07-30-2013, 11:43 PM
کافر_مقدس نوشته: اینکه همه ی بی دین ها به ازدواج با دختر باکره تمایل داشته باشند یک چیز است و اینکه شما چند مورد از بی دین ها رو دیده اید که چنین تمایلی داشتند یک چیز دیگر!
شما حق ندارید این مسئله رو به صرف اینکه چند نفر از دور و بری های خود رو دیده اید به همه ی افراد تعمیم بدهید
به شخصه اگر به دختری علاقه مند باشم این مسئله ی بکارت به هیچ وجه شرط نیست. مهم وجود خود طرف هست، نه باکرگی اش!
تازه خیلیها مسلمون مخفی هستند !
اینجا طرف میگه من مسلمون نیستم و هیچ اعتقاد دینی ندارم (آفرین دستت درد نکنه) ولی :
گوشت خوک نمیخورم آخه بو میده !!!
گوشت از فروشگاه های آلمانی نمیخرم آخه لخته خون توشه و مزه اش فرق میکنه میرم از عربها و ترکها میخرم !!!
شبهایی مثل امشب که علی تازی گور به گور شده طرف اصلن نمیخنده !!!
آقا یا خانوم رو هر وقت میبینی مسته ولی توی محرم لب به مشروب نمیزنه !!!
دختر و پسر توی خیابون که همدیگه رو میبوسند روشو میکنه اون ور یا میگه یکی بره به اینها بگه این کارها مال توی خونه هستش !!!
طرف خالکوبی داره یا موهاشو رنگی پنگی کرده میبینه بد و بیراه میگه !!!
بعد همین آدم :
بهش گوشت خوک خوروندیم نمیدونست خوکه به به چه چه ش رفته بود هوا .
از آلدی رفتیم مرغ بسته بندی خریدیم زرشک پلو درست کردیم گذاشتیم جلوش خورد و کلی هم تعریف و تمجید کرد تازه رسپیش رو هم گرفت :))))
من به اینها میگم مسلمون مخفی ، یعنی در عین حال که میدونه مسلمانی کاری بس خز و خیل و اسلام عقیده ای بس عقبمانده هستش و شخص مسلمان افکار پوسیده و متحجر داره و به همین خاطر جلوی همه میگه من مسلمون نیستم !! ولی همزمان مثل یک مسلمان رفتار میکنه . اخیرن گندش در اومده آقا و خانم اسمیت توی خلوتشون نماز هم میخونند :))))
این مسلمون مخفی ها از حماس و حزب الله و طالبان و بسیج و سپاه هم بدترند .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری