نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

نظرسنجی: کدام نمایار از نظر شما برتر از بقیه است؟ -
Alice
6.25%
1
6.25%
Anarchy
12.50%
2
12.50%
Dariush
18.75%
3
18.75%
Iranbanoo
25.00%
4
25.00%
Russell
0%
0
0%
Shahryar00
18.75%
3
18.75%
Shlomo Shumbulowitz
0%
0
0%
Sonixax
0%
0
0%
Ouroboros
18.75%
3
18.75%
کافر_مقدس
0%
0
0%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. نمایش نتایج

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مسابقه نمایارِ برتر ماه -دور سوم (رای‌گیری)

Dariush نوشته: اشتباه شد بانو، من علاقه‌ای نمایارها یا فرتورهای سکسی ندارم.
آنچه موجب شد که تمایلِ بیشتری به نمایارِ شما داشته باشم، هر آینه شباهتی‌ست که شما میانِ خود و ایشان اشاره کردید و اسن سبب اندکی خوشی در من میشود که میتوانم تصوری از سیمای یکی از دوستانِ اینجا داشته باشم و اندکی از فضای رمزآلود و مبهمِ اینجا فاصله داشته گیرم

من هم بدم میامد، ولی گمان کردم کاربران اینجا دوست داشته باشند گفتم کمی وعده‌ی کاذب بدهم! :e108:
دیگر اینکه داریوش‌جان من نگفتم به سیمای فرتور شبیه هستم، فقط گفتم مُدل چشمانم به نژاد ایرانی و
خاورمیانه‌‌ای می‌خورد، و چون دوستان از آن تعریف می‌کنند چشمان خودم را دوست دارم.
ولی شما چه کار دارید؟ رای بدهید؛ انشاءالله که شبیه هستیم! :)

Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I
پاسخ

Dariush نوشته: اشتباه شد بانو، من علاقه‌ای به نمایارها یا فرتورهای سکسی ندارم، از این سلبریتی‌ها هم براستی بیزار هستم، آنچه موجب شد که تمایلِ بیشتری به نمایارِ شما داشته باشم، هر آینه شباهتی‌ست که شما میانِ خود و ایشان با آن اشاره کردید و این سبب اندکی خوشی در من میشود که میتوانم تصوری از سیمای یکی از دوستانِ اینجا داشته باشم (هرچند تار و غبارآلود) و اندکی از فضای رمزآلود و مبهمِ اینجا فاصله گیرم؛هیچ ربطی به زیبایی، زشتی، سکسی و غیرسکسی بودنِ رخسارِ درون نمایارتان ندارد.

ای بابا داریوش جان بگذارید کارشان را بکنند.ببین چگونه کاسبی ما را به هم می زنی.E409
آلیس جان شما به داریوش توجه نکن کار خودت را بکن.این بار که گذشت اما دور بعد مطمئن باش نخستین رای را خودم به آواتار ات می دهم.E032
پاسخ

Alice نوشته: من هم بدم میامد، ولی گمان کردم کاربران اینجا دوست داشته باشند گفتم کمی وعده‌ی کاذب بدهم! :e108:
دیگر اینکه داریوش‌جان من نگفتم به سیمای فرتور شبیه هستم، فقط گفتم مُدل چشمانم به نژاد ایرانی و
خاورمیانه‌‌ای می‌خورد، و چون دوستان از آن تعریف می‌کنند چشمان خودم را دوست دارم.
ولی شما چه کار دارید؟ رای بدهید؛ انشاءالله که شبیه هستیم! :)
مهم نیست، مهم آن است که قادر گشته‌ام تصوری اگر چه مبهم و مه‌آلود از سیمایِ شما در ذهنم بسازم و اندکی ارتباطِ انسانی‌تر با کسی که آنسوی مانیتور نشسته و می‌تایپد برقرار کنم، تصوری که شاید بی‌وجه از نوعِ ساده‌انگاری‌ای که در ذات تصوری اسپینوزایی نهفته‌ست، چنانکه اگر تصوری در ذهن من هست و من آگاه میباشم به آن ، تصوری از تصوری‌ست و نمیتواند سراسر نادرست باشد بلکه درستی‌اش قابلِ اندازه‌گیری‌ست و شاید چیزهای دگر. امیر گرامی نیز پیش از این آواتاری داشت که در موردش گرفته بود قدری شبیه به خود است؛ بی‌شک اگر در این دوره آنرا نگه میداشتند، من به آن رای میدادم؛ چرا که علاوه بر آن شباهت، نمایارشان زیبایی‌هایی بیش از نمایارِ شما داشت. هرآینه من اگر میخواستم به سیاقِ امیرِ گرامی و شما ، آواتاری تا اندازه‌ای مشابه خودم قرار دهم، فرتورِ زیر را برمیگزیدم که در یک یا دو ویژگی از چهره‌اش( و نه بقیه) با من اشتراک دارد:
[ATTACH=CONFIG]2078[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.jpg photo-491.jpg اندازه 494.05 KB  تعداد دانلود: 65

