دفترچه

نسخه‌ی کامل: چگونه یک شخص را از اسلام دور کنیم؟
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6
Agnostic نوشته: این فعالیت های دکتر سروش و اکبر گنجی هم خوب است. اسلامی که دکتر سروش و گنجی از قرآن تفسیر می کنند عاری از توحش و خشونت است. برخی جاها خرافات ستیزی و برخی جاها ماله کشی می کنند.
اتفاقا این جانوران بسیار خطرناک تر از مصباح یزدی‌ها هستند ، تکلیف ما که با آنها روشن است ، این گنجی و سروش و امثالهم هستند که می‌‌خواهند چهره انسانی‌ به اسلام بدهند. به قول استاد مشیری مدفوع که خوش بو نمی‌شود!22
ساختار دین اسلام بگونه ای است که افرادی که تفکر نمی کنند جذب آن میشوند.
قوانین اسلام بگونه ای است که با منطق یک آدم عامی بیسواد جور است.
مثلا اگر آدمی عامی و بی فرهنگ باشد دوست دارد سر دشمنان خود را ببرد و دوست دارد عربده کشی کند و فحاشی کند خوب همه اینها در اسلام هست.
دوست دارد کلاهبرداری کند در اسلام هست دروغ و تقیه و هزار کلک برای کلاهبرداری.

بخواهی نخواهی درصد تاثیرگزاری از مردم ایران وحشی و شرخر صفت هستند. کم هستند اما در جامعه تاثیر میگذارند. من در ایرانم و میان این مردم هستم. از رانندگی تا برخورد های اجتماعی شان همگی سراسر نقض حقوق یکدیگر است. کافی است در ایران باشی و به درو همسایه و کوچه و خیابان و محل کار نگاهی اندازی.

این گروه از مردم در همه حال جذب اسلام هستند چون تعالیم اراذلی اش با منطقشان سازگار است. آلمان هم بدنیا بیایند مسلمان باقی میمانند.

از سوی دیگر خیلی دیگر از مردم حوصله فکر کردن ندارند ، دهن بین هستند می بینند جمع از که بد میگوید و از که خوب میگوید. صبح به مصدق فحش میدهند و به شاه درود می فرستند و شب به شاه فحش میدهند و به مصدق درود می فرستند.
می بینند جمع کثیری از امامان تعریف میکنند میگویند خوب پس خوب است و خود جزو این جمع شده یکی از مبلغین همان جمعیت میشوند.
این گروه تابع تبلیغات حکومت و جامعه و مدرسه هستند. در صورتیکه در حکومت و رسانه ها تبلیغات دیگر ادیان باشد و خطری آنها را تهدید نکند جذب آن ادیان هم میشوند. ولی اگر وضع فعلی باشد آنها جذب همین تبلیغات دینی حکومت شده و توجهی به تبلیغات اینترنت و ماهواره و کتابهای روشنگر ندارند.
خب نه نظرتون چرا مردم ایران به این روز افتادن؟فقط به خاطر وجود اسلام هست؟یعنی تو کشورهای دیگه همچین انسان ها و فرهنگی اصلا نیست؟حالا راه درمان چیه؟
Havadar_e_Democracy نوشته: خب نه نظرتون چرا مردم ایران به این روز افتادن؟فقط به خاطر وجود اسلام هست؟یعنی تو کشورهای دیگه همچین انسان ها و فرهنگی اصلا نیست؟حالا راه درمان چیه؟

به نظر من فقط به خاطر اسلام نیست . همه چیز را گردن اسلام انداختن درست مثل این میمونه که بگیم آخوندها با چراغ سبز و کمک انگلیس و آمریکا اومدند ! گفته ای که خودش خودش رو نقض میکنه .

بیشتر گرفتاری های مردم ایران نوعی خود برتر بینی و تفکر از دیگران بهتر بودنه . شما یک نگاهی به حرفهای عامی و بعضن رسانه ای ایران بندازید این توهم توش موج میزنه - توهماتی مثل :

ما از بقیه باهوش تریم - هنر نزد ایرانیان است و بس - اصفهان نصف جهان .... و از این مدل مزخرفات . این توهمات نوعی رفتار رو در شخص بوجود میاره که چون از بقیه بهتر و برتره پس کاری که میکنه به خاطر باهوش تر و بهتر بودنش درسته . در نتیجه کار میکشه به اینجا .

حالا این وسط در کنار یک معضل اجتماعی خیلی بزرگ مثل این - ما اسلام رو هم داریم - (البته اسلام تعدیل شده باز جای خوشحالی اش باقیست که ایرانیان شیعی هستند و سنی نیستند وگرنه روزی یه ایرانی خودش و بقیه رو یه جای دنیا منفجر میکرد) - خود درگیری هم داریم - با هم کنار نمیایم و همش دعوا داریم - اگر با چیزی مخالف باشیم دیگه هیچی حالیمون نیست (به خاطر همون توهمات که ما بیشتر میفهمیم) - با هم متحد نیستیم (پلیس آلمان یک مثال معروفی داره : "ایرانیان تنها ملیتی هستند که جاسوس نیاز ندارند") و .... بعد توقع داریم کشورمون سوییس هم بشه .

