Russell نوشته: نمیتوانی حرف واضح ما را بپیچانی،ما گفتیم باید هزینه والدی باشد تا خیانت و کاکُلدری معنی داشته باشد.خب اینکه قبلا گفته باشی به این معنا نیست که پذیرفته شده:))نمیشه که مفاهیم مختلف تک همسری رو فقط به یک چیز تقلیل بدیم.
در انواعی که چیزی بعنوان خیانت معنا دارد خیانت به نر با ریسک کاکاُلدری او همراه است.
به هر حال در همون مورد داشتن بچه نمونه آوردم:
نقل قول:نر خائن=اسپرم های کم ارزش==>ریسک؟از دست دادن اسپرم هااومدی فقط به این بخش بولد شده گیر دادی و انگار نه انگار حالات دیگه ای هم موجوده.
ماده خائن=تخمک با ارزش(و گاهی زمان حاملگی)==>ریسک؟از دست دادن بچه یا جنین(چون اکثر هزینه هاش رو ماده داده)
نری که بهش خیانت شده=اسپرم ها+زمان-انرژی ای==>ریسک؟از دست دادن اسپرم+بچه(که بزرگ کردن توله نر دیگست)
ماده ای که بهش خیانت شده=تخمک ها+زمان-انرژی==>ریسک؟از دست دادن بچه یا هزینه دادن بیشتر از نر
بعدهم باز قضیه گرایش رو مشخص نکردی،بلاخره میپذیری نرها گرایش بیشتری به خیانت دارند یا نه؟
نقل قول::))دقیقا به جز انسان در گونه های دیگه معنا نداره!
خوب میبخشید،برای هاپرگمی باید سفره عقد و کشیش باشد وگرنه هاپرگمی نمیباشد :))
اینجور که بجز انسان هاپرگامی معنا ندارد که !!
بعد هم شما برای فرار گفتی:
نقل قول: physical attractiveness, educational level, job status, social standing, and capital accumulationبفرمایید ببینم سطح آموزشی و شغلی و انباشتگی سرمایه! رو چطور در شامپانزه ها میشه ردیابی کرد:)))))هر چی جلوتر میریم جالب تر میشه:)
نقل قول:انرژی من همهاش تا اینجا سر نشان دادن تفاوت Copulation و بهتCucklodary رفته.بزار زمان لازم است انرژی کافی جمع شود انشالاسپاگتی آنرا هم بهتان نشان میدهیم !!وقتی زوری میخوای یک زیرمجموعه یک مفهوم رو مساوی کل مجموعه قرار بدی به همینجاها میرسیم:)
نقل قول:ما ولی گفتیم در انسان سیستم فعلی (مردسالاری و ازدواج) برای مهار هاپرگامی بوده و اتفاقا برای راهایی از سلطه آلفاها نه اینکه بوجود نیامد مشکلی برای سلطه آلفا جانم !!مثل اینکه من همش باید چیزهایی که گفتی رو نقل قول کنم یادت بیاد:
مشخصا سیستم جفتگیری انسان پالیگامی نیست که مشابه شامپانزهها باشد از ما توضیح آنرا بخواهید !!
الان باز برای ما یک ESS اختراع کن ببینیم به کجا میرسیم !!
نقل قول:اتفاقا ما هم گفتیم که در نوع انسان، بتاها (اعضای پایین هرم قدرت) به همراه زنان علیه سلطه آلفاها حرکت کردهاند با برپا کردن سیستم مردسالاری.اینجا مشخصا داری میگی سیستم مردسالاری ساخته بتاهاست!یا این رو هم انکار میکنی!؟:))
نقل قول:برای دربند کردن هایپرگامی که در میان شامپانزهها قابل مهار نیست.خب حالا همچنان منتظرم نشون بدی هایپرگمی در شامپانزه ها وجود داره;)
Tacitus-