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

Ouroboros نوشته: Why? Why did you do it? You could've stopped this

sleeping-kitten-photo.jpg
[عکس: 2077d1372274287t-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A...-photo.jpg]

نَننننننننننننننننننه
F7u12

Ouroboros نوشته: راسل به من رای بدهید اگرنه این بچه گربه را خفه می‌کنم:

cute-cat-pictures-%25u00252814%2529.jpg

Wait a minute

Suspicious

[عکس: 2073d1372161412t-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A...4%2529.jpg]
[عکس: 2077d1372274287t-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A...-photo.jpg]

این که یک بچه گربه دیگر است
Prampaa_13

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ

خوب داریوش جان میپرسیدی.منم شباهت های فراوانی با نمایارم دارمSad(

شراب اولی تر ...
پاسخ

iranbanoo نوشته: خوب داریوش جان میپرسیدی.منم شباهت های فراوانی با نمایارم دارمSad(
یعنی دور از جان به بطری مشروب شباهت دارید؟

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

Dariush نوشته: امیر گرامی نیز پیش از این آواتاری داشت که در موردش گرفته بود قدری شبیه به خود است؛ بی‌شک اگر در این دوره آنرا نگه میداشتند، من به آن رای میدادم؛ چرا که علاوه بر آن شباهت، نمایارشان زیبایی‌هایی بیش از نمایارِ شما داشت.

آن نمایار قطعاً یکی از بهترین نمایه‌هایی بود که تاکنون دیده‌ام. (پیشتر هم گفته بودم)
اگر این دوره آن آواتار را قرار می‌دادند رای من هم به ایشان بود.

ولی اینک به من رای بدهید، اگرنه یک بچه گربه‌ی دیگر هم به فنا می‌رود:

[ATTACH=CONFIG]2080[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.jpg little_cat_by_hoschie.jpg اندازه 257.96 KB  تعداد دانلود: 187

Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I
پاسخ

Dariush نوشته: یعنی دور از جان به بطری مشروب شباهت دارید؟
:)!!
مگر شما از تمام نمایار من تنها بطریش را میبینید؟.
یک بانوی لاغر اندام که بعد از نوشیدن شرابش مشغول روشن کردن
یک نخ سیگار(آنهم با آتشی که دست یک مرد است)است:e405:

شراب اولی تر ...
پاسخ

Alice نوشته: ولی اینک به من رای بدهید، اگرنه یک بچه گربه‌ی دیگر هم به فنا می‌رود:
به گربه‌ها علاقه‌ی چندانی ندارم، به سگ‌ها علاقه‌ی وافری دارم. هرچند که هم‌اکنون به آنها نیز علاقه‌ای ندارم.

iranbanoo نوشته: :)!!
مگر شما از تمام نمایار من تنها بطریش را میبینید؟.
یک بانوی لاغر اندام که بعد از نوشیدن شرابش مشغول روشن کردن
یک نخ سیگار(آنهم با آتشی که دست یک مرد است)است
آن بانویی که در این نمایارِ شما هست،تصویرش با تصویرِ بانویی که در ساختمانِ روبرویی آپارتمانِ من به حمام رفته و شیشه‌های تار و بخار گرفته‌ی دربِ حمام‌اش سایه‌ای بس مبهم از او می‌نمایاند برابر است.

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

Dariush نوشته: آن بانویی که در این نمایارِ شما هست،تصویرش با تصویرِ بانویی که در ساختمانِ روبرویی آپارتمانِ من به حمام رفته و شیشه‌های تار و بخار گرفته‌ی دربِ حمام‌اش سایه‌ای بس مبهم از او می‌نمایاند برابر است.
داریوش جان رایت را که به من ندادی چرا سوءتبلیغ میکنی؟E404

شراب اولی تر ...
پاسخ