دفترچه

نسخه‌ی کامل: گفتگوها، شبهه ها، ابهام ها و پرسش های رایج پیرامون فرگشت
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
کوشا نوشته: اما هر درکی از آن دارید مطابق همان درک، جواب سوال من در مورد زایمان اولین موجودی که خود زاییده نشده بدهید تا خیلی از بحث دور نشویم.
قراره ما اینجا تمام این مسائل رو برای شما رو کنیم؟ یک مقدار به خودتون فشار بیارید بی زحمت گوگل کنید، تحقیق کنید، مطالعه کنید. احتمالن فکر میکنید شما نخستین کسی هستید که این پرسش ها به ذهنش رسیده بله؟

نخستین زنده زایی در دریا رخ داده. مهره داران نخستین جاندارانی بودند که زنده زایی کردند. یکی از جدیدترین شواهد این موضوع هم فسیل های پلمه پوستان هست. پلمه‌پوستان - WiKi
یک تضاد بین زنده زایی و تخم گذاری وجود داره. تخم گذاری برتریش در تعداد بسیار زیاد و زنده زایی در کیفیت رسیدگی مادر به خودش و به فرزند هست. تخم گذاران مجبود بودند به نوبت روی تخم ها بنشینند و ازشون نگهداری کنند در حالیکه زنده زاها این محدودیت رو نداشتند. در عوض زنده زاها تعداد کمتری نوزاد میزایند. همواره در فرگشت بین دو یا چند ویژگی تضاد وجود داره و نهایتن حالت بهینه در این بین انتخاب میشه.

[ATTACH=CONFIG]3027[/ATTACH]

When did mammals evolve? Two new papers disagree. - CSMonitor.com
Smithsonian Institution - The Coelacanth: More Living than Fossil
kourosh_bikhoda نوشته: قراره ما اینجا تمام این مسائل رو برای شما رو کنیم؟ یک مقدار به خودتون فشار بیارید بی زحمت گوگل کنید، تحقیق کنید، مطالعه کنید. احتمالن فکر میکنید شما نخستین کسی هستید که این پرسش ها به ذهنش رسیده بله؟
مهم نیست من چندمین نفرم که این سوال را مطرح کرده است
اگر قبلا هم این سوال مطرح شده پس حتما ارزش مطرح شدن را داشته و سوال پوچی نیست.
این نوع فرومها هم تشکیل شده تا همین نوع بحث ها در آن مطرح و طرفین مبنای فکری خود ر تقویت کنند؛ شاید شما و یا دیگرانی که مثل شما فکر می کنند تاکنون با این سوال مواجه نشده لذا جواب آن را هم نمی دانسته اند که بامطرح شدن آن حداقل فایده ای که دارد این است که شما در راهی که می روید احتمالا ثابت قدم تر شوید و در دنیای احتمالی بعدی در برابر این سوال که چرا حکم عقل و فطرت خویش را زیر پا گذاشتی؟
جوابی که ارزش علمی داشته باشد در چنته داشته باشید.

نقل قول:نخستین زنده زایی در دریا رخ داده. مهره داران نخستین جاندارانی بودند که زنده زایی کردند. یکی از جدیدترین شواهد این موضوع هم فسیل های پلمه پوستان هست. پلمه‌پوستان - WiKi
یک تضاد بین زنده زایی و تخم گذاری وجود داره. تخم گذاری برتریش در تعداد بسیار زیاد و زنده زایی در کیفیت رسیدگی مادر به خودش و به فرزند هست. تخم گذاران مجبود بودند به نوبت روی تخم ها بنشینند و ازشون نگهداری کنند در حالیکه زنده زاها این محدودیت رو نداشتند. در عوض زنده زاها تعداد کمتری نوزاد میزایند. همواره در فرگشت بین دو یا چند ویژگی تضاد وجود داره و نهایتن حالت بهینه در این بین انتخاب میشه.
در دریا یا خشکی فرقی نمی کند.
اینکه اولین زایمان در دریا رصد و مشاهده شده است جواب سوال من نیست
پلمه پوست یا هر موجود دیگری که والدینی نداشته اما زایمان کرده است و مکانیسم تولد این والد و چرایی زایمان او و ادامه ندادن شیوه تکثیر قبل از زایمان، جواب مرا می دهد.
کوشا نوشته: در دریا یا خشکی فرقی نمی کند.
اینکه اولین زایمان در دریا رصد و مشاهده شده است جواب سوال من نیست
پلمه پوست یا هر موجود دیگری که والدینی نداشته اما زایمان کرده است و مکانیسم تولد این والد و چرایی زایمان او و ادامه ندادن شیوه تکثیر قبل از زایمان، جواب مرا می دهد.
من جواب سوال شما رو دادم دقیقن. شما اولین زایمانی رو خواستید که به به قول معروف زائو خودش زاییده نشده باشه. بقیش رو برید یک مقدار لینک هایی که دادمو بخونید. آگاهی و دانش درد داره عزیزم یه مقدار باید ماتحتتون درد بگیره تا به دانش برسید.
kourosh_bikhoda نوشته: من جواب سوال شما رو دادم دقیقن. شما اولین زایمانی رو خواستید که به به قول معروف زائو خودش زاییده نشده باشه. بقیش رو برید یک مقدار لینک هایی که دادمو بخونید. آگاهی و دانش درد داره عزیزم یه مقدار باید ماتحتتون درد بگیره تا به دانش برسید.
میشه لطفا در دو لینکی که ارائه کردید دقیقا از متنی که به این موضوع پرداخته عکس بگیرید و در اینجا قرار بدید؟
کوشا نوشته: میشه لطفا در دو لینکی که ارائه کردید دقیقا از متنی که به این موضوع پرداخته عکس بگیرید و در اینجا قرار بدید؟
خیر نمیشه.
kourosh_bikhoda نوشته: خیر نمیشه.
پس اگه میشه اون قسمت از متن که مدعای شما را ثابت می کنه کپی پیست کنید.
کوشا نوشته: پس اگه میشه اون قسمت از متن که مدعای شما را ثابت می کنه کپی پیست کنید.
اینهم نمیشود.
نقل قول:Megaconus belongs to the Haramiyida lineage, one of the snipped branches. That group dates back to the Late Triassic, some 40 million to 50 million years before the appearance of true mammals and is not included in the Mammalia class.
kourosh_bikhoda نوشته: اینهم نمیشود.
البته متوجه نشدم که بالاخره شد یا نشد؟
اگر شده باشه گوگل متن نقل شده رو اینطوری معنا می کنه:
نقل قول:Megaconus به اصل و نسب Haramiyida، یکی از شاخه های snipped تعلق دارد. این گروه قدمت آن به اواخر تریاس، برخی از 40000000-50000000 سال قبل از ظهور پستانداران درست است و در کلاس Mammalia گنجانده نشده است.
فهم من اینه که
این جناب مگاکونوس اصل و نسبش به موجوداتی می رسه که قدمتشون حدودا به چهل پنجاه سال قبل از پستانداران واقعی می رسه و در کلاس پستانداران قرار نمی گیرند.

