صندلی داغ - Ouroboros -
Ouroboros - 02-08-2014
iranbanoo نوشته: بابام:|
؟
iranbanoo نوشته: راستی شما تا به حال منت کشی دختری را کرده اید؟
منتکشی هرگز، اما ناز به اندازه کشیدهام و میکشم. تفاوت آنها هم بار مثبت و منفیست که در خود دارند. مثلا اگر زنی تا خانهی من بیاید و «نه»ی واقعی به سکس با من بگوید، یعنی «نه» با زبان و «نه» با بدن، او را با تیپا از خانه/زندگیام بیرون میکنم. تحمل کردن چنین رفتاری، نادیده گرفتن آن، یا از اینها هم بدتر پذیرفتنش حقارتیست نابخشودنی و همردیف اختگی فیزیکی.
اما اگر زنی بیاید و به عنوان مقاومت آخرین لحظه با زبان و عشوه بگوید «نــــه، نـــکن» و با بدن خودش را محکمتر به من بچسباند و بوسهها را عمیقتر بکند و ... قطعا نازش را آنقدر میکشم که هم فرصت توجیه همخوابگی با یک غریبه را به او داده باشم، هم خودم را «به دست آمدنی»تر کرده باشم و از افراط در بازی پرهیز بکنم، هم اینکه به او اطمینان بدهم هرچه با من بکند او را هرگز لاشی تلقی نخواهم کرد.
iranbanoo نوشته: تا به حال عاشق شده اید؟
آخرین شکست عشقیتان کی بوده؟
بله سه بار. هیچکدام از آنها به «شکست» منجر نشدند، در هر سه مورد من رابطه را قطع کردم و در هر سه مورد هنوز با دخترها روابط حسنه و دوستانه دارم.
iranbanoo نوشته: معمولا سر چه چیز هایی با دختران بهم میزنید؟(یعنی اینکه بهانه هایتان برای پیچاندنشان چیست؟)
بهانه آوردن بتاست.
هر دختری یک تاریخ مصرفی دارد، از یکی با یکبار سکس خسته میشوم، با دیگری ممکن است ماهها رابطه داشته باشم ولی باز هم بخواهم. وقتی تاریخ مصرف سر آمد هیچ بهانهای لازم نیست، اگر بخواهم با دختری قطع رابطه بکنم دیگر زنگ نمیزنم و اگر زنگ زد با سردی و بیمیلی با او حرف میزنم، اگر سریش شد و پیغام را نگرفت دیگر جواب او را نمیدهم. مسئله اینست که من از روز اول به نحوی برخورد میکنم که هیچ دختری نمیتواند کوچکترین تصوری مبنی بر ماندن من پیدا بکند.
بعضی بازیکنان یکسری تکنیکهایی دارند که باعث پدید آمدن تصور «تعهد» در زن میشود، مثلا از آیندهی دور با هم صحبت می کنند(«امسال تابستون بریم شمال ویلای محسن، معنی مسافرت رفتن رو بفهمی» مثلا)، این باعث میشود احساس امنیت و امیدواری و آرامشی در دختر بوجود بیاید که بعد کار را آسانتر میکند. من ولی از این تکنیکها خوشم نمیآید، دختر میداند که دقیقا برای چه کاری آمده.
صندلی داغ - Ouroboros -
Ouroboros - 02-08-2014
viviyan نوشته: اگر پارتنرتان را در حال سکس با دوستتان ببینید چه میکنید؟ حاضرید بهشان بپیوندید؟
؟!
نه، تمام بدن و روان و جان زن مایملک شخصی و متعلق به منست،
کوچکترین چالشی بر این مالکیت با قطع ارتباط کامل روبرو خواهد شد، حتی خودارضایی!
آن «دوست» بدبخت و کذایی را هم برای همیشه طرد میکنم.
بعضیها میگویند این رفتار بتاست و نباید اصلا اهمیتی بدهید که زن چه میکند و شما هم بروید بپیوندید به آنها و غیرت در ذات خود نوکری زنان است و ... من از آنها نیستم. زن یا با من و مال من است یا مال دیگران. حق انتخاب کامل هم دارد.
صندلی داغ - Ouroboros -
Theodor Herzl - 02-08-2014
Ouroboros نوشته: نه، تمام بدن و روان و جان زن مایملک شخصی و متعلق به منست،
پس اهل open relationship نیستید؟ من یک دختری بود حدود ۱ سال با هم زندگی کردیم ، دوست دختر حساب نمیشد ولی friend with benefit بود که ما با هم سکس داشتیم ولی جلوی همدیگر رو نیز نمیگرفتیم اگه جای دیگه بار میخورد!
صندلی داغ - Ouroboros -
Ouroboros - 02-08-2014
Anarchy نوشته: تاپیک بدجوری رنگ و بوی سکسی گرفته ، باید یک تالاری هم تدارک ببینیم برای رفع نیازی های جنسی عزیزان عضو انجمن !!
خوب است دیگر، از مزدک سوالات دانشیک میپرسند، از ما سوالات پائینتنهای.. گویا این از من در اینترنت یادگار خواهد ماند.
