پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 02-11-2014
Ouroboros نوشته: فرصتی برای به درد زنان خوردن و اثبات کارآمدی از دست رفت.
شما که بیشتر به درد میخوری
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 02-11-2014
iranbanoo نوشته: شما که بیشتر به درد میخوری
من شاهکلید نهایی هستم که همهی قفلها را با زحمت اندک و پشت چشم صاحبخانه میگشاید، شوالیهی مردنی به دزدی میماند که برای گشودن قفل مغازه با سر به آن میکوبد. :e057:
پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 02-11-2014
Ouroboros نوشته: من شاهکلید نهایی هستم که همهی قفلها را با زحمت اندک و پشت چشم صاحبخانه میگشاید، شوالیهی مردنی به دزدی میماند که برای گشودن قفل مغازه با سر به آن میکوبد.
اینهمه تبلیغات واسه یه شاه کلید زیادی غیر طبیعیه:))
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 02-11-2014
امیر برخلاف گفته های شما شوالیه جای برادری (:دی) شخصیت بسیار جذابی دارند. نکته سنج، بذله گو، باسواد، مهربان و ... که مثلا شخصیتی چون جورج کلونی را به ذهن متبادر میکنند.
پاتوق شب نشینی -
undead_knight - 02-11-2014
Ouroboros نوشته: من شاهکلید نهایی هستم که همهی قفلها را با زحمت اندک و پشت چشم صاحبخانه میگشاید، شوالیهی مردنی به دزدی میماند که برای گشودن قفل مغازه با سر به آن میکوبد. :e057:
اخه شوالیه رو چه نیازی به کلید و شاه کلید؟!اینا مال ادمای عادیه. من عادت به شکستن در دارم البته اگر صاحب خونه خودش از ترس درو باز نکنه:))))
+man...you are really bad at shit test :
پاتوق شب نشینی -
viviyan نوشته: امیر برخلاف گفته های شما شوالیه جای برادری (:دی) شخصیت بسیار جذابی دارند. نکته سنج، بذله گو، باسواد، مهربان و ... که مثلا شخصیتی چون جورج کلونی را به ذهن متبادر میکنند.
شما در شناخت دین...ببخشید اصلاحات mrm+pua تازه کارید،مثلا اینکه به کسی بگید "برادر" نشونه بتا بودنه:))جورج کلونی هر جور حساب کنید آلفا میشه:))
البته پست های خود امیر خیلی روشنگرانه هست،کافیه چندتاشو نرو مطالعه کنید،به دلیل نثر زیبای امیر هم اصلا حوصلتون سر نمیره:))))
پاتوق شب نشینی -
Alice - 02-11-2014
شوالیه، زمانی که در تارنما نامنویسی میکردید احتمالا هنوز به مفهوم «شوالیهگری» پی نبرده بودید!
اکنون تمایلی ندارید تا نام کاربریتان را تعویض کنید؟
پاتوق شب نشینی -
Russell - 02-11-2014
اکنون مرز ترول و شوخی با جدیات (!!) در دفترچه به گونهای بحرانی به هم نزدیک شده، باید از این دستآورد محافظت جدی شود !!
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 02-11-2014
viviyan نوشته: جای برادری
[ATTACH=CONFIG]3596[/ATTACH]
پاتوق شب نشینی -
Alice نوشته: شوالیه، زمانی که در تارنما نامنویسی میکردید احتمالا هنوز به مفهوم «شوالیهگری» پی نبرده بودید!
اکنون تمایلی ندارید تا نام کاربریتان را تعویض کنید؟
عوض کنم؟!چرا،چون یه عده باهاش شوخی میکنند یا ازش برداشت بدی میشه؟!:))توصیه میشه توصیفی که داریوش ازم کرده بود رو بخونی:))
من عاشق گاو بودنم:)))))