پاتوق شب نشینی -
undead_knight - 02-22-2015
Reactor نوشته: راسل جان عکس آواتارت اصلا به قیافه ی یوزرفرندلی " کریستوفر هیچنز " شبیه نیست:e308:
راسل به هیچنز کافر شده :))
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 02-22-2015
Ouroboros نوشته: یعنی حتی اینکه در منجلاب پوچی دست و پا بزنیم بهتر از نشستن به ساحل امن و زیبای اسلام است؟
من راسل را که نمیدانم، او چند قدمی از من جلوتر به نظر میرسد، ولی خودم همچنان همان آدم سابقم، جای هیچ نگرانی نیست. من فکر میکنم ما خیلی بیش از آنکه تحت تاثیر عقایدمان باشیم تحت تاثیر محیط زندگیمان هستیم، اگر میخواستم از منظر قدرت و شدت تاثیرپذیری و تاثیرگذاری عناصر تغییرناپذیر را طبقهبندی بکنم میگفتم : ژنتیک > جامعه > خانواده > فرد با همهی عقاید و عواطف و ... غیرهاش! من نمیدانم چرا شما دوست دارید وانمود بکنید انسان تا زیبا نباشد نمیتواند زیبایی را بستاید؟ تا مسلمان نباشد نمیتواند به «حقانیت» اسلام(LOL!)صحه بگذارد؟
من منکر قدرت و تاثیر گذاری اسلام بر بشر پوچ گرای حقیقت جو که نیستم ... اما برای شخص من ، همینکه شیفته ی قدرت صاحب قدرت ، از هر جنسی نشم از هر چیزی لذت بخش تره
!!
حالا واقعا فکر میکنی ساحل آرامشی وجود داره
؟
Ouroboros نوشته: بیخیال جان امیر.
برادر انگار جدی جدی باور کردی امیر هستی
!!
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 02-22-2015
Anarchy نوشته: من منکر قدرت و تاثیر گذاری اسلام بر بشر پوچ گرای حقیقت جو که نیستم ... اما برای شخص من ، همینکه شیفته ی قدرت صاحب قدرت ، از هر جنسی نشم از هر چیزی لذت بخش تره !!
حالا واقعا فکر میکنی ساحل آرامشی وجود داره ؟
خسته نمیشوی تو از بس که لذتجویی میکنی؟ ولی من به خدا سوگند چنین چیزی نگفتم، منظور من از آن ترجیعبند نفرینشدهی «قدرت = حق» این نبود که قدرت هر کاری کرد اخلاقا یا شرعا رواست، منظورم این بود که قدرت قادر است هر کاری بکند. وقتی ما میگوییم «تو حق انجام کاری را نداری» چالشی متوجه توانایی شخص کردهایم نه وجاهت اخلاقی عمل او، این یک اشتباه مصطلح است که من سعی کردم اصلاح بکنم. دولت انگلیس «حق» داشت نفت ایران را بدزدد چون قدرت این کار را داشت. این البته آن عمل را «درست» یا «موجه» یا «اخلاقی» نمیکند، من قصدم این بود که به شوالیه نشان بدهم قدرت نیازی ندارد هیچیک از اینها را.
من به فضیلت + قدرت معتقدم.
Anarchy نوشته: برادر انگار جدی جدی باور کردی امیر هستی !!
آنقدر شما به من گفتید منهم باورم شد
Anarchy نوشته: حالا واقعا فکر میکنی ساحل آرامشی وجود داره ؟
وجود دارد ولی نه برای ما. من خودم آدمی هستم که فاسدم، از فساد لذت میبرم و لذت بردن برایم تنها هدف غایی در این عالم است. یک مشکل ژنتیکی چیزی دارم. آدمهای دیگر ولی مثل من نیستند، مثل شما هستند، خوب بودن، شریف بودن، حتی قوی بودن برایشان مهمتر است از عیاشی. من میخواهم به ثمرهی همهی معصیتهایی که کردهام این راه راست را به شما نشان بدهم! به گفتهی محمد من بدترین کسان هستم چون رطب میخورم کیلوکیلو و شما را از رطب خوردن منع میکنم
من فکر میکنم راسل باید مردانگی به خرج بدهد و یک جستاری بگشاید و در آن به ما روش زندگی سنتی و شرافتمندانه را بیاموزد ببینیم کدامیک برای کسان جالبتر است، بازی یا زندگی سنتی.
