Russell نوشته: شما به حملههایِ تیپیک زنانه بدون اهمیت دادن به حقیقت و دانستن موضوع ادامه دهید !!
لطیفهی بانمکی بود؛ هنوز حرفی نزده متهم به "حملهی زنانه" شدم! وانگهی اگر میخواهید من را تحریک به
آفند و حمله کنید و بعد آن را دستاویز آماج خود، یعنی "زنها اینطورند و آنطورندتان" بکنید کور خواندهاید! :)
Russell نوشته: ما هم گفتیم که حق با ایشان است و آن واژه کارکردی جز برای سوء استفاده نخواهد داشت و حذفش خواهیم کرد.
پس سرانجام گفتمان این بود که زنستیزی در این انجمن بلامانع میباشد؟
نقل قول:این همان راهکاریست که دیگرِ بانوانِ این انجمن به جای پرداختن به گفتههای من و توجه به نکتهای که در پسِ عبارتِ «مردسالارِ زنخوار» وجود دارد، اعتراض میکردند که فلانی چرا خود را زنخوار نامیده؟ پیشنهاد میکنم به جای آنکه به این بپردازید که امیر نوشتههای خود را چگونه توصیف کرده، به خودِ نوشتهها (در همان جستار) بپردازید.
پرداختهایم پسرم؛ اگر کمی صادق باشید متوجه میشوید که من نخستین بانویی بودم که در این انجمن
با شوالیهگری (هرچند اندک) به مبارزه برخاستم و در یکی دو پُست هم به احقاق حقوق پایمال مردان نماره
داشتم! این فقط و فقط قضاوت شما از روی «جنسیت» است که اوج سنگسری و اندیشههای جزمیتان
در باب "تمام ِ مطلق ِ زنان اینطورند" را میرساند. (رفتاری که از امیر هم به وفور رویت میشد)
اگرنه من هنوز هم جای خالی امیر را بشدت در انجمن حس میکنم و فزون بر نقد فنی و مستدل و ضد زن
ایشان، ارج و ارزشی فراوان برایشان قائل بوده و هستم، زنخوارگی شما هم ذرهای از دوستی مجازی میان
من و شما هرگز نمیکاهد.
Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I