Anarchy نوشته: سوالی که برام پیش اومده اینه که فکر میکنید ریشه فانتزی های جنسی افراد چی هست و چه مقدار صنعت پورن در فراگیر شدن اونها موثر بوده ؟
فانتزی را نمیدانم اما برای فتیش توضیحی دارم که آنرا با چند روانشناس تکاملی و آنتروپولوژیست درمیان گذاشتهام و آنها برایش اندکی اعتبار قائل شدهاند. بر مبنی آن علایق و سلایق جنسی مختلف پدیدهای هستند در ذات خود مردانه(همانطورکه ویویان گفت)، و برآمده از نیاز بشر به بهرهبرداری از تمام رحمهای موجود در یک جمعیت.
انحرافات جنسی منحصرا، یا دستکم به نحوی بسیار گسترده مردانه هستند چراکه مردان در تاریخ فرگشت خود هرگز توان نادیده گذاشتن یک رحم را نداشتهایم، ولو آنکه میخواهد در بدن زنی چاق، لاغر، کوتاه، بلند و ... قرار گرفته باشد. به سود مرد است که بتواند از همهی رحمهای موجود در یک جمعیت بهرهبرداری بکند، و مردی که نمیتواند (به هر دلیلی) بهترین گزینهی ممکن میان زنان را انتخاب بکند، ناچار است به همان که گیرش میآید رضا بدهد و اینجاست که «فتیشها» و «فانتزیها» وارد میدان می شوند و برای مثال عدهای انحراف زنان چاق را پیدا میکنند که برای مردان عادی یا سطح بالا چندش آور هستند و ...
برای هر مدل زنی که در این جهان وجود دارد یک انحرافی هم هست، زن دارای زخم جراحی، زن دارای انگشت اضافه، زن دارای زبان ترک خورده، زنی که دست یا پای او را بریده اند، زنی که میشلد، زنی که پاهای بزرگی دارد، زنی که پستانهای کوچکی دارد و ... بجز «زن بسیار زشت» برای هر مدل زنی یک فتیش و انحراف وجود دارد، اما دربارهی مردان این گونه نیست. یعنی هیچ زنی را پیدا نمیکنید که بطور فعال و خودانگیخته برود دنبال مردی که پایش را بریدهاند.. یا ممکن است پیدا بکنید اما شاید عدد خام یک زن در برابر یک هزار مرد باشد.
Anarchy نوشته: ضمنا حالا نظرت در مورد این فانتزی ها بگو : تری سام
دو دختر یک مرد : تعالی روحانی، حد نهایت آلفا بودگی مرد.
دو مرد یک دختر : سرنوشت غمانگیز مرد بتا و آرزوی مرد امگا!
Anarchy نوشته: گنگ بنگ
بیزارم. هر نوع شریک شدن زن با دیگران مذموم است.
Anarchy نوشته: سوینگ
اینهم مثل قبلی!
:e408:
صندلی داغ - Ouroboros -
Ouroboros - 02-08-2014
sonixax نوشته: 1 - Ps3 یا قرمه سبزی مامان جان ؟
Ps4
میلاد گرامی حقیقتا تصور میکنید من اگر مامان جانم قرمه سبزی درست میکرد این چنین زنستیز میشدم؟
:e528:
sonixax نوشته: 2 - اگر حق انتخاب آزادانه داشته باشید به جز ایران و کشوری که پیشتر در آن بودید کجا ؟ چرا ؟
من همیشه از ژاپن و زندگی ژاپنی لذت میبردهام و اگر میشد دلم میخواست دستکم برای مدتی در آنجا زندگی کنم.
sonixax نوشته: 3 - تا حالا کتک کاری کرده اید ؟ اگر آری کتک خورده اید یا زده اید ؟
خیلی بیش از آنچه که تصور میکنید. در ایران ماهی یکی دوبار با دیگران دست به گریبان میشوم چراکه هیچکس حریم شما را رعایت نمیکند و پا که از در خانه بیرون میگذارید چنان است که گویی همه قصد نابود کردن شما را دارند. بیشتر دعواهایی که در آنها بودهام سرپایی و درحد یکی دو مشت و سیلی بودهاند، گاهی زدهام و گاهی هم خوردهام. یکی دو بار کار بیخ پیدا کرده و دعوا خیلی جدی شده، یک بار بینی مرا مردک نیمهخلی با ضربهی سر شکست!
sonixax نوشته: 4 - به جز احمد خاتمی از چه جانوری میترسید ؟
رتیل.
sonixax نوشته: 5 - به نظرتان اگر 1400 سال پیش اعراب به ایران حمله نمیکردند وضعیت ایرانِ امروز چگونه بود ؟
نمیدانم. تاریخ رخ داده و بجز همان که شده هرگز نمیتوانسته جور دیگری باشد. خیال پردازی دربارهی آنهم کار رماننویسان تاریخ است که برای این کار پول میگیرند و به کار ما نمیآید. اما نوع برخورد نادرست و افراطی – تفریط در جایگاه مذهب پیش از اسلام هم در ایران بوده و دربار ساسانی را بیمار کرده بوده. زورمندی آخوند مشکل امروز و دیروز نیست.
