04-27-2013, 06:41 PM
دستت درد نکند میلاد جان, با دیدن سپاس ات زیر همهیِ پیکها بی داشتن کوچکترین سوگیری همینجوره که میخندم ((((:
.Unexpected places give you unexpected returns
Nâxodâ_Mehrbod نوشته: به امید اسپاگتی یک پسند دیگر بگیریم ٢٠ پسنده میشویم
hip hip hurrah ((:
Bibak نوشته: نخیر، مثل اینکه کار نیک به ما نیامده. بابا من گفتم آواتارت کوچیکه دوباره آپش کن نمیخواستم رای برات جمع آوری کنم. کاری کردید که دیگه هوس انجام کار خیر بسرمون نزنه!
خیلی خب حالا کم هندونه به هم قرض بدید. چی میخواستیم و چی شد!!
کلی برای دور بعد مسابقه امید داشتم...
Nâxodâ_Mehrbod نوشته: دستت درد نکند میلاد جان, با دیدن سپاس ات زیر همهیِ پیکها بی داشتن کوچکترین سوگیری همینجوره که میخندم ((((:
Nâxodâ_Mehrbod نوشته: نمایار ات برای سلیقهیِ من بیش از اندازه soft و مهربان و اینهاست (:نمایار شما هم برای من روزهای اول یک مقدار نسبت به شخصیت مجازی مهربد سبُک به نظر میومد. ولی طبعا کم کم عادت می کنم. (:
sonixax نوشته: ما خوشمان بیاید پسند میزنیم ! بخوانیمش فقط سپاس :e420:با این حساب پس شما داری سر ما کلاه میذاری؟ (:
Bibak نوشته: با این حساب پس شما داری سر ما کلاه میذاری؟ (:
iranbanoo نوشته: راسل جان این نمایار شما مشکل ایجاد میکند...یاد این بیافتید که همین عکس آواتور من نهایتا از سرطان مری فوت شد،شاید این کمک کند
من هر دفعه میبینمش یادم می افتد که یک سیگار روشن کنم...
دارم معتاد میشم ....!!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: مهربد میرود انگار انجمن ناقص میشود.چرا اینجا همه با هم میروند؟
انگار کسی هم نیست دیگر.
ایرانبانو جان خودت خوبی؟اوضاع بهتر است؟
iranbanoo نوشته: چرا اینجا همه با هم میروند؟ممنون من هم بد نیستم.
نوبتی اش کنید دیگر.....!!:)
ممنون راسل جان.به خوبی دوستان خوبیم...
اوضاع ما هم وابسته به شرایط حاکم است.بهتر که نه اما هنوز جای تحمل کردن هست.
شما خوبید؟
گویا در نبود دوستان دیگر وظایف انجمن دوچندان شده برایتان.
نبرد با فمینیست ها هم که جای خود دارد