یک نمونه سادش - طرف توی رانندگی یک سری قوانین خیلی ساده رو عارش میاد رعایت کنه . توی ایران ۱۰ بار نزدیک بود روی خط عابر ماشین به من بزنه !!! انگار نه انگار خط عابره یا چراغ طرف قرمزه . بعدش هم میگی چرا قوانین رو رعایت نمیکنی میگه اینها قوانین جمهوری اسلامیه برای چی رعایت کنم !!!!!!!
به باور من هیچ دینی کامل نیست چون همه ادیان را انسانها بر اساس فهم و شعور و فرهنگشان خلق کرده و در طول تاریخ رشد داده اند. اسلام اگر اینطور است عاملش ما هستیم. گرچه خود اسلام هم با خصوصیات خاصش زمینه را برای این وضعیت فراهم کرده، مثلا ادعای به دور از تحریف بودن قرآن باعث شده این دین در نوعی پوشش پوسیده گیر کند و هر صدای مخالف و منتقدی در نطقه خفه شود. آن هم به دست خود مردم و نه حکومت ها.

لذا قبل از (و شاید در کنار) دور کردن ملت از دین باید فرهنگ ملت را درست کرد. آنهایی که کمی عمیقتر فکر می کند و ذهن کاونده ای دارند از اسلام جدا شده اند و این روند نیازی به تعیین استراتژی ندارد. تنها نیاز به اندیشمندان و راهنمایانی هست که راه را نسان دهند و اهمیت اخلاق و حقوق بشر را برای مسلمانان سابق گوشزد کنند. تا به گقته داستایوسکی آن نشود که بدون دین هر کاری مجاز است!
53
Kaveh نوشته: تنها نیاز به اندیشمندان و راهنمایانی هست که راه را نسان دهند و اهمیت اخلاق و حقوق بشر را برای مسلمانان سابق گوشزد کنند. تا به گقته داستایوسکی آن نشود که بدون دین هر کاری مجاز است!
اینکه بدون دین هر کاری مجاز است حرف با عرض معذرت چرند هست دوست عزیز! اتفاقا با دین هر چیزی مجاز است ، هیچ کسی‌ را ندیده اید که با لذت دینی ادم بکشد! هیچ دستور و کد اخلاقی‌ نیست که یک بی‌ دین یا بیخدا نتواند آن را انجام دهد ، ولی‌ بسیاری از جنایات احتیاج به دین دارد!
shinbet نوشته: اینکه بدون دین هر کاری مجاز است حرف با عرض معذرت چرند هست دوست عزیز! اتفاقا با دین هر چیزی مجاز است ، هیچ کسی‌ را ندیده اید که با لذت دینی ادم بکشد! هیچ دستور و کد اخلاقی‌ نیست که یک بی‌ دین یا بیخدا نتواند آن را انجام دهد ، ولی‌ بسیاری از جنایات احتیاج به دین دارد!

نقل قول از داستایوسکی بود و چرند هم نیست ، بنگرید به دیدگاهی که این جمله بیان شده است. منظور این نیست که دیندار آدم خوبی است و کار ضد اخلاقی نمی کند. نگاه این جمله به دیندارانی است که اخلاقیاتشان همان دینشان است و با نبود دین تمام نظام اخلاقیشان را می بازند. در غرب و جوامع غیر دینی مدرن سالهاست که این مساله پشت سر گذاشته شده و البته نه به سادگی رها کردن دین، سالها روشنفکری و رشد تفکر پشتش بوده که حال با ضامن قانون مستحکم و ارزشمند بودن اتیکت اجتماعی فرد رفتارهای اخلاقی را انتخاب می کند. و چه زیبا گفت سید جمال الدین اسد آبادی که گفت در غرب مسلمانی ندیدم ولی مسلمانی دیدم. (بنگرید که چه تصور زیبایی از اسلام ایده آل داشته) در ایران امروز برای طبقاتی از مردم اخلاق همان دین است.

