نقل قول:ببنیید در مواردی مثل تبعیض جنسیتی ، تجاوز ، بهره کشی ، نابرابری حقوقی و مدنی و ... من همان دیدگاهی را دارم که در مقابل نژادپرستی و کشتار سیستماتیک و ...
ولی در مقابل آن چیزی که امروزه در جهان تحت نام فمنیسم جاریست (که بعضی ها به آن فمنیسم افراطی نیز میگویند) ایستاده ام و زیر بارش نمیروم . واژه فمنیسم افراطی هم درست مثل مسلمان افراطی میماند ! مسلمان = مسلمان افراطی / فمنیست = فمنیست افراطی !
اگر هدف ایجاد برابری و اجتناب از خشونت جنسی و ... است . نام فمنیسم برازنده چنین جنبشی نیست که پرچمدارانش از نوع غیر ایرانی میگویند باید نسبت جمعیت مردان به زنان را یک به ده نگاه داشت و از نوع ایرانیش هم میشوند یک گُهی مثل شادی صدر
گفتم که اینها ناشی از شیطان انگاری فمنیست هاست.بله در میون فمنیست ها و حتی جریان های فمنیستی انسان احمق، سواستفاده گر و دروغ گو هم هست و حتی ممکنه مردستیزی شدید هم وجود داشته باشه ولی دوستان اگر به منابع که میزارم قدری توجه میکردند تفاوت های فاحشی رو بین تصویری که اینجا ایجاد شده و واقعیت میدیدند،یعنی در همین جریان های فمنیستی فعلی:)
برای نمونه در همین جهان متمدن وقتی یک افسر پلیس میگه""You know, I think we're beating around the bush here," Michael Sanguinetti began, blandly enough, as he addressed the 10 students who turned up for the pep talk. Then he said: "I've been told I'm not supposed to say this – however,
women should avoid dressing like sluts in order not to be victimised."
زنان مواظب لباس هاشون باشند تا بهشون تجاوز نشه!؟خب خود این نوع اظهارات مردان رو ذاتا متجاوز و زنان رو ذاتا قربانی به تصویر نمیکشه!؟
بعد این هم واکنش گروه های فمنیستی:
slutwalking
بر خلاف موارد موردی که ما اینجا مسخره میکنیم. برای نمونه اینها چیزی هایی هست که در یک راهپیمایی جدی گفته میشه""Yes means yes, no means no,""
[ATTACH=CONFIG]1638[/ATTACH]
البته در این راهپیمایی ها مردان هم بودند که میشه متهم به "کس لیسی" بشند:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-