پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 02-03-2014
عجب شب ملالآوری..
پاتوق شب نشینی -
Theodor Herzl - 02-03-2014
بیا امیر این سیگاری را بگیر از من یه ًپک بزن روشن شی! تا باز برویم در جستار کناری دست به یقه بشویم!
پاتوق شب نشینی -
Alice - 02-03-2014
ادبیاتی که امیر گرامی در اولین پست از آن بهره بردند، بدون تعارف «بیسابقه» بود و من براستی
لرزه بر اندامم افتاد که چه چیزی ایشان را اینطور برآشفته و رعبانگیز نموده است!!!
++
دوستان لطفا جستار کناری را بیخیال شوید؛ ادامه ندهید من فکر میکنم مدیر مربوطه چوب کار
خود را خورده است، نیازی به عذرخواهی نیست!
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 02-03-2014
مایهی شرمساری و رقت است. من برای نخستین بار در دنیای مجازی پروانه دادم خشم چشمانم را کور بکند..
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 02-03-2014
Ouroboros نوشته: مایهی شرمساری و رقت است. من برای نخستین بار در دنیای مجازی پروانه دادم خشم چشمانم را کور بکند..
پیشآمدانه برفبازی با ضعیفه به دعوا نکشید؟ (:
پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 02-03-2014
Mehrbod نوشته: ضعیفه
یعنی چی؟
پارسی بنویس جانم.این حرفا چیه؟
پاتوق شب نشینی -
Mehrbod - 02-03-2014
iranbanoo نوشته: یعنی چی؟
پارسی بنویس جانم.این حرفا چیه؟
با رنجوره؟ (((:
پاتوق شب نشینی -
Philo - 02-03-2014
Mehrbod نوشته: پیشآمدانه برفبازی با ضعیفه به دعوا نکشید؟ (:
آفرین همین است، حتما خانم خواسته برود دستشویی و خواسته کیفش را امیر بگیرد و امیر بعد از 8 ثانیه نگاه کردن به خانم با ابروهای بالارفته کف گرگی دردناکی از ایشان خورده و نقشه اش نگرفته است.
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 02-03-2014
Philo نوشته: آفرین همین است، حتما خانم خواسته برود دستشویی و خواسته کیفش را امیر بگیرد و امیر بعد از 8 ثانیه نگاه کردن به خانم با ابروهای بالارفته کف گرگی دردناکی از ایشان خورده و نقشه اش نگرفته است.
دوستان چه تخیلات آفرینندهای دارند.
همه چیز زندگی خوب و شاد و رضایتبخش است. دلیل خشم من همان پست کسری بود و ضعیفه فرمانبردارتر از زنان حضرت محمد است!
پاتوق شب نشینی -
kourosh_bikhoda - 02-03-2014
مزدك بامداد نوشته: بیجاست، پاپا شدن شما بسنده است که ایشان به چشم baby نگریسته بشوند!
شما هم با این سنتون برای پدر/مادرتون baby هستید. ولی مگه برای میلاد هم هستید؟ خیر. پس اینجا هم بنبست اومدید و دنده عقبم آرزوست.
Mehrbod نوشته: پیشآمدانه برفبازی با ضعیفه به دعوا نکشید؟ (: