نامنویسی انجمن درست شده و اکنون دوباره کار میکند! 🥳 کاربرانی که پیشتر نامنویسی کرده بودند نیز دسترسی‌اشان باز شده است 🌺

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

وقایع، اخبار و اطلاعات انتخابات ریاست‌جمهوری 92

nevermore نوشته: خوب من واقعا جز افسوس خوردن برای کسانی که گمان می کنند اوضاع سوریه با بیش از 100 هزار کشته و وحشی هایی که با جان یکدیگر افتاده اند از مردم متمدنی که 4 سال پیش با متانت اعتراض کردند بهتر است،نمی توانم کار دیگری بکنم.بهتر است دوستان حداقل یکبار طعم باتوم خوردن را بچشند تا بفهمند ترسو کیست.
شما مطمئن هستید نچشیده ایم ؟

nevermore نوشته: از سوی دیگر نادیده گرفتن این نکته هم جالب است که همین سوریه با وجود داشتن جکومت نیمه سکولار نوچه ی جمهوری اسلامی است و در یک سال اخیر جمهوری اسلامی بنا بر خبر هایی که درز پیدا کرده حداقل 10 میلیارد دلار کمک مالی به سوریه کرده صرف نظر از نیروهای حزب الله و سپاه.پس یقین بدانید چنین حکومتی کار به بقای خودش که برسد 100 ها میلیارد دلار خرج می کند و میلیون ها نفر میکشد.ساده لوحانه است اگر گمان کنیم جکومتی که پول آن هم به میزان بسیار زیاد دارد نتواند مردم را سرکوب کند.مگر اینکه نارضایتی در تمام حکومت هم نفوذ کند و حتی بسیجیان و نظامیان هم حاضر به سرکوب مردم نباشند و یا اینکه دخالت نظامی یک حکومت خارجی را شاهد باشیم که من شخصا حتی به این مورد آخر هم راضی ام اما به خوبی میبینم که آمریکا و اروپا 16 سال است که دارند با این حکومت لاس می زنند و به معنای واقعی هیچ گهی نمی خورند.این میان گور پدر مردمی که مجبورند استخوان هایشان خرد بشود و با فقر و نداری بسازند و روز به روز احمق تر بشوند تا روزی آمریکایی ها دلشان به درد بیاید ویک گهی بخورند.

من نمیدانم چگونه است که همه عدم شرکت در انتخابات را فوری برابر میدانند با به خیابان ریختن و دعوا و درگیری !!!! مردم ما پتانسیل سوریه درست کردن را ندارند جانم. با رای ندادن هم ایران سوریه نمیشد ولی با بقای این سیستم و رای دادن احتمال اینکه عراق بشه زیاده. مطمئن باشید اگر فردا روزی به ایران حمله نظامی بشود من هیچ ایرادی به مهاجمین نمیگیرم. این سرنوشتیست که مردم خودشان دارند با دست خودشان برای خودشان رقم میزنند. یک هزینه کوچکتر را پرداخت نمیکنند به جایش یک هزینه بسیار سنگین تر را متقبل میشوند .
جالبه که این رفتار در همه ابعاد زندگی ایرانیان دیده میشود!


Dariush نوشته: حکایت شگفتیست!
گرامی، شما از اینکه چرا مردم چرا حاضر نمیشوند خود را بکشند شکایت میکنید یا از حکومتی که آنها را میکشد؟ و این چگونه قیاسی‌ست که شما بین تلفاتِ رانندگی و رفتن در مقابلِ گلوله ایستادن ، میکنید؟ مگر مردم تخم‌مرغ هستند که بگوییم حالا اینهمه در حین حمل و نقل شکسته میشوند، چندتا هم بدهیم موش بخورند؟ و حالا چون نمیروند خود را در برابر گرگ‌ها قرار نمیدهند، پس این مردم لیاقتِ آزادی هم ندارند؟ آزادی جزئی لاینفک از بشر است و آنکس که نمیتواند آنرا بگیرد مقصر نیست، آنکس آنرا گرفته نمودِ شرارت است.

آزادی هزینه دارد . کسی که حاضر به پرداخت هزینه نیست لیاقتش را هم ندارد . طلبکارانه است که ما بخواهیم بشویم آمریکا و سوئیس و یا اصلن هند! و آنرا هم مفتی بخواهیم.


Dariush نوشته: در 88 هم واقعا شما اعتراض داشتید که متمدن‌ترین بخشِ جامعه ما در مقابلِ گلوله بی‌ایستند؟ من نمیدانم چرا ما گاهی به کلی فراموش میکنیم که در چه سرزمینی می‌زییم! مردمی که هیچ حزب، رهبر ، رسانه، راهِ ارتباطِ جمعیِ بدونِ سانسور و.. ندارند، در یک رویدادِ اجتماعی که اهدافی کاملا سیاسی داشت، متشکل شدند و به صورتِ میلیونی ، به زیباترین و انسانی‌ترین شکلِ ممکن، اعتراض کردند. اگر اینرا شایسته ستایش نمدانیم، واقعا تحقیرش هم بی‌انصافی بزرگی‌ست.

