دفترچه

نسخه‌ی کامل: گفتمان‌ها، تازه‌ها و بررسی‌ها پیرامون فناوری‌های نظامی و جنگی
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان "و اعدوا لهم ماستطعتم من قوة و من رباط الخیل ترهبون به عدوا الله و عدوكم و آخرین من دونهم لا تعلمونهم الله یعلمهم و ما تنفقوا من شیء فی سبیل الله یوف الیكم و انتم لا تظلمون""هم شمار آورید تا براشان از توانی هم از پیوندی اسبُ می ترسانید بهش دشمنی خداوندُ هم دشمنیتان هم واپسینانی از جدایشان نه می شناسیدشان خداوندِ می شناسدشان هم چه پرداخت می کنید از چیزی در راهیِ خداوند رسا می دهد سویتان هم شما نه ستم می شوید"من که هر چه باورمندان پرزورتر می شوند پاس خداوند را به جا می آورم هم آدم‌هایی مانندتان که دشمن ما باورمندانید هم چهره ای فرزندانی اسرائیلی را به ما می نمایانید چه اندازه بایستی دشمن ما باشید که اینگونه گستاخ شدید هر چه زشت است به ما باورمندان به خداوند یگانه می گویید ،خداوندا دشمنان ما را خوار کن هم سرمایه دارانشان را گدا بدار هم در واپسین در آتش دوزخ بیاندازشان این دوست دارانِ سرای نزدیک بجای واپسینُ
سایت محسن رضایی خبر داد که ایران هواپیمای j-10 150 از چین خواهد خرید. لازم به ذکر است این هواپیما توسط چین با کنک اسرائیل ساخته میشود و دارای قطعات ساخت اسرائیل است:

[COPY]بر کسی پوشیده نیست که با برداشته شدن تحریم های اقتصادی علیه ایران، مبادلات و تجارت های بین چین و ایران امتیازات اقتصادی فراوانی را برای شرکت های دولتی چین به همراه خواهد داشت. شرکت هایی نظیرCNPC، Sinopec و شرکت نفت فلات قاره چین که با سرعت هرچه تمام تر در پی باز کردن جایگاه خود در اقتصاد نفت ایران هستند.

به گزارش «تابناک» اما این مورد تنها در خصوص شرکت های بازرگانی و نفتی چین و مبادلات و مراودات آنها با ایران صادق نیست، بلکه از سوی دیگر با نگاهی عمیق می توان ابعاد پنهان اقتصادی در روابط استراتژیک و نظامی چین با ایران را پیدا کرد؛ ابعادی اقتصادی که بسیار فراتر از سودهای کوتاه مدت و حتی میان مدت برای چین را مد نظر قرار دارد و چه بسا تنها به ایران نیز ختم نمی شود.

به تازگی اخبار مبنی بر تمایل ایران برای خرید هواپیماهای جنگنده از نوع 150 Chengdu J-10 از چین منتشر شده که در قالب قراردادی به ارزش یک میلیارد دلار مطرح شده است. «گلوبال ریسک» اشاره می کند که چین از زمان جنگ هشت ساله تحمیلی ایران با عراق یکی از مهمترین تأمین کنندگان تجهیزات و نیازهای نظامی ایران بوده است. در جایی که حکومت نوپای جمهوری اسلامی ایران با تهدید حیاتی از سوی رژیم صدام حسین مواجه شد.

در این رابطه بیشتر بخوانید: نیت اصلی چین از فروش هواپیماهای جنگنده به ایران - سایت خبری تحلیلی تابناك|اخبار ایران و جهان|TABNAK © سایت خبری تحلیلی تابناك|اخبار ایران و جهان|TABNAK[/COPY]

نیت اصلی چین از فروش هواپیماهای جنگنده به ایران - سایت خبری تحلیلی تابناك|اخبار ایران و جهان|TABNAK
یادمه قدیمها که تازه اف 35 معرفی شده بود اینجا دوستان بحث میکردند که به درد نمیخوره و سوخو 57 هم ارزون تره و هم بهتره! ما هی میگفتیم بابا تکنولوژی روسیه دوزاریه همش الکیه کسی قبول نمیکرد.

روزگار آنچنان گشت که هر دو در عمل به آزمایش درآمدند و معلوم شد سوخو 57 کاملا ناکارآمد و اف 35 غول بی شاخ و دمی که زد کرک و پر و اس 300 و دار و ندار سید علی و رفقا را بر باد داد  21
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27