نکتههای «امنیتی» استفاده از انجمن دفترچه -
Theodor Herzl - 05-02-2014
دوستان این فیلم کامل اعترافات اعضای سابق گفتگو هست که در ایران دستگیر شدند و در زندان مورد شکنجه قرار گرفتند
و مجبور به اعترافات تلویزیونی شدند ، وقتی ما اینجا میگوییم امنیت خود را رعایت کنید برای این هست که دوست نداریم به سرنوشت این دوستان ما دچار شوید. کسانی که در این فیلمها هستند نامهای کاربری زیر را در گفتگو داشتند ، البته شخص اول کسی هست به اسم آرش هنرور شجاعی که یک آخوندی هست که بیمار هست و او را به عنوان آرش بیخدا معرفی میکنند که او آرش نیست
Behrooz
Iman
Shabgard
Sepehr.anti.religion
Armity
Amir_molhed
[video=youtube;qn3yFiFWQME]https://www.youtube.com/watch?v=qn3yFiFWQME[/video]
[video=youtube;kvPXEtjjx68]https://www.youtube.com/watch?v=kvPXEtjjx68[/video]
یه نفر - 05-02-2014
کسری اگر ایران بودی، در این فروم مشارکت می کردی و حرفای این چنینی می زدی؟
Theodor Herzl - 05-02-2014
یه نفر نوشته: کسری اگر ایران بودی، در این فروم مشارکت می کردی و حرفای این چنینی می زدی؟
از کجا میدونید ایران نیستیم و ادعای خارج از کشور بودن میکنیم؟:e405:
یه نفر - 05-02-2014
Theodor Herzl نوشته: از کجا میدونید ایران نیستیم و ادعای خارج از کشور بودن میکنیم؟
فراموش کرده ای من کارمند وزارت اطلاعات هستم؟ :-)
واقعا دوس دارم بدونم بازهم اینچنین حرفهایی می زدی؟
kourosh_bikhoda - 05-04-2014
برای بررسی ایمن بودن پسورتون سایت های مختلفی وجود دارند که این کار رو انجام میدهند. یکی از اینها سایت زیر هست:
How Secure Is My Password?
پسوردتون سعی کنید ترکیبی از حرف+عدد+کاراکتر باشه
Theodor Herzl - 05-28-2014
نکتههای جدید:
۱ - در انجمن اطلاعات غلط از خود بدهید و تا جای ممکن به صورت کلی صحبت کنید ، یعنی مثلا ۲۹ ساله
هستید بگویید ۳۷; از تهران هستید بگویید از تبریز ، ترک هستید بگویید لر! اینگونه ساختن profile واقعی از شما برای اطلاعاتیها سخت است.
۲- به هیچ کس در انجمن تحت هیچ شرایطی هیچگونه اطلاعاتی که باعث افشای هویت شما بشود ندهید ، این لزوما بخاطر نبود اطمینان به آنها نیست ، بلکه بخاطر این هست که اگر آنها گرفتار شدند احتمالا با چک اول اسم شما را لو خواهند داد
کافر_مقدس - 05-28-2014
در اینجا می خاهم هویت اصلی خودم را فاش کنم! بس است هر چقدر فیلم بازی کردم!
من معصومه هستم، ساکن دبی! یک بیوه ی 56 ساله که دنبال یک جوان خوشتیپ پولدار می گردم، هر کس شرایطش را داشت برای اینکه پارتنر من بشود پ.خ پلیز!
نقل قول:شخص اول کسی هست به اسم آرش هنرور شجاعی که یک آخوندی هست که بیمار هست و او را به عنوان آرش بیخدا معرفی میکنند که او آرش نیست
از چه رو می گویی او بیمار است؟! من که نشانه ای از بیماری در او نیافتم
Theodor Herzl - 05-28-2014
کافر_مقدس نوشته: از چه رو می گویی او بیمار است؟! من که نشانه ای از بیماری در او نیافتم
کسانی که او را در زندان میشناختند گفتند که بیماری صرع دارد
mbk - 08-12-2014
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
از همه ء خداوند نشناسان بیزارم امیدوارم شکستشان را بچشم ببینم چه نزدیک چه واپسین .پناه بر خداوند
Ouroboros - 08-12-2014
mbk نوشته: به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
از هم خدانشناسان بیزارم امیدوارم شکستشان را بچشم ببینم چه نزدیک چه واپسین .پناه بر خداوند
چاقال!