05-18-2012, 01:50 PM
05-18-2012, 04:37 PM
مهربد نوشته: روشن نیست این گرایش دیکتاتورها به چامهسرایی و شعر از کجا میآید. خامنهای هم گویا شعر میگوید.
معمولا تمام ایت هنرها بعد رسیدن به قدرت از کار می افتد. هیتلر هم نقاشی می کرد اما همه اش مال قبل قدرتش بود.
(البته متخصصین ارزش هنری برای اشعار خمینی یا خامنه ای قائل نیستند و اگر اینها به قدرت نمی رسند کسی کتاب اشعارشان را چاپ نمی کرد)
09-26-2012, 12:34 AM
Mehrbod نوشته: روشن نیست این گرایش دیکتاتورها به چامهسرایی و شعر از کجا میآید. خامنهای هم گویا شعر میگوید.چند وقت قبل تو رادیو زمانه یه مقاله نوشته بود در مورد دیکتاتورهای هنرمند. مثل استالین، هیتلر، مائو، کیم ایل سونگ، صدام و... به طور خلاصه گفته بود هنرمندان در واقع دیکتاتورهای بالقوه هستن و همشون جوهره دیکتاتوری دارند. که بعضیاشون قدرت پیدا میکنن ، چون ایده آل گرا هست و تخیل قوی دارند و برای خودشون دنیایی ایده آل می سازن و میخوان مردم و دنیا رو طبق اون ایده الهای خیالیشون تغییر بدن.
09-26-2012, 01:17 AM
.....
09-26-2012, 01:41 AM
استدلالتان کاملا درست است،اساسا وقتی ما یک جهان بیشتر نداریم کسی بیاید در آن ادعای نظم کند بیمعنیست چرا که جهان دیگری برای سنجش نداریم،و همانطور که گفتید هم بسیار سیارات بدون حیات وجود دارد و جهان پر است از انفجار ستاره ها و... که نتیجه اش میشود بسیاری از جهان خالی از حیات باشد،هم اینکه خود فرآیند فرگشت فرآیند بسیار پرآشوب و بعضا بیرحمیست که 99% محصولاتش بطرز فجیعی کشته و منقرض میشوند.
09-26-2012, 05:31 AM
Russell نوشته: استدلالتان کاملا درست است،اساسا وقتی ما یک جهان بیشتر نداریم کسی بیاید در آن ادعای نظم کند بیمعنیست چرا که جهان دیگری برای سنجش نداریم،و همانطور که گفتید هم بسیار سیارات بدون حیات وجود دارد و جهان پر است از انفجار ستاره ها و... که نتیجه اش میشود بسیاری از جهان خالی از حیات باشد،هم اینکه خود فرآیند فرگشت فرآیند بسیار پرآشوب و بعضا بیرحمیست که 99% محصولاتش بطرز فجیعی کشته و منقرض میشوند.
بحث با دینداران کلاسیک در این باب گاه بسیار سردرد آور می شود. در آخر متوجه نمی شویم که مرز نظم و بی نظمی برای آنها کجاست. (جاییکه عقایدشان را تایید کند؟!)
به نظر من بحثهای جدید در باب نظریه آشوب تمامی برهانهای دیرینه دینداران در باب نظم و طراحی هوشمند را به نابودی کشانده است.
09-26-2012, 05:29 PM
shirin نوشته: چند وقت قبل تو رادیو زمانه یه مقاله نوشته بود در مورد دیکتاتورهای هنرمند. مثل استالین، هیتلر، مائو، کیم ایل سونگ، صدام و... به طور خلاصه گفته بود هنرمندان در واقع دیکتاتورهای بالقوه هستن و همشون جوهره دیکتاتوری دارند. که بعضیاشون قدرت پیدا میکنن ، چون ایده آل گرا هست و تخیل قوی دارند و برای خودشون دنیایی ایده آل می سازن و میخوان مردم و دنیا رو طبق اون ایده الهای خیالیشون تغییر بدن.
محمد رسول الله هم یکی از این دیکتاتورها بوده...
09-27-2012, 05:11 PM
دوستان پیرامون برهان نظم صحبت میکنند؟ نقد انتزاعی بودن مفهوم نظم ولو همچنان درست، قدیمی شده. برجستهترین دشمن این برهان در حال حاضر فرگشت است، زیرا به نیکی روند شکلگیری ِ پیچیدگی و نظم موجود در حیات را(اگر آنرا به عنوان مجموعهای دارای نظم بپذیریم)بدون هیچ نیازی به یک ناظم توضیح میدهد. :e420:
09-27-2012, 05:17 PM
Ouroboros نوشته: دوستان پیرامون برهان نظم صحبت میکنند؟ نقد انتزاعی بودن مفهوم نظم ولو همچنان درست، قدیمی شده. برجستهترین دشمن این برهان در حال حاضر فرگشت است، زیرا به نیکی روند شکلگیری ِ پیچیدگی و نظم موجود در حیات را(اگر آنرا به عنوان مجموعهای دارای نظم بپذیریم)بدون هیچ نیازی به یک ناظم توضیح میدهد.در نظر بگیرید که ما با یک مسلمان در طرفیم ؛ اگر فرگشت را می پذیرفتند که مشکلی نداشتیم :)
09-27-2012, 05:22 PM
اگر فرگشت را نمیپذیرند که جزو قاذورات هستند و دیدگاهشان پیرامون این مسائل(و هیچ مسئلهی دیگری)اهمیتی ندارد
اما اگر پیرامون خود برهان گمانهزنی میکنید، بزرگترین دشمن آن نظریهی تطور است زیرا کمترین شانسی برای آن باقی نمیگذارد.
اما اگر پیرامون خود برهان گمانهزنی میکنید، بزرگترین دشمن آن نظریهی تطور است زیرا کمترین شانسی برای آن باقی نمیگذارد.