در این جستار هر کسی را که فکر میکنید یک تخم تازی رژیم انیرانی هست را معرفی کنید! نفر اول رو خودم معرفی میکنم!
نام ایشون الهام چرخنده هست که یک فاحشه سیاسی و خایه مال خامنهای رهبر جمهوری اسلامی هستند! خیلی از اینها رو وزارت اطلاعات استفاده میکنه به عنوان honey trap و بعداً هم میشن بازیگر ، گوینده و غیره!
[ATTACH=CONFIG]4078[/ATTACH]
[video=youtube;U7R5yo5ByGY]https://www.youtube.com/watch?v=U7R5yo5ByGY[/video]
یک فاحشه سیاسی از نوع سبزی فروش آن این مزدور رژیم حمید دباشی هست که استاد دانشگاه کلمبیا در آمریکا هست ، ایشون از کسانی هست که حقوق بگیر بنیاد علوی رژیم در آمریکا هست و دریوزگی آخوندها رو میکند!
[ATTACH=CONFIG]4083[/ATTACH]
فیلم میزبانی حمید دباشی از سفیر جمهوری اسلامی در سازمان ملل جواد ظریف در سال ۲۰۰۶
[video=youtube;63wAx0zZlJQ]https://www.youtube.com/watch?v=63wAx0zZlJQ[/video]
در راستای جریان الهام چرخنده
[ATTACH=CONFIG]4085[/ATTACH]
Theodor Herzlمردم از خنده زیبا بود مممنون
ابراهیم نبوی یک طنز نویس اسهال طلب که به مدت ۳ سال در دوران اوج اعدامها بین سالهای ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۴ مدیر سیاسی وزارت کشور بوده! این جانور خبیث با طرح اسب تراوای خود باعث خاموشی تظاهراتها در ایران در ۲۵ بهمن ۸۸ شد . هماکنون نیز او در بلژیک به دریوزگی رژیم و فرختن سبزی مشغول است!
[ATTACH=CONFIG]4093[/ATTACH]
Theodor Herzl نوشته: ابراهیم نبوی یک طنز نویس اسهال طلب که به مدت ۳ سال در دوران اوج اعدامها بین سالهای ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۴ مدیر سیاسی وزارت کشور بوده! این جانور خبیث با طرح اسب تراوای خود باعث خاموشی تظاهراتها در ایران در ۲۵ بهمن ۸۸ شد . هماکنون نیز او در بلژیک به دریوزگی رژیم و فرختن سبزی مشغول است!
:))))))))))
یعنی جریانات 88 یک سوپاپ اطمینان برای خالی شدن مردم نبود؟!یا با دید خوشبینانه یک جریان اعتراضی بی خاصیت که به نفع رژیم تموم شد؟!:))
دست مریزاد کسرا جان، جستار بسیار خوبیست.
undead_knight نوشته: یعنی جریانات 88 یک سوپاپ اطمینان برای خالی شدن مردم نبود؟!یا با دید خوشبینانه یک جریان اعتراضی بی خاصیت که به نفع رژیم تموم شد؟!:))
در عوضی بودنِ این موجود که شکی نیست حداقل؟
Dariush نوشته:
دست مریزاد کسرا جان، جستار بسیار خوبیست.
در عوضی بودنِ این موجود که شکی نیست حداقل؟
به هر حال برای اینکه اثبات بکنه عوضیه گل به خودی زده:))
undead_knight نوشته: :))))))))))
یعنی جریانات 88 یک سوپاپ اطمینان برای خالی شدن مردم نبود؟!یا با دید خوشبینانه یک جریان اعتراضی بی خاصیت که به نفع رژیم تموم شد؟!:))
من معتقد هستم جریان ۸۸ اگر رهبری مخالف رژیم داشت میتونست به سقوط نظام منجر بشه! ولی حیف که یک مشت اسهال طلب رهبری جریان رو به عهده گرفتند!