نقل قول: 6 - بالاتر نوشته بودید که دوج شارژر 68 دوست دارید ، نظرتون راجع به موستانگِ شلبی چیست ؟
خیلی زیباست و صدای موتور آن به موسیقی بهشتی میماند، اما از آنجاکه بیشتر مصرفکنندگانش جوانان سبکسر بودهاند تمیز آنرا پیدا کردن با بودجهی معقول عملا غیرممکن است. من شارژر تمیز یکی در اروپا سراغ داشتم که صاحب آن ۳۵ هزار یورو قیمت زده بود، پولم را هم برای خریدش جمع کرده بودم که تصمیم به بازگشت گرفتم. الان در ایران دو سه نفر هستند که بدنه سالم شارژر را به قیمت خیلی کمتر(۵۰ – ۶۰ میلیون تومان)میدهند ولی بدبختی اینست که در ایران لوازم این ماشینها را نمیتوان پیدا کرد و نوسازی فنی آنها میسر نیست. اینست که ما فعلا به یکی از همین زبالههای پلاستیکی شرق آسیا رضا دادهایم..
نقل قول: 7 - سه چیز که بیشتر از همه ازشان نفرت دارید را بنویسید ! (اگر جنبه خصوصی ندارند)
رخوت(انرژی و انگیزه نداشتن)
سر و صدا
شیرینی!
نقل قول: 8 - اگر قدرتمندترین فرد زمین میبودید نخستین کاری که میکردید چه بود ؟
قحطی را به هر قیمتی شده ریشهکن میکردم. هیچ توجیه اخلاقی برای مردن روزی ۴۰۰۰ نفر از قحطی وجود ندارد در شرایطی که ما روزانه بیش از سه برابر نیاز کل جمعیت کرهی زمین غذا تولید میکنیم.
نقل قول: 9 - نظرتان راجع به هر کدام از این کاربران را بنویسید : Russel , کوروش ، آنارشی ، میلاد ، مزدک بامداد ، مهربد ، کسرا ، یه نفر!!! ، ایرانبانو ، شیرین ، آلیس ، ریکتور.
احتراما ترجیح میدهم به این سوال پاسخ ندهم.
نقل قول: 10 - دیگه چه خبر ؟
سلامتی میلاد گرامی.
:e318:
صندلی داغ - Ouroboros -
sonixax - 02-08-2014
یه نفر نوشته: چرا جلوی اسمم این همه علامت تعجبه؟! :-|
به خاطر اینکه پرسیدن نظر امیر در باره شما کلن تعجب بر انگیزه!!!
صندلی داغ - Ouroboros -
sonixax - 02-08-2014
Ouroboros نوشته: که ما روزانه بیش از سه برابر نیاز کل جمعیت کرهی زمین غذا تولید میکنیم.
و بسیاری از آن را دور میریزیم!
تنها میزان خوراکی که در یک روز در تنها شعبه های McDonald در آلمان دور ریخته میشود میتواند کل گرسنگان آفریقا را سیر کند!
میزان یک سالش باعث میشود گرسنگان آفریق از چربی خون و اوره و نقرس و ... بمیرند!!!!
من هنوز این کار آلمانی ها را درک نمیکنم! مازاد نیاز تولید میکنند - سپس دستور میدهند که آن خوراکی تنها همان روز میتواند در فروشگاه بماند و پس از آن باید دور ریخته شود.
صندلی داغ - Ouroboros -
viviyan - 02-08-2014
Anarchy نوشته: منظورت رفع نیاز جنسیه ؟ من به طور کلی گفتم ، اما امیرم رو که مطمئنم نیازهاش رفع میشه ، حتی ممکنه دچار مسمومیت هم بشه !!
آره
امیر چرا زیر یوزرتان نوشتید متجاوز بالقوه؟ میدانید متجاوزین بالقوه بیشتر افراد محرومیت جنسی کشیده هستند؟
تمام مردانی که من در خیابان دیده ام و به نگرم متجاوز بالقوه رسیده اند مردانی فوق العاده نفرت انگیز و از نظر جاذبه های جنسی برای زنان خیلی منفی بوده اند.
صندلی داغ - Ouroboros -
Theodor Herzl - 02-08-2014
viviyan نوشته: تمام مردانی که من در خیابان دیده ام و به نگرم متجاوز بالقوه رسیده اند
خوب است ما هم بگوییم تمام زنانی که دیدیم همه از دم یک جنده بالقوه هستند؟
صندلی داغ - Ouroboros -
viviyan - 02-08-2014
Theodor Herzl نوشته: خوب است ما هم بگوییم تمام زنانی که دیدیم همه از دم یک جنده بالقوه هستند؟
نه، اشتباه برداشت کردید. منظورم این بود که تمام مردانی که در خیابان به نگرم متجاوز بالقوه رسیده اند...