11-21-2010, 01:18 AM
نظرتان در این باره چیست ؟
به نظر من که معلوم شد چرا هی مموتی میگه هلوکاست حقیقت نداره .
به نظر من که معلوم شد چرا هی مموتی میگه هلوکاست حقیقت نداره .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری
مهربد نوشته: چگونه قانونی شد گرامی؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
shinbet نوشته: خوب این جای تعجب نداره ، هیتلر کلا در ایران شخصیت محبوبی هست ، اگر از اسلام گراها بپرسید میگویند این حرفها که راجعبه هیتلر میزنند توطئه صهیونیستها است ، از جوانان نیز بپرسید او را نماد نژاد برتر آریایی میدانند.
shinbet نوشته: خوب این جای تعجب نداره ، هیتلر کلا در ایران شخصیت محبوبی هست ، اگر از اسلام گراها بپرسید میگویند این حرفها که راجعبه هیتلر میزنند توطئه صهیونیستها است ، از جوانان نیز بپرسید او را نماد نژاد برتر آریایی میدانند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Russell نوشته: مثلاً ایرانیا با یه آلمانی موبور چشم آبی چه شباهتی دارند مثلاً
sonixax نوشته: به نظر من که معلوم شد چرا هی مموتی میگه هلوکاست حقیقت نداره .تو یه خبر گزاری خوندم که وزارت ارشاد این موضوع رو رد کرده است کلا ثبت دامنه برای هیچ کاری سخت نیست میخوای با دامنه .ای ار یه سایت شبیه آوی...ن سابق بیارم بالا
sonic نوشته: من نمیخوام از هیتلر کنم چون به نژاد پرستی محکوم میشم ولی قصد هیتلر از شروع کردن جنگ نفرت از یهود نبود بلکه پس رفتن سرزمین هایی بود که طبق عهدنامه ورسای از آلمان جدا شده بود
sonic نوشته: تو یه خبر گزاری خوندم که وزارت ارشاد این موضوع رو رد کرده است کلا ثبت دامنه برای هیچ کاری سخت نیست میخوای با دامنه .ای ار یه سایت شبیه آوی...ن سابق بیارم بالا شرکت پولش رو میگیره ودامین ثبت میکنه به محتوی هم کاری نداره
نقل قول:معنی : تا پدر جدتان را نشناسیم و ندانیم چه کاره هستید بهتون دامنه نمیدیم
- مرکز ثبت دامنهٔ .ir به درخواست اشخاصی که اسناد مثبِت هویت آنها با مشخصات مندرج در شناسهٔ کاربری متعارض است، ترتیب اثر نخواهد داد و مرکز هیچگونه مسئولیتی در پذیرش درخواست این اشخاص ندارد.