12-29-2012, 06:02 PM
David Hume نوشته: در مورد انقلاب صنعتی کمی مطالعه بفرمایید میلاد گرامی
کسرا جان گویا شما کلن ملتفت نشدید !
من نمیگم پایه ریزی دنیای مدرن از کجا بوده ! میگم این دنیایی که امروزه میشناسیم سرآغازش آلمان نازی بوده .
در انقلاب صنعتی نه خبری از موشک و موتور جت بوده نه خبری از الکترونیک و نه خبری از سلاحهای فوق مدرن ! در صورتی که همه اینها در آلمان نازی بوده و سرآغازشان آنجا بوده .
David Hume نوشته: فقط هولاکاست نیست ، همین امروز کسی در اروپا جرات نمیکند از اسلام چیزی بنویسد! ، در انگلیس بگویید بالای چش اسلام ابرو هست از شما شکایت میکنند ، فکر کنید اگر آن کشیش در انگلیس قران را آتش زده بود ، چه اتفاقی برای او میافتاد؟
کی گفته کسی در اروپا جرات نمیکند چیزی در مورد اسلام بنویسد ؟ پس ما اینجا پشم هستیم ؟
در انگلیس نه تنها میگویند اسلام نکبتیست بلکه چشمش را هم کور میکنند !
گویا فراموش کرده اید سلمان رشدی از کجا علیه اسلام مینویسد !
همچنین انگلیس تنها کشوریست که درش چنین کاری شده : همه چیز در باره تازینامه: گالری: بی خدایی و بیدینی: Theres probably no God
در باقی اروپا هم وضع به همین منوال است طوری که علیه اسلام تضاهرات برگزار میشود :
Anti-Islam protest goes ahead in Germany | euronews, world news
German Anti-Islam Group Targets Mosques - Europe - News - OnIslam.net
تنها در شهری که من هستم سالانه صدها تظاهرات ضد اسلام برگزار میشود . کی چنین حرفهایی زده ؟
در همین اروپا برخی از ایرانیان چهارشنبه سوری را با قرآن سوزی آغاز میکنند . تازه صفحه فیس بوک هم دارند برای خودشان :
اولین چهارشنبه سوری با سوزاندن قرآن | Facebook
کی این حرفها رو زده ؟
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری