نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گیس‌خنده‌ها

[عکس: 28.jpg]

[عکس: 29.jpg]

.Unexpected places give you unexpected returns
پاسخ

[ATTACH=CONFIG]1691[/ATTACH]

نقل قول:The protests originated in Toronto,where they were sparked by a police officer's remark that women could avoid being raped by not dressing like “sluts”
شبیه به زامبی‌ها هستند.قیافه‌ها و حالاتِ چهره را ببینید که با چه نفرت و خشمی در حالِ اعتراض به یک آفیسرِ یک کلانتری هستند که گفته فلان جور لباس در فلان محله نپوشید امنیتِ بیشتری در برابر تجاوز دارید.

فایل‌های پیوست
.jpeg 1366026269121.jpeg اندازه 201.5 KB  تعداد دانلود: 267

کسشر هم تعاونی؟!
پاسخ

یک پسربچه‌ی 4 ساله در زمین بازی دختربچه‌ی هم‌کلاسی خود را بدون آنکه از او بپرسد می‌بوسد، پدرش به او می‌گوید که نمی‌تواند این کار را بکند «چون این تجاوز است»، بعد هم برای خودش در یک مقاله‌ی مفصل حسابی نوشابه باز می‌کند:

http://goodmenproject.com/featured-content/hesaid-a-father-son-talk-about-rape-and-reteah-parsons

اثر یک همچو کاری واقعا چه می‌تواند باشد بجز اینکه یا پسربچه‌ی بیچاره تا آخر عمر از نزدیک شدن به زنان خواهد ترسید، یا گمان می‌کند «تجاوز» چیز مهمی نیست و فرق چندانی با شکستن شیشه‌ی همسایه با توپ بازی ندارد؟ البته بجز کُس‌لیسی پدر و احساس «مرد خوب» کردن او منظورم است. آیا این عمل برآمده از تبلیغ و ترویج ایده‌ی «همه‌ی مردان متجاوز هستند» و «باید تجاوز نکردن را به آنها آموخت» نیست؟

[ATTACH=CONFIG]1694[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.jpg Don't+Teach+Me+What+To+Wear+,+Teach+Your+Sons+Not+To+Rape+.!.jpg اندازه 141.92 KB  تعداد دانلود: 303
پاسخ

[ATTACH=CONFIG]1794[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.jpg jjjjj.JPG اندازه 49.67 KB  تعداد دانلود: 263
پاسخ

از بیانات گهر بار سینه چاکان فمینیسم:
[ATTACH=CONFIG]1803[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.jpg hhh.JPG اندازه 55.28 KB  تعداد دانلود: 220
پاسخ

E05a

[ATTACH=CONFIG]1858[/ATTACH]

فایل‌های پیوست
.jpg Rapydapydoo.jpg اندازه 177.68 KB  تعداد دانلود: 212
پاسخ

[ATTACH=CONFIG]1911[/ATTACH]

E415

فایل‌های پیوست
.jpg 1368739895676.jpg اندازه 52.38 KB  تعداد دانلود: 210
پاسخ

Ouroboros نوشته: 1368739895676.jpg
این واقعی بود؟ E10c

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

پاسخ

Russell نوشته: این واقعی بود؟ E10c
لابد طرف هم باورش شده :))

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

Russell نوشته: این واقعی بود؟
راستش نمی دانم، ولی من دروغهای از این خنده دارتر هم شنیده ام. یک کارمندی داشتیم در شرکتی که من زمانی در آن مشغول به کار بودم، شصت و خرده ای ساله(من به پرونده و مدارک شناسایی او دسترسی داشتم)، به همه می گفت چهل سالم است!
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 54 مهمان