صندلی داغ - Theodor Herzl -
Theodor Herzl - 02-10-2013
Ouroboros نوشته: 7. آدم آسایشطلبی هستید یا بلندپرواز؟ یعنی ترجیح میدهید آسوده باشید و قناعت بکنید، یا سختی بکشید و سروری؟
من سختی رو تحمل میکنم تا به هدفم برسم.
Ouroboros نوشته: 8. ترجیح میدهید نامتان چگونه نوشته بشود؟ «کسرا» یا «کسری»؟
فرقی نمیکند
Ouroboros نوشته: اینکه مثلا یهودی بودن شما اگر برای خودتان هم ناخودآگاه و فراموش شده باشد برای دیگران اینچنین نیست و همواره کسی خواهد بود که با آزار شما تعلق به آن گروه را به یادتان بیاورد.. به نظرتان میشود یهودی به دنیا آمد اما نماند، یا نگاه دیگران شما را همواره متفاوت خواهد دید؟
درست هست این چیزی که میگوئید تقریبا ، مثلا یک کاتولیک آدم بکشد ، به اولین چیزی که در مورد او اشاره میکنند کاتولیک بودن او نخواهد بود ، ولی یک یهودی هرچه باشد را به یهودی بودن او ربط میدهند ، البته مواردی هم هست که شخصی یهودی به دنیا آماده است ولی کلا این هویت او حذف شده است ، مثل Ayn Rand یا کارل مارکس.
Alice نوشته: اگر بنا باشد که میان هموندان ِ دفترچه سه تن را برای دوستی در بیرون از اینجا و زندگی
راستینتان برگزینید، انتخاب شما چه کسانی خواهند بود
میلاد ، راسل و آنارشی ، چون تقریبا ۴ سال فکر میکنم میشود ما در حال مشت و لگد زدن به اسلام با یکدیگر در اینترنت هستیم
Alice نوشته: بهترین و پسندیدهترین ویژگی یک بانو ، و نیکوترین ویژگی یک مرد از نگر شما چیست
بستگی به شخص دارد ، همینجوری بگوییم این چیز در مردها خوب است و این چیز در زنها نمیشود.
Alice نوشته: * آیا پارسینویسی ِ کاربران را بیخود و مایهی رنجش ِ خوانندگان میدانید ؟
یکم annoying هست
Alice نوشته: * دیدگاهتان پیرامون «زندگی» را تنها در "یک واژه" چکیده کنید !
تخمی!
Ouroboros - 02-10-2013
کسری جان بدلیل پاسخگویی سریع به پرسشهای استاندارد (و دیگر کاربران) از دیروز فرصت سه روزه جهت طرح سوالات کاربران شروع شده، و روز دوشنبه شب به پایان میرسد.
Russell - 02-10-2013
1-چه بازیگر/گروه کمدی رو دوست داری؟اصلا دوست داری کمدی؟!!
2-غذای ایرانی چی دوست داری؟اگر اصلا دوست داری؟!!
3-کجای ایران/تهران رو بیشتر دوست داری؟
4-خودت این اسم کاربری دیوید هیوم رو دوست داری؟(من شینبت رو بیشتر دوست داشتم ،مخصوصا "دیوید هیوم" کاملش خیلی سخت هست، باز "هیوم" مثلا یکچیزی.این بیشتر از اینکه سوال باشه یه پیشنهاده اسم رو بکنی دوباره همون شینبت، که هم باحالتره هم صهیونیستی تره !!)
Russell نوشته: 1-چه بازیگر/گروه کمدی رو دوست داری؟اصلا دوست داری کمدی؟!!
stand up کمدی من دوست دارم زیاد.
Russell نوشته: 2-غذای ایرانی چی دوست داری؟اگر اصلا دوست داری؟!!
قیمه دوست دارم بدون گوشت البته.
Russell نوشته: 3-کجای ایران/تهران رو بیشتر دوست داری؟
نیاوران و پارک جمشیدیه ، کلا اونجاها رو دوست داشتم.
Russell نوشته: 4-خودت این اسم کاربری دیوید هیوم رو دوست داری؟(من شینبت رو بیشتر دوست داشتم ،مخصوصا "دیوید هیوم" کاملش خیلی سخت هست، باز "هیوم" مثلا یکچیزی.این بیشتر از اینکه سوال باشه یه پیشنهاده اسم رو بکنی دوباره همون شینبت، که هم باحالتره هم صهیونیستی تره !!)
