دفترچه

نسخه‌ی کامل: آیا نقد دین و تبلیغ خداناباوری بیفایده است؟
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3 4
Google Trends


چنین بمب خبری میتواند تعداد زیادی را کنجکاو کند و همین کنجکاوی کار دستشان میدهد!
مثل اینکه لینک باز نمیشود. شما عبارات نقی و شاهین نجفی را در گوگل ترندز بزنید تا ببینید در زمان پخش ترانه نقی چقدر این دو عبارت در گوگل جستجو شده است.
demeter نوشته: بله - البته نسل نو که مثلا شاهین نجفی است دیگر ؟ E412

به واسطه ی نبود تحقیق های آکادمیک دقیق و همچنین سانسور تا حدودی باعث شده چنین عتیقه هایی خودی نشان بدهند .

بی شعور! [عکس: 6.gif]

اینجاست که باید گفت عتیقه همه را به کیش خود پندارد!

حیف که اسپاگتی دست و پام رو بسته، وگرنه...! [عکس: 2.gif]

demeter نوشته: البته کله خر مذهبی با بیخدا 2 آتشه زیاد فرقی نداره .

قضیه همان مقایسه ی نعلین با چکمه هست، البته که چکمه خیلی بهتر از نعلین هست!
Theodor Herzl نوشته: تخم بیخدایی را مقاله‌های زندیق در من کاشت! اجر آرش بی‌خدا و بهروز شیرازی نازنین با آقا اسپاگتی‌ پرنده!

گویا قرار هست زندیق دوباره فعالیتش رو از سر بگیره! آرش نوشته بود به کمک مرحوم راسل و چند تن از دوستان قدیمی در حال انجام کارهایی هستیم!
کافر_مقدس نوشته: گویا قرار هست زندیق دوباره فعالیتش رو از سر بگیره! آرش نوشته بود به کمک مرحوم راسل و چند تن از دوستان قدیمی در حال انجام کارهایی هستیم!

زندیق که خیلی وقته دوباره راه افتاده ...
همین فضای مجازی هم تا حدودی نشان میدهد که نقد دین بیفایده نیست. یک زمانی من در بالاترین لینکهای نقد دین و خداباوری میگذاشتم در کمتر از 5 دقیقه با گرفتن 4 تا رای منفی حذف میشد. در عرض کمتر از 2 سال کاری کردیم که روزی حداقل یک لینک ضد دینی ، لینک داغ روز میشد. کسانی که مثلا در ده سال گذشته فضای وب فارسی را دیده باشند این رو به خوبی متوجه میشوند. پیج زیر هم 107 هزارتا رو رد کرده:
Fb.com/Iran.Atheist.agnostic
‮جهان‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮تاسیس 'کلیسای بی خدایان' در لندن‬

تاسیس "کلیسای بی خدایان" در لندن دلیلی بر اثبات بالارفتن تعداد کسانی است که به هیچ دینی اعتقاد ندارند. طبق آمار، از سال ۲۰۰۱ بیش از شش میلیون نفر در انگلستان و ولز "بی خدا" شده اند.
ایمان و اینترنت: آیا وب انسان‌ها را عقلانی‌تر می‌کند؟ | Khodnevis


آمارها نشان می‌دهد که بی‌دینی در کشوری مثل آمریکا گسترش یافته است. چنان‌که طی ده سال (2000-2010) افرادی که خود را بی‌دین می‌خواندند از 8% به 18% رسیده‌اند. پروفسور Allen Downey، استاد علوم کامپیوتر در دانشگاه ماساچوستمی‌گوید: «اینترنت از دو راه دین را تحت تاثیر قرار می‌دهد. برای مردمی که در یک جامعه همگون زندگی می‌کنند، اینترنت به آن‌ها فرصت یافتن اطلاعات و ارتباط با مردم سایر ادیان می‌دهد؛ و برای مردمی که دچار تردیدهای مذهبی هستند، فرصت یافتن افرادی با شرایط و تردیدهای مشابه را در اختیار آنان می‌گذارد.»
صفحات: 1 2 3 4