اگر فهم من درست باشه نه تنها مشکل حل نمی شه بلکه یه جورایی میشه قوز بالا قوز!
کوشا نوشته: البته متوجه نشدم که بالاخره شد یا نشد؟
وقتی گیر میدید این میشه دیگه.

کوشا نوشته: این جناب مگاکونوس اصل و نسبش به موجوداتی می رسه که قدمتشون حدودا به چهل پنجاه سال قبل از پستانداران واقعی می رسه و در کلاس پستانداران قرار نمی گیرند.
40-50 میلیون سال. نه 40- 50 سال. این در واقع متعلق به موجودی است که بین پستاندار و تخم گذار باقی مونده بوده. در مورد رحمش توضیحی نداده. ولی در مورد سایر ویژگی های یتانداران مانند پشم و ساختار دهان و دندان و اینها یه چیزایی گفته. در واقع به عنوان یک پیش پستاندار (mammal precursor) مورد بررسی بوده و بین علما در واقع اختلاف هست تا حدودی. این در واقع همون چیزیه که شما از ما مطالبه میکنید. لکن اگر چنین موجودی تا به حال فسیلش یافت هم نشه، موجب بی اعتباری کلیت فرگشت نمیشه. بلکه اون موجود میره در رده ی missed link ها در درخت فرگشت.

من شوربختانه یک مقدار وقت کمی دارم و ضمنن اطلاعاتم یک مقدار به روز هم نیست چون میدونم ظاهرن گویا کشفیات جدیدی درمورد اجداد پستانداران شده. شما کلیدواژه ی evolution of uterus رو گوگل کنید نتایج زیادی در دسترس هست. خود ویکی هم چیزهای خوبی نوشته.
Evolution of mammals - WiKi
کوشا نوشته: مشکل این جاست که همه انسانهای امروز تقریبا در یک رنج و نمونه هستند در حالیکه باید میلیاردها میلیارد نوع انسان با درجه فرگشت متفاوت داشته باشیم که براحتی قابل تمایز از یکدیگر باشند.
مسیری که برای فرگشت انسان یا هر جانور دیگر طی شده به شرایط تصادفی رخداده برای تبدیل یک گونه به گونه وابسته است عوامل ایجاد کننده فرگشت مانند جهش تصادفی ژنتیکی ، تغییرات محیطی مانند خشکسالی ،یخبندان، مهاجرت و غیره بایستی برای تبدیل گونه به گونه ای دیگر عینا تکرار شود تا بعد از تعداد زیادی گونه به انسان برسیم پس احتمال ایجاد انسانی دیگر کم است مثلا علت فرگشت میمون به انسان ،بیرون افتادن دسته ای از میمونها از جنگل بوده که منتهی به افزایش هوش و ایستادن روی دو پا شده است در حالیکه در جنگل هوش بیشتر و ایستادن روی دو پا امتیازی محسوب نمی شود یک میمون همونقدر باهوشه که بایستی باشه .ممکنه بنظر برسه میمون باهوشتر وضعیت بهتری برای تامین غذا و زندگی خواهد داشت ولی همین هوش بیشتر میتواند حالت بازدارنده دیگری ایجاد کند طبیعت برایند را در نظر می گیرد یعنی ممکن است یک جهش از نظر ازدیاد نسل از یک جنبه مثبت و از جنبه دیگر منفی باشد اگر جنبه مثبت بیشتر باشد فرگشت در جهت آن جهش ادامه خواهد یافت بعبارتی میمون تا زمانی که در جنگل باشد میمون باقی خواهد ماند ولی بیرون از جنگل هوش برای استفاده از ابزار مفید خواهد بود در ضمن اینکه شکل بدن میمون هم برای استفاده از ابزار مناسب فرگشت می باشد.برای فرگشت دیگری از جنس فرگشت باکتری به انسان، تغییرات محیطی عامل فرگشت هر گونه به گونه دیگر بایستی تکرار شوند که احتمالش بسار ناچیز است
صفحات: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21