پاتوق شب نشینی -
کافر_مقدس - 04-20-2013
iranbanoo نوشته: کافر جان شما این شکلک هایتان را از کجا می آورید؟
از یک منبع مشخصی نیست، طی چند سال از داخل سایت های مختلف (ایرانی و خارجی) جمع آوری و اون ها رو آرشیو کردم. در حال حاضر هم از داخل رایانه آپلود و استفاده می کنم . بعضی از شکلک های فارسی رو هم خودم ساختم ( با نرم افزار easy gif animator)
اگر دنبال شکلک خاصی می گردید عنوان کنید تا اگه داشته باشم بذارم یا داخل سایت های دیگه جستجو کنم
پاتوق شب نشینی -
undead_knight - 04-20-2013
واقعا شانس آوردیم که مناطق ساحلی ایران کمه و در همین مناطق هم زلزله های شدید رخ نداده،مگرنه سونامی هم یه حالی به کشور میداد:)
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 04-20-2013
درود
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 04-20-2013
از علاقه مندیهای اینجانب
[ATTACH=CONFIG]1738[/ATTACH]
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 04-20-2013
اگر به فمنیسم ربطش نمیدهید
دوستان به نگرتون تلقین کردن جواب میده در درمان بیماریهای روانی؟
پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 04-20-2013
بعضی زنان را وقتی در جامعه نگاه میکنم و در رفتارشان دقیق میشوم و با آنها تعامل میکنم
به این فکر میکنم چه قدر از هم جنسان خودم بدم می آید:e108:
پاتوق شب نشینی -
Ouroboros - 04-20-2013
Alice نوشته: پس ذهن ِ ناخودآگاه را چون هوشمند نیست میشود فریب داد و «تلقین» به چم راستین
آن همان فریفتن ضمیرناخودآگاه و بکار انداختن ِ خودکار برنامههای ژنتیک و .. میباشد !
:e152:
یک سندی برای این ادعا ارائه میکنید؟
پاتوق شب نشینی -
viviyan - 04-20-2013
Alice نوشته: از دید من آری میتوان !
«تلقین واقعی» فریب دادن ذهن ناخودآگاه است ؛ ذهن ناخودآگاه چون «هوشمند»
نیست (خودآگاهی ندارد) بسادگی فریب میخورد !
نمونهی دم دستی آن تماشای فیلمهای ترسناک است ؛
اگر شما را در جنگلهای آمازون رها کنند ، سیستم بیولوژیک بدنتان شما را آمادهی
پدافند میسازد و نظام دفاعی شما بگونهی خودکار و بیاختیار آدرنالین وارد خون میکند ؛
اکنون اگر به تماشای یک فیلم ترسناک بنشینید ، ذهن خود را گول زدهاید و سیستم خودکار
بدنتان همان آدرنالین را (به میزان کمتر) ترشح میکند و شما را آماده دفاع میسازد ! (و شما
به ترس و هیجان میایید)
پس ذهن ِ ناخودآگاه را چون هوشمند نیست میشود فریب داد و «تلقین» به چم راستین
آن همان فریفتن ضمیرناخودآگاه و بکار انداختن ِ خودکار برنامههای ژنتیک و .. میباشد !
خب البته به نظر من اینقدرام راحت نیست. علم؛ تلقین درمانی رو تا جایی که من اطلاع دارم قبول ندارد، و البته بیماریهای روانیِ شدید هم به عوامل زیادی بستگی دارد (مهمترین عامل ژنتیک هست) و این ژنتیک چیزی نیست که با تلقین بتوان آنرا خنثی کرد؛ چون همیشه هست و منتظر خوراکی در بیرون هست که بیان شود و تا عوامل به وجود آورنده شون از بین نروند درمان نمیشوند. شاید تلقین در بهبود خلق پایین افراد سالم تاثیر مثبت داشته باشد.
پاتوق شب نشینی -
iranbanoo - 04-20-2013
بیباک جان صندلی داغت چی شد؟
پیچاندی رفت؟.....
پاتوق شب نشینی -
undead_knight - 04-21-2013
نقل قول:یک سندی برای این ادعا ارائه میکنید؟
psychoanalytic traits ؟! :))
نقل قول:پس ذهن ِ ناخودآگاه را چون هوشمند نیست میشود فریب داد و «تلقین» به چم راستین
به جای ناخودآگاه میشه خود "مغز" رو قرار داد:placebo effect :)