11-06-2012, 08:50 AM
راسل جان اگه شما زن بودید و میدید برای تحقیر یک سیاستمدار و یا برای نشان دادن بی ارزشیِ یک موضوع لباس زنانه تنش میکنن، عکس العملتون چی بود؟
Russell نوشته: در جستار دشنام هم گفتم که سکس و مواد زائد بدن و کلا آنچه احساسات مرتبط با براگیزش احساسات است در دشنام همه جا هست تقریبا.البته فحشهای فارسی زیادی فامیلیست و خواهر و جد و نیا و اینها درش مقداری عجیب است ولی فحش درباره مادر و زن و اینها همه جا هست مانند همان son of a bitch و mother F... و...فحش به خواهر منحصر به زبان ماست، من هیچ معادلی برای آن در زبانهایی که میشناسم ندارم.
همینطور باز هم به بحث درباره زیان برمیگردیم که اگر در زبان باور به روح وجود دارد نشان میدهد آن جامعه امروزه هم حتما واقعا به امروز روحباوری پنهان مبتلاست؟
باز هم میگویم من مخالفتی با زنستیزی در جامعه امروز ایران ندارم،ولی زبان ما چندان به آن مبتلا و عارضه آن نمیانم.همینکه زبان من تفکیک جنسیتی مانند بسیاری زبانها در خود ندارد خیلیست،اینها بازپخش فمینیستها در غرب است که سخنانشان در آنجا هم چندان درست و محکم نیست چه برسد به ایران.
Ouroboros نوشته:
مخالفم، «صفات زنانه» البته که صفات پستی هستند، و نه فقط به اندازهی کافی مورد گیسخند قرار نمیگیرند، رفتهرفته به فرهنگ غالب هم بدل میشوند.. که مایهی ننگ است، و پیشتر دربارهی آن صحبت کردهام:
باید که بر پاد ِ زنانگی جنگید و تمام ارزشهای آن را به زیر کشید، پیش از آنکه نسل بشر بدل به مشتی جانور سربهزیر و فرمانبردار بشوند..
Ouroboros نوشته: فحش به خواهر منحصر به زبان ماست، من هیچ معادلی برای آن در زبانهایی که میشناسم ندارم.آری،مساله ناموس و این مزخرفات که در ایران هنوز هم داریم،اینکه خواهر را ناموس خود میدانند،این میشود که به مرد بخواند فحش بدهند به او میگویند ناموست فاحشه و... است که بنوعی به بیکفایتی خود فرد(از دید آنها) اشاره دارد.
Motherfucker بصورت تحت الفظی به خود شخص برمیگردد(گایندهی مادر)، و حجم دشنامهایی که با زنان خاندان ِ مفعول درگیر هستند در فارسی بسیار زیاد است.. میخواهید لیست بکنم؟
اما از این که بگذریم، بحث بر سر شمار یا حتی گستردگی این قبیل فحشها نیست، مسئله خود ِ وجود آنهاست. چرایی و چگونگی پدید آمدنشان، و اینکه چرا ماندهاند .. شما راه دیگری برای تعبیر فحشهایی که من مثال زدم دارید؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
viviyan نوشته: راسل جان اگه شما زن بودید و میدید برای تحقیر یک سیاستمدار و یا برای نشان دادن بی ارزشیِ یک موضوع لباس زنانه تنش میکنن، عکس العملتون چی بود؟اینها به نقش جنسیتی و انتظارات جامعه برمیگردد،من نمیگویم چیز خوبیست،ولی ربطی به "زنستیزی" ندارد اینجا،زنستیزی را جای دیگر باید دنبال گشت.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy نوشته: خب ما که نمیگیم امتیاز اضافی باید داد اما ظاهرا شما میگی شیرین جان...به هر حال به اندازه کافی بحث کردیم در این مورد و فقط حرف ها داره مرتب تکرار میشه...در مورد همون سوئد هم که میلاد برات نوشت این نیست که هر زمان زن اراده کرد این کار رو بتونه بکنه...اون 18 هفته رو هم همین طوری اونجا تعیین نکردن،دلیلش این بوده که از این زمان به بعد جنین رو به عنوان یه موجود زنده دارای حداقلی از درک و احساس دونستن...پس میبینی که در عربستان سعودی فمینیست ها ( نقل قول از جولین آسانژ هست نه من) هم این نیست که همه حق رو به زن بدن در هر شرایط و حالتی، بر خلاف چیزی که شما میگی و میخوای...یعنی دیگه از هفته 18 به بعد طرفین این ماجرا رو در نظر میگیرن و نمیگن بدن زن هست پس حق داره...
در مورد اینکه زنی اگر سقط جنین کرد مجازاتش چی هست هم نوشته شده:
اون فصل از قانون سوئد هم اینجا هست:
http://legislationline.org/download/acti...732d76.pdf