پاتوق شب نشینی -
Theodor Herzl - 02-21-2014
میگویم یک شب من ، کوروش ، میلاد و مزدک و مهربد مست و پاتیل باشیم بعد بیاییم سر کمونیسم بحث کنیم! نتیجهاش جالب میشود!
پاتوق شب نشینی -
undead_knight - 02-21-2014
viviyan نوشته: نه، من هیچ دارویی مصرف نمیکنم. میل جنسی دارم ولی نه در حدی که به خاطرش با هر کسی دوست بشم
اسپاگتی روح مخترعان دیلدو و ویبریتور و... رو قرین رحمت بکنه :)))
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 02-21-2014
undead_knight نوشته:
اسپاگتی روح مخترعان دیلدو و ویبریتور و... رو قرین رحمت بکنه :)))
ما امکاناتمون کمه. نهایت بچه متولد 70 باشه :))
پاتوق شب نشینی -
viviyan نوشته: ما امکاناتمون کمه. نهایت بچه متولد 70 باشه :))
نه دیگه همون امکاناتم نداری مگرنه توی تخت تنها نمیموندی:)))
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 02-21-2014
undead_knight نوشته: نه دیگه همون امکاناتم نداری مگرنه تیو تخت تنها نمیموندی:)))
نخواستم استفاده کنم
پاتوق شب نشینی -
Alice نوشته: جدی گفتم! چیه فکر کردی من فقط دغدغههای فلسفی دارم؟ :)
اخه ما با "چی بپوشم" جوک میسازیم از اون بابا گفتم:))
نه بابا تازه در عنفوان جوانی هستی و هورمون ها زیاده،دغدغه فلسفی چیه
پاتوق شب نشینی -
viviyan نوشته: نخواستم استفاده کنم
اینجاست که میگن آدم گوشت یکی از اندام های شریفش! رو بخوره بهتر از اینه منت قصاب رو بکشه:))
ببین خوبی ویبریتور و دیلدو همینه دیگه:))
پاتوق شب نشینی -
sonixax - 02-21-2014
Theodor Herzl نوشته: میگویم یک شب من ، کوروش ، میلاد و مزدک و مهربد مست و پاتیل باشیم بعد بیاییم سر کمونیسم بحث کنیم! نتیجهاش جالب میشود!
من تمام عمرم یک بار مست کردم آن هم نخستین تجربه ام با مزخرف ترین مشروب الکلی یعنی وودکای روسی اون هم از این در پیتی ها که توی ایران میفروشند بود .
بعد از اون هرگز از حد خودم خارج نشدم و نخواهم شد چون حسی که داشتم یکی از گُه ترین حس های تمام زندگیم بود.
من با مشروبهای لایت مثل شری و آبجو با مالت گندم و شراب آن هم از نوع سوییت اش و لیکور و یگا مایستر و اینها حال میکنم. شاید چند سالی یک بار یک مقداری ویسکی هم بزنم!
آخرین ویسکی که خریدم 3-4 سال پیش بوده و هنوز نصف بیشتر شیشه پره.
با دود و قلیون و سیگار و این مزخرفات هم مطلقن حال نمیکنم حتا حاضر نیستم امتحانش کنم. قلیون که بوش هم بهم میخوره تشنج میکنم.
خلاصه اینکه تقریبن غیر ممکنه که من رو مست یا خمار ببینید
پاتوق شب نشینی -
Theodor Herzl - 02-21-2014
مستی ۲ نوع داره ، یکی مستی معمولی هست یکی بد مستی که بیهوش میشوید! من مستی معمولی رو دوست دارم با شراب قرمز معمولاً و پسته هم کنارش ، ودکا و بقیه چیزها بد مستی همیشه میاره!
پاتوق شب نشینی -
Dariush - 02-21-2014
ماهی یکی دوبار مستی سرخوشانه، سالی یکی دوبار مستی دیوانهوار، بسیار میچسبد! بشارت میدهم به کسانی که مستی را حرام میشمارند که لذتی بس عظیم را از دست داده و میدهید.