iranbanoo نوشته: خوب برای اینکه منتظر پاسخ کسی نباشیم من نتیجه گیری خودم را میکنم.
اگر موارد فوق را در نظر بگیریم پس نمیتوانیم در خصوص عامل تاریخی به یهود این حق را بدهیم که در برابر فلسطینیان ادعای خاک داشته باشد.(حق تشکیل کشور یهود که اصلا مربوط نبود اما در خصوص جنگ درست میگویید)
چطور شما بدون خوندن مطالب تاریخی نظر میدی ایران بانوی عزیز
؟؟ در مورد کنعانیان چیزی که من میدونم :
Canaan - WiKi
نقل قول:Biblical Canaanites
Canaan is the father of
Sidon, his firstborn; and of the
Hittites,
Jebusites,
Amorites,
Girgashites,
Hivites,
Arkites,
Sinites,
Arvadites,
Zemarites, and
Hamathites. Later the Canaanite clans scattered, and the borders of Canaan reached [across the Mediterranean coast] from Sidon toward Gerar as far as Gaza, and then [inland around the Jordan Valley] toward
Sodom, Gomorrah, Admah and Zeboiim, as far as Lasha
اینکه فلسطینی ها بگن ما امروز همون کنعانیان هستیم یا بازماندگان اونها قابل قبول نیست چون امروز انقدر اقوام اون منطقه از نظر ژنتیکی مخلوط شدن که دیگه نمیشه گفت دقیقا اجدادشون کی هست...
به نظر من دوستمون داریوش هم خوب موضوع رو مطرح نکردن...خودم هم قبول ندارم که چون زمانی اونجا بودن بیان امروز هم بعد از چند هزار سال زمین دیگری رو به زور بگیرن، اما روند حوادث 150 سال اخیر رو اگر شما بخونید میبینید اصلا چنین ادعایی وجود نداشته و قرار هم نبوده زمین دیگری به زور گرفته شه...فقط بعد از جنگ جهانی دوم منطقه کوچکی رو به دلیل ریشه های تاریخی که قوم یهود داشته ، به عنوان خانه ملی اونها در نظر میگیرند و نه حتی کشور :
Homeland for the Jewish people - WiKi
ولی مهاجرت یهودیان به سرزمین موعودشون سابقه طولانی داره:
Aliyah - WiKi
ایرادی که من به این طرح دارم اینه که قبل از توافق طرفین درگیری، سازمان ملل با عجله طرح تقسیم رو به رای گیری میذاره و بعد هم علی رغم اینکه هم جمعیت یهودی های ساکن کمتر بوده و هم مالکیت زمین ها کمتر بوده ، سهم بیشتری رو میدن به اونها برای تشکیل کشور یهودی...
Mandatory Palestine - WiKi
United Nations Partition Plan for Palestine - WiKi
البته قرار هم نبوده عرب هایی که داخل خاک کشور یهودی میوفتن از اونجا برن بلکه میتونستن بمون و تابعیت کشور یهودی رو بگیرن که تا امروز هم میبینیم هستن این عرب های اسرائیلی...
حالا عرب ها شاید اگر میپذیرفتن بهتر بود و خودشون هم امروز به این امر اذعان دارن اما نپذیرفتن و مفتی اعظم هم حکم جهاد داد و بارها شکست خوردن و عملا تا به امروز کشور که ندارن و مرتب هم خاک بیشتری از دست دادن !!
این اشتباه در نحوه تقسیم دو کشور قابل چشم پوشی نیست به نظر من و هر چی هم فکر میکنم میبینم در این زمینه به اعراب ظلم شده اما راه حلش هر چی باشه قطعا انتفاضه و جنگ و این چیز ها نیست...دنیا باید این اشتباهی که کرده رو یه جوری جبران کنه:
نقل قول:
The League of Nations granted Britain a mandate over Palestine as part of the Partitioning of the Ottoman Empire following World War I. A British census of 1918 estimated 700,000 Arabs and 56,000 Jews.[SUP][12][/SUP]
In the 1917
Balfour Declaration, the British foreign secretary stated that the British government viewed “with favour the establishment in Palestine of a National Home for the Jewish people [with the understanding that] nothing should be done to prejudice the civil and religious rights of the existing non-Jewish communities in Palestine . . . .” .[SUP]
[12][/SUP]
Neither partition nor statehood was mentioned as the means of accomplishing the National Home. Lord Curzon, who later succeeded Balfour as foreign secretary, wrote a memorandum expressing concern about what would become of the Arab inhabitants of Palestine who had “occupied the country for the best part of 1,500 years” and would “not be content either to be expropriated for Jewish immigrants, or to act merely as hewers of wood and drawers of water to the latter." [SUP]
[12][/SUP]
اگه بگیم هر کس زورش بیشتر بود بمونه خب باید پیشاپیش فکر کنیم آیا اگر روزی عرب ها زورشون رسید آیا میتونن باز بیان و اسرائیل رو بگیرن و بگیم حکم اخلاقی هست(به عنوان یه فرض فقط) و بعد باز اگر یهودی ها زورشون رسید و بعد تا ابد این قضیه ادامه پیدا کنه...