یه نفر نوشته: برو بابا........
در ذات شما لودگی و مسخره کردن زنان موج میزنه..
فراموش نکنید اینکه شما اینجا به ما میپرید و در دنیای واقعی نمیپرید ، ربطی به ما نداره
کسی به شما نپریده, بیشتر شما به دیگران پریدهاید بانو (:
در ذاتِ خود من مهربد را هم درست میگویید, در ذات من گیسخندِ بیشتر رفتارهایِ زنان هست, اگر نبود که با این دسته از رفتارهای زنانه ستیز نمیکردم!
یه نفر نوشته: صرفا سطح پایین اعتماد به نفس خودتونه!!!
نه, هر مردِ بخردی در برابر زنان و برای رسیدن به سکس و نابود نشدن ژن اش باید دروغ بگوید و رفتار
دورویی داشته باشد, اینجا ولی ما میتوانیم خودِ راستین امان باشیم و حقیقتها را بی پرده بگوییم.
اینکه اینها آزاردهنده هستند دیگر گناه من نیست, مگرنه اینکه گفتیم "مردها بالا پایین میپرند" و چاپلوسیِ زنان را میکنند مگر چیز خوبی بود!؟ نه, ولی حقیقت داشت.
یه نفر نوشته: وگرنه کسی از پشت تلفن فوت نمیکرد و فحش نمیداد...
چون میدونه کسی دستش بهش نمیرسه..
سنجش نابرابری است, اینجا کسی با کسی دشمنی ندارد, تنها منطقی داریم سخنانی را میزنیم و گفتگو میکنیم.
کسیکه پشت تلفن فوت میکند از بیخ دارد دگرآزاری میکند.
یه نفر نوشته: اگر رابطه ما ( من و تو و بقیه هموندان ) دو طرفه بود و در دنیای واقعی هم همدیگر رو کم و بیش میشناختیم، محال بود اینگونه نقد ها و صحبت ها شکل بگیره! از جانب شما!
تا جایی هم که من میدونم هیچکدام از بانوان این فروم با لباس و دامن و .. قصد فریب شما را ندارند و تا حالا همچین کاری نکرده اند!
نه اینجور نیست, رفتار بیرون خود من شاید یکسان نباشد, ولی ناهمسان هم نیست.
ولی دربارهیِ دیگر مردان درست میگویید و سخن من نیز بدرستی همین بود, که شما چشمداشت دیدن همان رفتار چاپلوسانهیِ مردان در بیرون را دارید.
یه نفر نوشته: این اوج ذلت خودتان هست که با دامن خر می شوید..
اگر گرایش جنسی و گرایش به زادآوری خر شدن باشد, خوب آری, همهیِ مردان (و زنان) خر خدادادی! هستند!
یه نفر نوشته: (( بنا به دلایلی، شخصیت «یه نفر» از همین لحظه دگرگون شد و شما دیگه با من ِ مهربان و شیرین طرف نیستید.. تصمیم گرفته ام مانند خودتان فقط بکوبمتان و له کنم و بُلدزر وار حرکت کنم ))
نقاب از چهره انداختید؟
پارسیگر