مجرم یا بی گناه؟ - نسخه قابل چاپ
+- دفترچه (
https://daftarche.com)
+-- انجمن: تالارهای همگانی (
https://daftarche.com/%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (
https://daftarche.com/%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF)
+--- موضوع: مجرم یا بی گناه؟ (
/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D9%85-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C-%DA%AF%D9%86%D8%A7%D9%87%D8%9F)
مجرم یا بی گناه؟ -
undead_knight - 04-15-2014
امید نوشته: من قاتلی سریالی هستم که زنهای شوهردار را نخست جلوی چشم همسرش میگایم و بعد او را سلاخی میکنم. در بزنگاه جنایتها هیچ ردی از خودم باقی نمیگذارم و تمام شواهد موجود را بر علیه شوهر کذایی ترتیب میدهم! اکنون پیدا کنید پرتقال فروش را.
خسته نباشید اینطور بدون نیاز به تلاش دادستان محکوم میشی:))
مجرم یا بی گناه؟ -
Theodor Herzl - 04-18-2014
هیأت منصفه:
فیونا
وکیل متهم:
شوالیه
متهم:
آنارشی
بانو گشسب شما نیز میتوانید به عنوان شاهد یا کارآگاه خصوصی به وکیل کمک کنید!
کورش میتوانی عضو هیأت منصفه بشی که باید در آخر بگی چرا فکر میکنی مجرم بیگناه یا گناهکار هست!
به یک عضو دیگر هیأت منصفه و یک قاضی نیز احتیاج داریم هنوز!
مجرم یا بی گناه؟ -
Russell - 04-18-2014
من میخواستم نقش میرغضب را عهدهدار شوم ولی حالا که قاضی کم دارید دیگر چارهای نیست، من هم قاضی !!
مجرم یا بی گناه؟ -
بانو گشسب - 04-22-2014
Theodor Herzl نوشته: هیأت منصفه:
فیونا
وکیل متهم:
شوالیه
متهم:
آنارشی
بانو گشسب شما نیز میتوانید به عنوان شاهد یا کارآگاه خصوصی به وکیل کمک کنید!
کورش میتوانی عضو هیأت منصفه بشی که باید در آخر بگی چرا فکر میکنی مجرم بیگناه یا گناهکار هست!
به یک عضو دیگر هیأت منصفه و یک قاضی نیز احتیاج داریم هنوز!
خب زود باشید محکمه رو راه بندازید دیگه...بنده case زیاد دارماااا...گفته باشم
مجرم یا بی گناه؟ -
kourosh_bikhoda - 04-22-2014
خودت چکاره ای کسرا؟ خودتم یک نقشی بگیر دیگه.
مجرم یا بی گناه؟ -
Theodor Herzl - 04-22-2014
kourosh_bikhoda نوشته: خودت چکاره ای کسرا؟ خودتم یک نقشی بگیر دیگه.
من گفتم دادستان هستم خودم ، یک چند روزی صبر کنید دارم دستان را مینویسم تمام شد اینجا پست میکنم! از زبان دادستان case خود را بر ضدّ متهم خواهم ساخت!
مجرم یا بی گناه؟ -
kourosh_bikhoda - 05-02-2014
یک قرن بعد...
مجرم یا بی گناه؟ -
Theodor Herzl - 05-02-2014
وقت نکردم تموم کنم هنوز! فردا شب به وقت ما حتما پست میکنم ، منتظر یک ماجرای پلیسی جنایی باشید!
مجرم یا بی گناه؟ -
Theodor Herzl - 05-04-2014
متّهم اصلی ماجرا شخصی به نام حسن است. او قاتل نیست ولی همهٔ شواهد و مدارک بر ضدّ او هست ، اینجا وکیل مهتم باید اثبات کند که او قاتل نیست یا حداقل یک کاری کند که پرونده dismiss شود یا هیأت منصفه رای به بی گناهی بدهد.
حسن با یک چاقوی خونی در دست در کنار جسد همسرش پیدا شده است ، فرزند آنها کودکی ۵ ساله زنده و سالم در منزل است ، این ۲ نفر با یکدیگر چندین ماه بود که دعوا داشتند و شب حادثه نیز همسایهها صدای دعوا را مثل هر شب میشنوند. حسن فکر میکند که همسر او نازنین به او خیانت میکند ، حسن یک دکتر ثروتمند است و همسر او یک شخص بیکار که از نظر قیافه خیلی بهتر از شوهرش است.
۱- چرا حسن در این موقعیت از طرف پلیس پیدا شده؟
۲-قاتل اصلی کیست؟
۳-چگونه بیگناهی حسن اثبات میشود؟
(من سیستم بازی رو عوض کردم! هر کسی میتواند تئوریهای خود را اینجا بگه ، آخر هیأت منصفه رای به گناهکاری و بیگناهی میده ، یعنی نقشهای دیگه از بین میروند به جز قاضی و هیأت منصفه ، بیائید همگی بیگناهی حسن را اثبات کنیم و پیدا کنیم که قاتل کیست!)
مجرم یا بی گناه؟ -
undead_knight - 05-04-2014
Theodor Herzl نوشته: (من سیستم بازی رو عوض کردم! هر کسی میتواند تئوریهای خود را اینجا بگه ، آخر هیأت منصفه رای به گناهکاری و بیگناهی میده ، یعنی نقشهای دیگه از بین میروند به جز قاضی و هیأت منصفه ، بیائید همگی بیگناهی حسن را اثبات کنیم و پیدا کنیم که قاتل کیست!)
12 Angry Men (1957 film) - WiKi
:))