آگاهینامه ها - نسخه قابل چاپ
+- دفترچه (
https://daftarche.com)
+-- انجمن: وابسته به تارنما (
https://daftarche.com/%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%86%D9%85%D8%A7)
+--- انجمن: آگاهینامهها و اخبار تارنما (
https://daftarche.com/%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%A2%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%86%D9%85%D8%A7)
+--- موضوع: آگاهینامه ها (
/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7)
صفحات
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
آگاهینامه ها -
kourosh_bikhoda - 11-14-2010
vice admin نوشته: کاربران ارجمند؛
آگاه باشید که به تازگی، دشواریها و چالشهایی برای انجمن پدید آمد. دشواریهایی چون از کار افتادگی سرور به فرنود قطعی برق و نیز آفندها و تازشهای خرابکارانهای از نشانیهای 66.197.132.133 و 174.34.232.123 از این دسته بوده است.
خوشبختانه اینها را پشت سر گذاشتیم و راه را برای شما گرامیان گشودیم تا همچون گذشته، به گردآوری و بیان اندیشهها و بینشهای خود بپردازید.
با سپاس ویژه از گروه گردانندهی فنی تارنما
هنوز هیچی نشده حمله کردند؟ تخریب چی ها!
آگاهینامه ها -
sonic - 11-14-2010
Jooyandeh نوشته: بعید نمیدونم کار این اسلامگراها باشه. اینها چشم ندارن ببینن تو یک محیط برابر که لاتخانهیِ اسلامی هم نباشه، عدّهای بنشینند در یک فضای عمومی باهم گفتوگو و تبادل نظر کنند.
اونوقت تونستن اطلاعات کاربرا رو بدزدن یا نه؟
آگاهینامه ها -
Jooyandeh - 11-16-2010
sonic نوشته: اونوقت تونستن اطلاعات کاربرا رو بدزدن یا نه؟
اون رو من نمیدانم. امّا میدانم که اسلامگرایان، بر پایهی ایمانی که به الله (= خیرالماکرین) دارند، از هیچ خباثتی (در راهِ جهاد و دفاع از اسلام) رویگردان نیستند.
برای توضیحاتِ بیشتر به این جستار مراجعه نمایید:
آگاهینامه ها -
admin - 11-16-2010
sonic نوشته: اونوقت تونستن اطلاعات کاربرا رو بدزدن یا نه؟
خیر .[COLOR="Silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 08:24 PM ---------- ارسال قبلی در 08:17 PM ----------
[/COLOR]کاربران گرامی
آگاه باشید شمار ۳ BBCode تازه برای آسایش شما به تارنما افزوده شده است که شامل :
: برای خط کشیدن روی یک نوشته
: برای نوشته های انگلیسی (چیدمان نوشته به شکل چپ به راست)
: برای نوشته های راست به چپ (از پیش چیدمان نوشته های تارنما راست به چپ است و استفاده از این کد بایسته نیست)
آگاهینامه ها -
vice admin - 12-04-2010
کاربر ارجمند
Russell برای گردانندگی تالار "تلفن های همراه" گمارده شدند. امید است سایر کاربران گرامی با ایشان در راه رونق گفتمان ها همکاری نمایند.
آگاهینامه ها -
vice admin - 12-09-2010
کاربر
Kamran به فرنود دوری از تارنما برای بیش از ۲۳ روز، از گردانندگی تالارهای انجمن کنار گذارده شد. با سپاس از همکاری و تلاش ایشان و آرزوی بهروزی فزاینده، از کاربران ارجمندی که در این زمینه خواستار همکاری هستند درخواست میشود آن را در جستار
پیشنهاد مدیریت تالارها و کناره گیری مدیران درمیان بگذارند.
آگاهینامه ها -
Theodor Herzl - 12-19-2010
با درود.
من استعفای خودم رو از مدیریت اعلام میکنم و تا مدتی طولانی فعلا اینجا نخواهم بود ، امید است در راستای اهداف تالار که به دست آوردن حقوق بر حق مردم مظلوم فلسطین و آزادی بیان از دست رفته نئو نازیهای اروپاست کوشا باشید ، هرچه هم خواستید پشت سر ما بگویید که کم آورد و اینها ، فعلا
آگاهینامه ها -
sonixax - 12-20-2010
shinbet نوشته: با درود.
من استعفای خودم رو از مدیریت اعلام میکنم و تا مدتی طولانی فعلا اینجا نخواهم بود ، امید است در راستای اهداف تالار که به دست آوردن حقوق بر حق مردم مظلوم فلسطین و آزادی بیان از دست رفته نئو نازیهای اروپاست کوشا باشید ، هرچه هم خواستید پشت سر ما بگویید که کم آورد و اینها ، فعلا
امیدوار بودم جناب کسرا جنبه ی نقد عملکرد حکومت و دولت مورد پسندش را داشته باشد و در رابطه با منتقدان آن به مانند بسیجیان انتحاری عمل نکند و هر کسی که خلاف باور ایشان را دارد را نازی و راسیست و ... ننامد - گویا امید بیخودی بود .
کسرا جان فقط یک نکته را به شما گوشزد میکنم آزادی بیان و حقوق بشر انحصاری مال شما یهودیان گرامی نیست
آگاهینامه ها -
kourosh_bikhoda - 12-20-2010
مسخرست!
آگاهینامه ها -
Anarchy - 12-20-2010
کسری جان از شما انتظار بیشتری داشتم.شما داری همون کاری رو میکنی که در گفتگو و در جریان بحث با آرش کردی!! من شخصا هیچ سمپاتی نه به فلسطینی ها دارم و نه به نئونازی ها اما به اسرائیل و عملکرش انتقاد دارم...
به هر حال امیدوارم تجدید نظر کنید!