06-24-2013, 04:13 PM
iranbanoo نوشته: جوان هوشمندی چون شما چرا نباید به این وعده وعید های انتخاباتی اعتماد نکندبه اسپاگتی سوگند که در دلِ هر ایرانی یک احمدینژاد هست.
کسشر هم تعاونی؟!
iranbanoo نوشته: جوان هوشمندی چون شما چرا نباید به این وعده وعید های انتخاباتی اعتماد نکندبه اسپاگتی سوگند که در دلِ هر ایرانی یک احمدینژاد هست.
iranbanoo نوشته: بابا شیرین جان میگفتی خوب من برات در خونتون پست میکردم آواتارمو....این چه وضعیه......ایرانبانو جان من آواتارتو ندیدم ولی اگه در رابطه با شراب هست احتمالا بهش رای میدادم ، چون منم مثل داریوش شراب دوس دارم. :-D
shirin نوشته: ایرانبانو جان من آواتارتو ندیدم ولی اگه در رابطه با شراب هست احتمالا بهش رای میدادم ، چون منم مثل داریوش شراب دوس دارم. :-Dشراب هم شما رو خیلی دوست داشت
Ouroboros نوشته: اگرنه اینطور که از شومبول هم کمتر رای آوردهام و در حال تبدیل شدن به غرضی هستم!
iranbanoo نوشته: الان من یه رای بیشتر ندارم.این یعنی نتیجه ی صداقت سیاسی این شد که داریوش رو از تصمیمش منصرف کنمدوستان، آخرین پیشنهاد برای رای ارزشمندِ من یک باکس شامپاین درجه یک فرانسوی است. پیشنهادِ دیگری نیست؟
داریوش جان یه باکس شراب چه طوره؟
Dariush نوشته: دوستان، آخرین پیشنهاد برای رای ارزشمندِ من یک باکس شامپاین درجه یک فرانسوی است. پیشنهادِ دیگری نیست؟یعنی رای ارزشمند شما یک باکس نوشیدنی های غیر مجاز است؟
iranbanoo نوشته: یعنی رای ارزشمند شما یک باکس نوشیدنی های غیر مجاز است؟بله، درست است.
این درسته؟