Anarchy نوشته: میگم شما مرفهین بی درد چرا میاین از این چیزا اینجا تعریف میکنید و دل ما رو آب میکنید آخه؟ ما که باید با نوکیا 3310 و امثالهم سر کنیم با خوندن این صحبت ها دچار یاس فلسفی میشیم و همین جوری میشیم بزهکار دیگه
ولی انصافن عجب چیزیه ! آنارشی جان خواستی بخری بهت توصیه میکنم .
اول از همه اینکه عکسی که میگیره از ۴ و ۴s خیلی بهتره . بعدش میتونی برنامه ها رو حتا در صورتی که ساین نشده هستند روش نصب کنی ، یعنی محدود به گئگل پلی نیستی . خیلی نرمه و البته در ایران قیمتش نصف آیفون هستش در صورتی که اینجا آیفون ۵ فقط ۱۰۰ یورو از گالکسی s۳ گرون تره و گالکسی ای که lte داره بعضی جاها هم قیمته و بعضی جاها از آیفون گرون تر .
تجربه ۳G اش به شدت به من چسبید چونکه سرعتش خیلی بیشتر از آیفون ۴ و ۴s هست و از تمام ۷ مگ استفاده میکنه هم آپلود و هم دانلود که میشه حدود ۹۰۰ کیلوبایت بر ثانیه . روی موبایل خیلی زیاد و خوبه .
از نظر اپلیکیشن گویا ۶۰۰ هزار تا اپ رسمی داره و با اینکه نسبت به اپ استور کمتر داره ولی تقریبن تمام اپهایی که من استفاده میکردم رو داره و البته در مدت خیلی کوتاهی از ۳۰۰ هزارتا رسید به ۶۰۰ هزار تا و بعید نیست در آینده ای نه چندان دور از اپ استور بزنه جلو .
از نظر رابط کاربری به اندازی IOS یوزر فرندلی نیست ولی خیلی هم پیچیده نیست . و به نظر من بهترین بخشش اینه که همه چیزش کاستوم هست و هیچ چیز هارد کد شده و سیستمی نیست .
یعنی از لاک اسکرین بگیر تا کیبورد و هوم اسکرینها و .... همه قابل تعویض هستند . در صورتی که توی IOS به هیچ عنوان این طوری نیست . ویجت هاش هم که دیگه نگو
به نسبت IOS پیشرفت خیلی زیادی داشته و یه جورهایی جلو هم زده . اپل شدیدن باید یک فکری بکنه وگرنه گردونه رو بدجوری میبازه ، مخصوصن که گوشی های جدید موتورولا با پردازنده های اینتل داره روانه بازار میشه
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری