10-04-2012, 03:12 PM
امیر جان آدرس آرامگاهت رابده جهت دزدی جك دنیلز مزاحم شویم
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری
Ouroboros نوشته: «مبارز راه آزادی»
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Ouroboros نوشته: من دوست دارم به روش کاتولیکها دفن بشوم.
در یک کلیسای گوتیک، در هوای ابری، کشیش وانمود بکند که مرا میشناخته و آدم بسیار خوبی بودهام و اکنون در کنار پدر آسمانی لم دادهام و درهای بهشت را سنت پیتر برویم میگشاید. بعد هم در یک محوطهی زیبای حزنآور ِ چمنکاری شده دفنم بکنند.
Ouroboros نوشته: «مبارز راه آزادی». چیزهایی هم که برای دفن شدن با خودم انتخاب میکنم: یک گردنبند با نقش فیل شطرنج که همیشه همراهم است، و یک بطری جک دنیلز ۲۴ ساله.ممکن است انگیزه خود را کمی روشن کنید؟ آیا صرفا به این خاطر است که تا مدتی که زنده هستید، تصور مرگ برایتان آسان تر باشد؟ برای من که هیچ فرقی ندارد وقتی نیستم، با تنم چه کار کنند. اگر سرمازیستی نشد، آن کاری را می کنم که دوست دارم سایرین (که برخی زودتر از من می میرند) انجام دهند، مانند اهدای عضو.
Unknown نوشته: اگر به اندازه کافی پولدار شدم، در یکی از شرکتهای خدمات سرمازیستی (Cryonics) عضو خواهم شد.
Unknown نوشته: ممکن است انگیزه خود را کمی روشن کنید؟ آیا صرفا به این خاطر است که تا مدتی که زنده هستید، تصور مرگ برایتان آسان تر باشد؟ برای من که هیچ فرقی ندارد وقتی نیستم، با تنم چه کار کنند. اگر سرمازیستی نشد، آن کاری را می کنم که دوست دارم سایرین (که برخی زودتر از من می میرند) انجام دهند، مانند اهدای عضو.