جستار آزاد تالار رایانگر،اینترنت،تلفن های همراه -
Mehrbod - 08-02-2012
sonixax نوشته: انقدر نگرانی ندارد که
روی یک کامپیوتر که به اینترنت وصل نیست اجرایش کنید بعدش که مطالعه فرمودید یا پرینت کردید سیستم عامل رو عوض کنید . این روزها توی هر خونه ای ۷-۸-۱۰ تا کامپیوتر دیگه باید پیدا بشه
به ریسکش نمیارزید. کتاب درباره معنویات در کودکان 9 ساله بود بگمانم! یک چیزی در مایههای همان کثافت کاریهای شیطان پیر که با کودک خردسال نوشته.
Mehrbod - 08-02-2012
miladmortad نوشته: سپاس اما مشکلم همینجاس که آشنایی ندارم البته اچتمل رو چند سال پیش کار کردم ، راه ساده تری نیس !!؟ مثلا اینکه بگین دقیقا بعد از گرفتن سورس صفحه کدوم قسمت ها باید تغییر پیدا کنه و . .. !؟
راهنمای گام به گام از حوصله کمی بیرون است
ولی زبانهای نامبرده را بخوانید، ابزارهای بدردبخوری هستند. روی هم رفته فرآیند ثبت دادهها در html از راه تگ <FORM> انجام میپذیرد، درون این تگ ما تگهای <input name="pass"> و اینچنینی داریم.
Firefox را بریزید سپس روی آن افزونه HTTP Live Headers یا Expert Headers را بریزید و فرآیند ثبت دادهها را دنبال کنید دستتان میاید.
Theodor Herzl - 08-28-2012
این جریان شکایت اپل از سامسونگ فکر میکنید به حق بوده؟ ۱ میلیارد دلار به خاطر هیچی باید سامسونگ به اپل خسارت بده!
Mehrbod - 08-28-2012
David Hume نوشته: این جریان شکایت اپل از سامسونگ فکر میکنید به حق بوده؟ ۱ میلیارد دلار به خاطر هیچی باید سامسونگ به اپل خسارت بده!
لینک کسرا جان؟
Mehrbod نوشته: لینک کسرا جان؟
Apple wins $US1 billion from Samsung in patent infringement case: Five insights from the landmark trial
Mehrbod - 08-28-2012
بدید من که اپل ادعای بیخود کرده. خندهداره آدم وقتی برخی از این patent های ثبت شده اش را میبیند:
http://patft1.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=0&f=S&l=50&TERM1=Apple&FIELD1=ASNM&co1=AND&TERM2=Westerman&FIELD2=INNM&d=PTXT
اینکه براستی چجوری با این همه patent کاری هم در جهان پیش میرود و نواوری میبینیم جای شگفتی دارد
sonixax - 08-28-2012
David Hume نوشته: این جریان شکایت اپل از سامسونگ فکر میکنید به حق بوده؟ ۱ میلیارد دلار به خاطر هیچی باید سامسونگ به اپل خسارت بده!
به نظر من که سامسونگ حقش بوده ! میتونست خیلی راحت دزدی نکنه و از ابتکار خودش استفاده کنه .
تازه با اینکه طراحی و ایده های نرم افزاری رو دزدیده باز هم گوشیش چیز مالی نیست . دیسپلی گالاکسی سبزه
Ouroboros - 08-28-2012
Mehrbod نوشته: بدید من که اپل ادعای بیخود کرده. خندهداره آدم وقتی برخی از این patent های ثبت شده اش را میبیند: http://patft1.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=0&f=S&l=50&TERM1=Apple&FIELD1=ASNM&co1=AND&TERM2=Westerman&FIELD2=INNM&d=PTXT
اینکه براستی چجوری با این همه patent کاری هم در جهان پیش میرود و نواوری میبینیم جای شگفتی دارد
شرکتی انحصاری تر از اپل وجود ندارد! یک زمانی مایکروسافت را بخاطر انحصارگرا بودن لعنت می کردیم..
سوال: یک مورد نوآوری حقیقی این شرکت را نام ببرید، بجز اینکه آنقدر ملال آور و بی دلیل آسان شده است که یک میمون هم می تواند از محصولات آن استفاده بکند.
من قبلا از سامسونگ در مقابل اپل دفاع میکردم ، چون از نظر سخت افزاری سامسونگ بهتر است ، ولی الان نظرم عوض شده است ، اپل با اینکه محصولاتش گران است ، ولی خیلی user friendly تر است. من یکی از این لپتاپهای جدید اپل خریدم با صفحه نمایش جدید که داره ، برای مسائل کاری ، انقدر زیبا هست تصویر و کلا خود لپتاپ انگاری با انسان حرف میزند!
sonixax - 08-28-2012
Ouroboros نوشته: یک مورد نوآوری حقیقی این شرکت را نام ببرید
ماوس کامپیوتر !