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 02-22-2015
نظر دوستان دربارهی آواتار جدید چیست؟ سرور و سالارتان(:e057:)شیخ عبدالوحید یحی یا «رنه گوئنون» فرانسویست که به اسلام گروید و خوانشی بکر از آن ارائه کرد. من به افکار او دربارهی سمبولیسم و اثر آن بر سنن بسیار علاقمند بودم و تاثیر عمیقی بر این تغییرات فکری اخیرم داشتند.
René Guénon - WiKi
پاتوق شب نشینی -
Russell - 02-22-2015
Anarchy نوشته: خب راسل جان میشه چارچوب این چیزی که بهش میگی حقیقت و معنا رو برای من روشن کنی ؟ کدوم دارو رو میگی ؟
روشن کردن چهارچوبش که به این سادگیها نیست، آنهم توسط کسی مثل من. بگمانم نوشتههایِ امیر را بخوانی
برای شروع بد نباشد. آنچه میدانیم اینست که معنا و حقیقت برای گذشتگان ما بوده و امروز بقایای آن برای ما هم
قابل مشاهده است. امیدوارم که ما هم راهی برای بدست آوردن دوبارهیِ اینها بیابیم.
دارو یا بهتر بگویم سم مذکور هم بطور خلاصه میتوان گفت برابریطلبی و ماتریالیسم است. بسته بندی که این محصول
به ما عرضه شده نامش «لیبرال دموکراسی» ست.
Reactor نوشته: راسل جان عکس آواتارت اصلا به قیافه ی یوزرفرندلی " کریستوفر هیچنز " شبیه نیست
خب منظور هم این نبوده که فرندلی باشد.
undead_knight نوشته: راسل به هیچنز کافر شده :))
من که خیلی وقت است به او «کافر» شدهام !!
ولی آغاز آشنایی من با بسیاری از مسائل خود او بود و با تمام تفاسیر انسان باهوش و ذاتا خوبی بود که بنظرم به خطا رفت
و خودش هم در مرحلهای از ناخودآگاه خود میدانست که خطا رفته. داستان هیچنز از خیلی جهات جالب است مخصوصا اینکه
در آخر عمر و با برخوردن به اسلام و مشاهدهیِ رویکرد غرب و چپ نسبت به آن در واقع به گذشتهیِ خودش و چپ کافر شد،
هر چند باز هم از سر لجبازی هرگز زیر بار آن نرفت و میگفت چپ عوض شده. او یک برادر راستگرا بنام پیتر هم داشت که
میتوان تصور کرد که اگر در راه فساد نیافتاده بود احتمالا چیزی شبیه او میشد.
پاتوق شب نشینی -
Russell - 02-22-2015
Ouroboros نوشته: من فکر میکنم راسل باید مردانگی به خرج بدهد و یک جستاری بگشاید و در آن به ما روش زندگی سنتی و شرافتمندانه را بیاموزد ببینیم کدامیک برای کسان جالبتر است، بازی یا زندگی سنتی.
امیر عزیز چوبکاری میکنی ما رو؟ حقیقتش اینست که، همانطور که خودت برخی صفات را برشمردی، چنین زندگی نیازمند
خصایصی مختلفیست که هر یکجایی در آن کمبود داریم یا حداقل تا به حال اینطور بوده. ولی بقول خودت برای فهم خوبی
و فضیلت فاضل لازم نیست هم اندازهیِ او بود.
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 02-22-2015
Russell نوشته: روشن کردن چهارچوبش که به این سادگیها نیست، آنهم توسط کسی مثل من. بگمانم نوشتههایِ امیر را بخوانی
برای شروع بد نباشد.
Ouroboros نوشته: من فکر میکنم راسل باید مردانگی به خرج بدهد و یک جستاری بگشاید و در آن به ما روش زندگی سنتی و شرافتمندانه را بیاموزد ببینیم کدامیک برای کسان جالبتر است، بازی یا زندگی سنتی.
