06-17-2013, 09:25 PM
جهت یاد آوری به کسانی که روحانی را نامزد خامنه ای میدانند. (لینک برتر بالاترین ۴ سال پیش، قبل از انتخابات)
nevermore نوشته: جهت یاد آوری به کسانی که روحانی را نامزد خامنه ای میدانند. (لینک برتر بالاترین ۴ سال پیش، قبل از انتخابات)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: بسیار بامزه است که به ما که رای دادیم چهار سال پیش "یادآوری" میشود !!راسل جان به گمانم شما مرا با سبزالله هایی که موسوی را رهبر! خودشان می دانند اشتباه گرفته اید که اینگونه می خروشید.خیر هدف نشان دادن تحلیل های آبکی بود که اینا همه از خودشونن(دار و دسته ی خامنه ای نه طرفدار نظام که مطمئنا موسوی اگر بیشتر از خامنه ای دلبسته ی نظام نباشد کمتر نیست) و نادیده گرفتن جنگ میان قدرت ها بود.که دیدیم مردم به خوبی از این جنگ بهره بردند، حداقل 4 سال پیش.
الان هم مصاحبه مطبوعاتی را دیدم کامل،دست گل آغا درد نکند،ما هم بنظریم بکل برویم جمع کنیم بساط را بهتر است.البته نوه و نتیجه هایمان قطعا با هم زیر سایه آغا مجتبی خواهند بود و بخوبی و خوشی و صد البته کنار هم زندگی خواهند کرد.
همه ما جلوی آغا باید برویم شاگردی !
nevermore نوشته: جهت یاد آوری به کسانی که روحانی را نامزد خامنه ای میدانند. (لینک برتر بالاترین ۴ سال پیش، قبل از انتخابات)
nevermore نوشته: نه خیر عزیزم.گویی شما به کل پیک های ما را نمی خوانید.زمانی که شما قواعد بازی را می دانید و اساسا می دانید که روحانی تغییر خیلی کوچکی می تواند بدهد چه بازیچه ای؟صرف نظر از اینکه استدلال شخص من برای شرکت در انتخابات بیش از اینکه تلاش برای تغییر شرایط باشد استفاده از فرصت هایی هرچند اندک برای ابراز مخالفت بود.که نمونه اش را در شب انتخابات دیدیم و از این به بعد هم در تجمع هایی که مردم یا دانشجویان باشند خواهیم دید.
nevermore نوشته: راسل جان به گمانم شما مرا با سبزالله هایی که موسوی را رهبر! خودشان می دانند اشتباه گرفته اید که اینگونه می خروشید.خیر هدف نشان دادن تحلیل های آبکی بود که اینا همه از خودشونن(دار و دسته ی خامنه ای نه طرفدار نظام که مطمئنا موسوی اگر بیشتر از خامنه ای دلبسته ی نظام نباشد کمتر نیست) و نادیده گرفتن جنگ میان قدرت ها بود.که دیدیم مردم به خوبی از این جنگ بهره بردند، حداقل 4 سال پیش.چه ربطی به سبزاللهی و... دارد شهریار گرامی.من میگویم همه ما جمیعا ریدهایم جلوی آغا و باید خواب هر گونه تغییر (سکولاریسم و آزادی که سهل است،حتی توان چانه زنی اقتصادی) را باید ببینیم.شما گمان میکنید "امید" را بردهاید، من میگویم هرچه هم در خزانه بود باختهایم و باید جمع کنیم برویم پی کارمان یا برویم از اول در کلاس درس سیاست ورزی آغا نامنویسی کنیم که رابطه رابطهی ِ استاد و شاگردیست.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax نوشته: پرسش من هم این بود که این تغییرات کوچک ایجاد نشه .شمارا ارجاع میدهم به هزاران ویدئویی که مردم مرگ بر دیکتاتور،مبارک بن علی نوبت سید علی،استقلال آزادی جمهوری ایرانی سر می دادند.نمی دانم اگر اینها ابراز مخالفت با نظام نیست پس لابد عربده کشی یک مشت فسیل و ورشکسته ی سیاسی که توی تلویزیون ها نشستن و از هیچ جا خبر ندارند ابراز مخالفته.آقا جان خواهشا یکی از شما عزیزان بیاید به ما شیوه ی مبارزه را نشان دهد که باید چه کنیم تا این جکومت را براندازیم؟
بعد چه طوری میشه که بازی کردن داخل نظام میشه ابراز مخالفت ؟!
خیلی دلم میخواد بدونم این منطق برره ای رو کی توی جامعه رواج داده !!!!
nevermore نوشته: شمارا ارجاع میدهم به هزاران ویدئویی که مردم مرگ بر دیکتاتور،مبارک بن علی نوبت سید علی،استقلال آزادی جمهوری ایرانی سر می دادند.نمی دانم اگر اینها ابراز مخالفت با نظام نیست پس لابد عربده کشی یک مشت فسیل و ورشکسته ی سیاسی که توی تلویزیون ها نشستن و از هیچ جا خبر ندارند ابراز مخالفته.آقا جان خواهشا یکی از شما عزیزان بیاید به ما شیوه ی مبارزه را نشان دهد که باید چه کنیم تا این جکومت را براندازیم؟