اما امان از دست موجود ایدئولوگ که از انجام هیچ جنایتی رویگردان نیست.
Kaveh نوشته: نگاه این جمله به دیندارانی است که اخلاقیاتشان همان دینشان است و با نبود دین تمام نظام اخلاقیشان را می بازند
این رو من کاملا قبول دارم.یه گروه از دینداران هستن که شاید کاملا به معایب دین آگاه هستن اما چون در نبود دین فکر میکنن اخلاق از بین میره حاضر به دست کشیدن از دینشون نیستن.
Kaveh نوشته: چه زیبا گفت سید جمال الدین اسد آبادی که گفت در غرب مسلمانی ندیدم ولی مسلمانی دیدم. (بنگرید که چه تصور زیبایی از اسلام ایده آل داشته)
کجاش زیبا هست این جمله!!! کدوم اسلام ایده آل ؟! اسلام ایده آل رو که صدر اسلام داشتیم...اتفاقا این جمله نشون اون بدبخت چقدر از مرحله پرت بوده و چقدر پر رو!!!
حتما جمله اسلام به ذات خود ندارد هیچ عیبی.... هم جمله خیلی زیبایی هست!! با توجه به تصور زیبا از اسلام ایده آل...
Kaveh نوشته: قل قول از داستایوسکی بود و چرند هم نیست ، بنگرید به دیدگاهی که این جمله بیان شده است. منظور این نیست که دیندار آدم خوبی است و کار ضد اخلاقی نمی کند. نگاه این جمله به دیندارانی است که اخلاقیاتشان همان دینشان است و با نبود دین تمام نظام اخلاقیشان را می بازند. در غرب و جوامع غیر دینی مدرن سالهاست که این مساله پشت سر گذاشته شده و البته نه به سادگی رها کردن دین، سالها روشنفکری و رشد تفکر پشتش بوده که حال با ضامن قانون مستحکم و ارزشمند بودن اتیکت اجتماعی فرد رفتارهای اخلاقی را انتخاب می کند. و چه زیبا گفت سید جمال الدین اسد آبادی که گفت در غرب مسلمانی ندیدم ولی مسلمانی دیدم. (بنگرید که چه تصور زیبایی از اسلام ایده آل داشته) در ایران امروز برای طبقاتی از مردم اخلاق همان دین است.

اما امان از دست موجود ایدئولوگ که از انجام هیچ جنایتی رویگردان نیست.
درود کاوه گرامی و به انجمن خوشآمدید.
این نقل قول از داستایوفسکی نیست در واقع هر چند به نام او معروف شده بلکه گفته یکی از شخصیتهای داستان برادران کارامازوف اوست که از اخلاق هم بهره چندانی نبرده و البته اصل ان اینست که میگوید:"اگر خدا مرده هر کاری مجاز است"
این سخنان دینداران (شما را بطور خاص منظورم نیست) مانند نقل قول مایکل مور از 1984 است درباره جنگ،که بعنوان نظر خود جورج اورل درباره جنگ در فیلم خود بمخاطب قالب میکند.
اما ببینید همانطور که گفتم بهترین رابطه توصیف کننده دین و اخلاق همان گروگان گیریست که دینی منجمد مانند اسلام میسازد که بعد از 1400 سال هنوز نمیشود گفت بالای چشم محمد ابرویی هم بوده و احکامش کامل و ابدی هستند و متن قرانش هم کاملن درست.
اگر قبول کنید که در اخلاق جزو لازم دانش و داشتن دید روشنی از جهان است آنوقت میبینید که نمیشود از دین و تعصبات در قرن 21 و جهان مدرن که دانش ما از جهان بسرعت تغییر میکند دفاع کرد.نتیجه اش میشود تکنولوژی بمب اتمی در دست کسی که اخلاقش را از یک بقول معروف فرنگی ها war lord در بیابانهای عربستان 1400 سال پیش میاموزد.
جناب نیکفر در همین مناظره اخیر پاسخ را بخوبی گفت: که یکوقت ما وقتی درباره اسلام صحبت میکنیم نیت را بیان میکنیم مثل همان سید جمال الدین یکوقت ما درباره حقیقت یک چیز و راهکار سخن میگوییم.نیت خوب وقتی با عقل سلیم و عینیت همراه نباشد میشود داستان همان خاله خرسه که شری که درست میکند بمراتب میتواند خطرناکتر از افراد با نیات پلید باشد و باید بدون ترحم و احساساتی شدن در مقابل آن ایستاد.
Havadar_e_Democracy نوشته: این رو من کاملا قبول دارم.یه گروه از دینداران هستن که شاید کاملا به معایب دین آگاه هستن اما چون در نبود دین فکر میکنن اخلاق از بین میره حاضر به دست کشیدن از دینشون نیستن.
بهمین دلیل من این ایده ممتیک ریچارد داوکینز را بسیار دوست دارم.دین بصورت یک انگل عمل میکند و چه چیزی مهمتر و با ارزشتر از اخلاقیات وجود دارد که بشود با چسباندن اخود به آن بشود به حیات خود ادامه داد(و البته به حیات بسیاری انسانها و شاید در آینده تمام بشریت خاتمه داد)
صفحات: 1 2 3 4 5 6