میگم تو و راسل پشت پرده سر و سری با هم دارید ؟ تو میگی راسل بیاد توضیح بده ... راسل هم میگه نظرم رو خودم نمیتونم توضیح بدم ، حرفای امیرو بخون
!!
چطوری این قدر اتفاقی با هم در یک زمان دچار یک طیف تغییر عقیده شدین :e407: ؟
پاتوق شب نشینی -
Anarchy - 02-22-2015
Alice نوشته: بهترین آواتارت همون آواتاریه که من اوایل عضو شده بودم داشتی. خیلی خوب بود، بهترین آواتار تاریخ دفترچه بود به نظرم.
سلامی علیکی چیزی میکردی اولش بد نبود ... بچه ها غافل گیر شدن یه دفعه از حضورت
!!
کدوم آواتار امیرو میگی ؟ پیر شدیم و حافظمون ضعیف شده ...
پاتوق شب نشینی -
undead_knight - 02-22-2015
Russell نوشته: من که خیلی وقت است به او «کافر» شدهام !!
ولی آغاز آشنایی من با بسیاری از مسائل خود او بود و با تمام تفاسیر انسان باهوش و ذاتا خوبی بود که بنظرم به خطا رفت
و خودش هم در مرحلهای از ناخودآگاه خود میدانست که خطا رفته. داستان هیچنز از خیلی جهات جالب است مخصوصا اینکه
در آخر عمر و با برخوردن به اسلام و مشاهدهیِ رویکرد غرب و چپ نسبت به آن در واقع به گذشتهیِ خودش و چپ کافر شد،
هر چند باز هم از سر لجبازی هرگز زیر بار آن نرفت و میگفت چپ عوض شده. او یک برادر راستگرا بنام پیتر هم داشت که
میتوان تصور کرد که اگر در راه فساد نیافتاده بود احتمالا چیزی شبیه او میشد.
من هم نگفتم تازه کافر شدی:))
این تواب شدن اخر عمری هم سرنوشت بدیه
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 02-23-2015
Russell نوشته: امیر عزیز چوبکاری میکنی ما رو؟ حقیقتش اینست که، همانطور که خودت برخی صفات را برشمردی، چنین زندگی نیازمند
خصایصی مختلفیست که هر یکجایی در آن کمبود داریم یا حداقل تا به حال اینطور بوده. ولی بقول خودت برای فهم خوبی
و فضیلت فاضل لازم نیست هم اندازهیِ او بود.
نه دیگر شما صلاحیت بیشتری از من در اینباره دارید، اما نمیدانم چرا اینقدر در نوشتن خست به خرج میدهی و خواننده باقی میمانی؟
Alice نوشته: خیلی ضایس... من که اصن خوشم نیومد... یه جوریه قیافش انگار زل زده توی صورت آدم می خواد یه چیز مشکوکی بگه...
ولی هرچی باشه از اون کله کچله خــیــــلــی بهتره... چی بود اون یکی آخه؟ (^_^)
بهترین آواتارت همون آواتاریه که من اوایل عضو شده بودم داشتی. خیلی خوب بود، بهترین آواتار تاریخ دفترچه بود به نظرم.
بهبه، دختربچهی ننر انجمن، خوش برگشتید! :e303:
آن کلهی کچل کشته و مرده زیاد داشت، این سبیل تابیده نیز چنان خواهد بود!
اوضاع چطور است؟
Anarchy نوشته: میگم تو و راسل پشت پرده سر و سری با هم دارید ؟ تو میگی راسل بیاد توضیح بده ... راسل هم میگه نظرم رو خودم نمیتونم توضیح بدم ، حرفای امیرو بخون !!
چطوری این قدر اتفاقی با هم در یک زمان دچار یک طیف تغییر عقیده شدین ؟
من و راسل اصلا «خاص» نیستیم و کمابیش هرکس دیگری به این راه رفته به همین مقصد رسیده(دلیل دیگری که از حقانیت موضعمان چنین اطمینان داریم!). شما بهتر است به جای نوشتههای من ولی به کتابهایی که معرفی کردم رجوع بکنید.