نام رو عوض کردم چون گفتیم کاربر از ایران اونلاین میشه اینجا هنوز هیچی نشده می بینه ادمین تالار اسمش سازمان امنیت داخلی اسرائیل هست میگرخه! هدف این تالار چک و لگد زدن به اسلام و خدا باوری هست:e420: ، فکر کنم همین اسم دوید هیوم بمونه بهتره.
Ouroboros - 02-10-2013
David Hume نوشته: stand up کمدی من دوست دارم زیاد.
طرفدار که هستید؟ از جرج کارلین خوشتان میآید؟ من خودم او را خیلی دوست میداشتم.
Ouroboros نوشته: طرفدار که هستید؟ از جرج کارلین خوشتان میآید؟ من خودم او را خیلی دوست میداشتم.
جورج کارلین و Louis CK هم خیلی بامزه است.
Ouroboros - 02-11-2013
از David Hume گرامی بابت مشارکت ارزشمندشان سپاسگزاریم.
این جستار بسته میشود. اگر پیرامون موضوعات مطروحه در آن چیزی به ذهنتان میرسد میتوانید در پاتوق، کافه یا جستاری جدید آنها را مطرح بکنید.
Nevermore - 12-20-2013
کسرا جان من این سه سوال را که از راسل پرسیدم از شما هم می پرسم:
از میان کاربران گفتگو سه تن از دوست داشتنی ترین و باسواد ترین ها را نام ببرید که اکنون عضو دفترچه نیستند؟
نگرتان نسبت به سوسیال دموکراسی چیست ؟
حاضرید به طور مثال
رابطه ای که سارتر با سیمون دوبوار داشته را با دختری داشته باشید؟رابطه ای فارغ از هرگونه محدودیت.
+با آزاد کردن خرید و فروش ماریجوانا و به طور کلی مواد مخدر موافقید یا خیر؟
نگرتان در مورد این شخص چیست؟
José Mujica
قوانین مدنی کدام کشور را از همه بهتر می دانید؟
موافق آزاد بودن hate speech هستید یا خیر؟
Theodor Herzl - 12-20-2013
Nevermore نوشته: از میان کاربران گفتگو سه تن از دوست داشتنی ترین و باسواد ترین ها را نام ببرید که اکنون عضو دفترچه نیستند؟
Satan ، کامران یا همون سنبلعلی، و فریمن. این ۳ نفر با سواد بودند ، البته بهروز هم در اسلام ستیزی با سو اد بود ولی ضدّ اسرائیل هم بود و آبمون توی یک جوب نمیرفت!
Nevermore نوشته: نگرتان نسبت به سوسیال دموکراسی چیست ؟
سوسیال دموکراسی به عنوان در دسترسترین چیزی که به عقیده من نزدیک است خوب است ولی یک جامعه سوسیال دمکرات آن utopia سوسیالیستی مورد نظر من نیست. هدف نهایی من محدود کردن دولت تا آخرین حد و ایجاد جامعههای اشتراکی به سبک کیبوتز است.
Nevermore نوشته: حاضرید به طور مثال رابطه ای که سارتر با سیمون دوبوار داشته را با دختری داشته باشید؟رابطه ای فارغ از هرگونه محدودیت.
هر رابطهای که consensual باشد من روی آن قضاوت اخلاقی نمیکنم که خوب است یا بد چون به من ربطی ندارد ، ولی خودم ازدواج را ترجیح میدهم در نقطهی از زندگی
Nevermore نوشته: با آزاد کردن خرید و فروش ماریجوانا و به طور کلی مواد مخدر موافقید یا خیر؟
من با قانونی کردن ماریجوانا مثل مشروب موافق هستم و با decriminalize کردن بقیه مادههای مخدر اعم از هروئین ، کرک و هر چیز دیگری! یعنی اینکه کسی بخاطر داشتن این مادهها برای مصرف شخصی به زندان نرود ، ولی قاچاقچیها مجازات بشوند
Nevermore نوشته: نگرتان در مورد این شخص چیست؟
José Mujica
یک رئیس جمهور چپ معتدل که خیلی شخصیت متواضعی دارد و به فکر مردم است
Nevermore نوشته: قوانین مدنی کدام کشور را از همه بهتر می دانید؟
کشورهای اروپای غربی خوب هستند ، مخصوصاً هلند که اولین کشور جهان بود که ازدواج همجنس گرایان را قانونی کرد
Nevermore نوشته: موافق آزاد بودن hate speech هستید یا خیر؟
تا یک اندازه آری ، یعنی مثلا یکی بگوید من از مسلمانان یا یهودیان متنفرم نباید دستگیر و مجازات بشود ، ولی مثلا تشویق به کشتار نباید قانونی باشد!