دفترچه

نسخه‌ی کامل: نوشیدنی های الکلی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
میگم چطوره دوستان اگر کسی با مشروب کوکتل خوشمزه یا انرژی زایی 3بلده درست کنه بگه یاد بگیریم.
از مزه های خوبی که همراه با نوشیدن مشروب باید امتحان کرد میشه به سالامی و پنیر گودا و سوسیس کراکف اشاره کرد.
(اشاره کرد رو داشتین؟ خیلی ادبی گفتم4)
در جایگاه مزه میوه‌های خشک شده هم بسیار خوب هستند. همینطور اگر اهل نوش کردن برندی(هر نوع آن)هستید سوپ‌های ترش، مزه‌ی باورنکردنی به مشروب‌تان می‌دهند. اگر مثل من از طعم ودکا بیزار و عاشق مستی ِ آن هستید می‌شود آن‌را با کباب ترکی قابل تحمل کرد.

حالا که صحبت مزه است، کسی از دوستان تابحال خرمای درجه یک را با شراب متوسط به بالا امتحان کرده؟ به کام من که بسیار شیرین آمد!
بنظر من بهترین مزه رو عرق خورهای قبل انقلاب پیدا کرده بودند که کباب اُزونبرون رو با عرق میخوردن.با این ممنوعیت احمقانه بعد انقلاب که بخاطر پولک و ریش و سیبیل ماهی ممنوعش کردند حیف که از رونق افتاد
عجب بحثی...منم که به کل تو این زمینه بوق بوقم4!!! بابا یه چند گرم اتانول ناقابل که این همه حرف و حدیث نداره دیگه...
Ouroboros نوشته: در جایگاه مزه میوه‌های خشک شده هم بسیار خوب هستند. همینطور اگر اهل نوش کردن برندی(هر نوع آن)هستید سوپ‌های ترش، مزه‌ی باورنکردنی به مشروب‌تان می‌دهند. اگر مثل من از طعم ودکا بیزار و عاشق مستی ِ آن هستید می‌شود آن‌را با کباب ترکی قابل تحمل کرد.

حالا که صحبت مزه است، کسی از دوستان تابحال خرمای درجه یک را با شراب متوسط به بالا امتحان کرده؟ به کام من که بسیار شیرین آمد!

یک شیشه گورباچُف بردارید ، ۷-۸ تا آلبالو خشکه بریزید تهش بذارید بمونه تا رنگش عوض بشه .
خوب میشه 4
Russell نوشته: بنظر من بهترین مزه رو عرق خورهای قبل انقلاب پیدا کرده بودند که کباب اُزونبرون رو با عرق میخوردن.با این ممنوعیت احمقانه بعد انقلاب که بخاطر پولک و ریش و سیبیل ماهی ممنوعش کردند حیف که از رونق افتاد

صحبت از کباب اُزونبرون شد یاد دنبلان گوسفند افتادم!! دنبلان هم اگر بشه گیر آورد و موقع عملیات سرخ کرد و خورد خیلی مزه میده.
در نبود دنبلان میشه از خوئک گوسفند هم استفاده کرد.
خوئک حلاله و برای تهیه اش باید فقط به قصابی های محل سفارش بدید.
البته اگر با قصاب یکم رفیق باشید دنبلان هم میتونه براتون بیاره.
Ouroboros نوشته: در جایگاه مزه میوه‌های خشک شده هم بسیار خوب هستند. همینطور اگر اهل نوش کردن برندی(هر نوع آن)هستید سوپ‌های ترش، مزه‌ی باورنکردنی به مشروب‌تان می‌دهند. اگر مثل من از طعم ودکا بیزار و عاشق مستی ِ آن هستید می‌شود آن‌را با کباب ترکی قابل تحمل کرد.

حالا که صحبت مزه است، کسی از دوستان تابحال خرمای درجه یک را با شراب متوسط به بالا امتحان کرده؟ به کام من که بسیار شیرین آمد!

میوه خوردم ولی خشک شده نخوردم. آیا میوه ی معمولی با خشک شده فرقی داره؟
بعضی دوستان رو دیدم که با مشروب تُرشی میخورند! چندبار خواستم بخورم ولی ترسیدم ضعف کنم و گیرپاج کنم.
Reactor نوشته: میوه خوردم ولی خشک شده نخوردم. آیا میوه ی معمولی با خشک شده فرقی داره؟

کفر نفرمایید که دیانوسیس خشمش می‌گیرد71
آجیل‌فروشی ِ تواضع در خیابان شریعتی تهران یک بسته‌هایی از میوه‌های خشک‌شده دارد که در آن همه‌جور میوه‌ای هست، از نارگیل و انبه تا سیب و کیوی! نسبتا هم ارزان است و هشت تا نه بار می‌شود از یک کیلوی ِ آن استفاده کرد. اما اگر فشارتان پائین است طرف این چیزها نروید که ممکن است اذیت بشوید. بطور کلی بیشتر مزه‌ها فشار را پائین می‌آورند. البته بستگی به نوع مشروبی هم که نوش می‌کنید دارد.

نقل قول:
بنظر من بهترین مزه رو عرق خورهای قبل انقلاب پیدا کرده بودند که کباب اُزونبرون رو با عرق میخوردن.با این ممنوعیت احمقانه بعد انقلاب که بخاطر پولک و ریش و سیبیل ماهی ممنوعش کردند حیف که از رونق افتاد


دوست عزیز این میوه‌های خشکی که من گفتم را می‌خریم ۴۰ هزار تومان پنج نفری شش باری می‌خوریم! ماهی اوزن بورون کجا بوده؟! ماهی حوض هم گیرمان نمی‌آید این روزها!
Ouroboros نوشته: دوست عزیز این میوه‌های خشکی که من گفتم را می‌خریم ۴۰ هزار تومان پنج نفری شش باری می‌خوریم! ماهی اوزن بورون کجا بوده؟! ماهی حوض هم گیرمان نمی‌آید این روزها!
من هم گیرم نمیاد و فقط یکی دوبار فرصت ان دست داده بود،از نظر ایده آلیستی گفتم 10
وگرنه همون عرق و ماست و خیار هم بدی نیست 4
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18