمدن بسیار پیشرفته تری در ایران وجود داشته.
باز هم میگویم با بیگانه خواندن من و با نفی زبانم هیچ مشکلی حل نخواهد شد، و تنها صورت مسئله را پاک می کنید.
اینکه نمیشود آموزش و پرورش هر استان به زبان محلی یا بیگانه خود باشد!
سخن گفتن به ترکی هم تا آنجایی که ما میدانیم در
این دولت خراب شده آزاد است و کسی جلوی ترک زبانها را نگرفته است.
koroghli نوشته: من یک ترکم، ترک آذربایجانی،و در عین حال ایرانی هستم، این متن بالا برای این موضوع بود که شدت تنگ نظری برخی از هموطنان نشان داده بشه، که خوشبختانه هیچ چی نشده یکیش پیدا شد که حتی تاب و تحمل اسم ترکی برروی فرزندان و مغاضه و ... ما را ندارند و جوابشان این است که برو دهستان ترکستان اگر میخواهی اسم ترکی بزاری. این طور نوشته ها نشان می دهد که چقدر با چمته ی پوشالی دم از حقوق بشر می زنیم.
آخر هم نفهمیدیم, تکلیف خودتان را روشن کنید, ترک هستید یا ایرانی؟ چیزی به نام ترک
ایرانی نداریم و حتی دولت کنونی ایران هم آدمهای دو-ملیتی را به رسمیت نمیشناسد (اگرچه
کاری هم به آنها ندارد)
بالاخره پیش خودتان فکر کنید ببینید کدام هستید, ایرانی یا ترک؟
koroghli نوشته: آنچه که همه ی ما را می تواند در کنار یکدیگر نگه دارد، احترام به حقوق یکدیگر است و بس.
koroghli نوشته: من نه از زبان فارسی نفرت دارم نه از کس دیگر، آن چیزی که برایم جالب است، تعیین تکلیف عده ای برای ماست که تعیین می نمایند ما ترکیم و یا نیستیم،
شما نمیتوانید هم ترک باشید هم ایرانی, پس یا ترک هستید یا ایرانی. اگر ترک هستید که
دیگر جای سخنی نمیماند و کسی هم نمیتواند به زور کسی را میهنپرست کند. اگر ایرانی هستید
ولی دوست دارید چیزهایی که در گذر تاریخ بدست آوردهاید, مانند زبان ترکی و آداب و فرهنگ خودتان
را داشته باشید, آنگاه این حق شما است و کسی نباید جلوی شما را بگیرد؛ اما نبایستی فراموش کنید
که اینها مرزی دارند و شما نمیتوانید بگویید که ما میخواهیم آموزش و پرورش سراسر ترکی باشد, همه
ترکی سخن بگویند و پس از ده سال و اندی هم که دیگر کسی فارسی نمیدانست بگویید همه ترک هستیم.
koroghli نوشته: من در این کشور همان اندازه ای حق دارم که شما دارید،شما همان اندازه ای حق پاسداری از زبان فارسی و تشکیل فرهنگستان زبان فارسی دارید که من حق پاسداری از زبان ترکی و تشکیل فرهنگستان زبان ترکی را داشته باشم
آری, شما بایستی حق پاسداری از زبان خودتان را داشته باشید و در آن سخنی نمیرود. جدای از آن, زیاد هم نگران نباشید, فرهنگستان زبان پارسی به این دولت وابسته است و چندان کاری هم تاکنون انجام نداده است.
koroghli نوشته: من حق دارم موسیقی ملیم را ترویج دهم
من حق دارم فرزندانم را به زبان ترکی آموزش دهم.
و اگر این حق ها را این افراد تمامیت خواه ( که از فاشیسم مذهبی هم بدتر هستند ) بر خود بقبولانند مطمئن باشید انزمان در ایران اباد باهم زندگی میکنیم،
شما حق دارید که زبان ترکی را
در کنار زبان پارسی به فرزندان خود آموزش بدهید. برای
موسقی هم روشن است که حق از آن شما است. اما یکبار دیگر, این دولت نماینده ما نیست که اینچنین
کردار آن را به سر ما میکوبید. اگر اندکی دقت کنید, همه ما مخالف این رژیم هستیم و در یک جبهه!