10-18-2012, 10:48 PM
ویوین ساعت پنج دقیقه به دوازده میخواستی بری بخوابی. الان ساعت یک و بیست دقیقه هست، هنوز نشستی؟
Mehrbod نوشته: شاید ما هم شدیم مانند آرش بیخدا یا مزدک و افتادن دنبالمان! یا اگر فردا خواستیم گستره فعالیتهایمان را باز کنیم چه، از ترس اینکه دنبالمان نیافتند باید خودسانسوری کنیم ..آرش رو که یقین دارم یک تیم حرفه ای به دنبالش هستند . منابع موثق دارم و خودم هم به چشم دیدم . ولی خب شوشولش رو هم نمی تونند بخورن!
shirin نوشته: عده ی زیادی هستند که فکر میکنن زندگی آنقدرها ارزش نداره که زیر بار هر نوع ظلمی برن. شاید شما زندگی با تظاهر براتون راحت باشه ولی عده ی زیادی هستند که تقیه و تظاهر کردن و تحمل زور و خفقان با جهنم براشون برابری میکنه. :D
Mehrbod نوشته: اگر نمیدادند بد بود. آدم خردگرا که با جان خودش بازی نمیکند گرامی، من هم اگر وادار بودم مانند یک مسلمان ناب رفتار میکردم!
در جنگ هم شکست خوردیم دیگر، یک ویروس کوچک هم یک آدم به این بزرگی و پیچیدگی را ناکار میکند :e405:
پس خواری آنچنانی هم در شکست از یک تازش بیابانی از سوی تازیان نیست!
sara نوشته: حالا اینجا بحث فقط حمله ی اعراب و ورود اسلام به ایران نیست ... این قضیه در تمام طول تاریخ تکرار شده و متاسفانه بدون هیچ گونه مقاومتی این ایرانیان بوند که همیشه در مقابل هجوم خارجی مغلوب می شدند و یا از فرهنگ بیگانه تاثبر می گرفتند . و به نوعی انگار جنس ایرانی توان مقابله با استبداد رو نداره و یا اینکه نمی خواهد مقاومت کند . به نظر من باز هم این حقیقتی بیش نیست .و تاریخ هزاران ساله ی ایران این اثبات شده .
sara نوشته: حالا اینجا بحث فقط حمله ی اعراب و ورود اسلام به ایران نیست ... این قضیه در تمام طول تاریخ تکرار شده و متاسفانه بدون هیچ گونه مقاومتی این ایرانیان بوند که همیشه در مقابل هجوم خارجی مغلوب می شدند و یا از فرهنگ بیگانه تاثبر می گرفتند . و به نوعی انگار جنس ایرانی توان مقابله با استبداد رو نداره و یا اینکه نمی خواهد مقاومت کند . به نظر من باز هم این حقیقتی بیش نیست .و تاریخ هزاران ساله ی ایران این اثبات شده .
Mehrbod نوشته: پس آریوبرزن کشک بود و یا این همه جنگ و ستیز که با تازش اعراب شده و ما شاید تنها کشور زیرتازش بوده باشیم که زبانمان را اگرچه آسیبدیده، ولی همچنان بخوبی نگه داشتهایم و بسیاری دیگر همه هیچ هستند!!؟
اینها سخنان سوزناک احساسی بیشتر نیستند سارا جان، در واقعیت ایرانیان نه تنها بسیار خوب با اعراب بیاباننشین کنار آمدهاند که توانستند فرهنگ زمخت
و چادرنشین آنها را با فرهنگ شهرمندانه خودشان بیامیزند و دستکم زندگی را برخودشان تا چندی آسان کنند (رویکرد خردگرایانه). چنانکه در همین دوران سیهروزی هم ما باز برگزیدگان بس بزرگی چون خیام و پورسینا و .. داشتیم.
در گذر زمان ولی دیر یا زود فرهنگ میآلاید (آلوده میشود) و از همینرو از شمار این برگزیدگان در این هزار و اندی سال همینجور کمتر و کمتر شده تا
به ما رسیده. نزدیکترین راه برونرفت برای همه ما نیز بازآوری فرهنگ خودمان و درست کردن اندیشهامان است که آنهم باز بسیاربه زبان و کمتر هم به دبیره برمیگردد.
sara نوشته: مهربد عزیز وقتی گفتم فرهنگ هزاران ساله یعنی از همان ابتدا تا به الان و اینکه امروز ما چنان افولی در این فرهنگ می بینیم که به واقع ترمیم این زخم های کاری در فرهنگ و زبان پارسی بس دشوار می نماید . حضور آریوبرزن ها و امثال این بزرگان را در تاریخ جهت حفظ و حمایت از این فرهنگ غنی را هم انکار نمی کنم اما یک نهضت بزرگ و همه گیر هم به شمار نمی آورم قابل انکار نیست جامعه ی ایرانی در طول زمان های مختلف حضور استعمار را به راحتی پذیرفته است ( حال این استعمار از طرف اعراب باشد و خواه هر نیروی خارجی دیگر و حتی پدیرفتن سرنوشت محکوم بر اساس استبداد حاکمان ) حتی در عصر معاصر ...