در شگفتم که چرا مدام فراموش میکنیم که خودمان مسبب این شرایط هستیم نه اجنبی و بیگانه و آدم فضایی !!!
یک سری کارتون مانا نیستانی کشیده پیشنهاد میکنم که ببینید :
[ATTACH=CONFIG]2025[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2026[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2024[/ATTACH]
من هر وقت اینها رو میبینم هم خنده ام میگیره هم گریه !


فایل‌های پیوست
.jpg phpThumb_generated_thumbnailjpdg.jpg اندازه 234.18 KB  تعداد دانلود: 67
.jpg phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg اندازه 210.34 KB  تعداد دانلود: 62
.jpg phspThumb_generated_thumbnailjpg.jpg اندازه 270.36 KB  تعداد دانلود: 62

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

کانادا: جانشین احمدی نژاد دست نشانده خامنه ای است

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

این هم نظر یکی از کاربران جالب بود برام :

نقل قول:طبق آمار خودشان ؛ 77،5 % از جمعیت ایران به رئیس جمهور منتخب این رژیم رای نــــــــــــــه دادند
طبق آمار وزارت کشور، از 50 ملیون واجدین شرایط ، 18 ملیون به روحانی رای دادند و 32 ملیون به او رای ندادند (که همین هم چند ملیون تقلب توش هست) ولی طبق همین آمار دولتی درصد کسانی که به روحانی رای ندادند 64% واجدین شرایط ، می باشند تازه اگر آن 30 ملیون دیگر را هم اضافه کنیم میشه 62 ملیون ایرانی به روحانی رای ندادند ، به در صد می شود ، 77،5 % ملت ایران به رئیس جمهور منتخب این رژیم رای نه دادند (حال از تعداد کسانی که دشمن تمامیت رژیم هستند و به روحانی رای دادند می گذریم )
با این حساب ، رئیس جمهور منتخب رژیم ، نماینده اقلیت مطلق کل جمعیت آیران است(طبق آمار توافق شده بین خودشان)

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

اینم جالبه ! سایت خودنویس بعد از هک شدن گویا حذفش کرده:

نجواهای نجیبانه: حسن روحانی رئیس جمهور نظام شد!

نقل قول:این‌که تصور کنید مدیران رسانه‌هایی مثل بی‌بی‌سی فارسی تاکنون چیزی در مورد فرزند حسن روحانی نشنیده‌اند برای اهل فن محل تردید است.



دو منبع مختلف که در مقاطع مختلف همکار مرکز تحقیقات استراتژیک بوده‌اند، مرگ فرزند حسن روحانی به شکلی مشکوک را تایید کرده‌اند. بر اساس گفته‌های این منابع، دو بحث متفاوت در باره علل «خودکشی» فرزند حسن روحانی مطرح بوده است.


- نخست، لو رفتن انتقال اطلاعات محرمانه به مخالفان نظام از سوی فرزند حسن روحانی از طریق وزارت اطلاعات کشف شده و با آگاهی و اطلاع دادن به پدر، فرزند خودکشی «می‌شود».


- دوم، گرایش جنسی فرزند از سوی پدر تایید نشده و فرزند از ناراحتی خودکشی کرده است.
این منابع، گزینه دوم را بعید دانسته‌اند.

نقل قول:در ویکی‌پیدیا، اگر «کوی دانشگاه» را جستجو کنید به این جمله می‌رسید: «در سومین مناظره انتخاباتی ۱۳۹۲، محمدباقر قالیباف، اظهار داشت که روحانی زمانی که شورای عالی امنیت ملی بوده است، به دانشجویان برای برگزاری یادبود کوی دانشگاه مجوز نداده است. اما روحانی در جواب گفت: «شما گفتید این‌ها را بیاوریم و بعد گاز انبری کار را تمام کرده و دستگیرشان کنیم که من مخالف بودم.»



این در حالی‌ است که حسن روحانی در تاریخ ۲۳ تیرماه سال ۱۳۷۸، سخنرانی خود تهدید به كشتن و نابود كردن «مخالفان» کرده بود.


علی افشاری، از اعضای اصلی دفتر تحکیم وحدت در سال ۱۳۷۸، درباره حسن روحانی می‌نویسد: «او در ۲۳ تیر ماه ۷۸ سخنرانی تندی را بر علیه معترضین و جنبش دانشجویی ایراد کرد و فرمان حمله سازمان یافته گروه های فشار و دستگیری‌های فله‌ای دانشجویان را صادر نمود.»


سرکوب گسترده دانشجویان در روز ۲۳ تیر ۱۳۷۸ با هماهنگی کامل سپاه پاسداران و شورای عالی امنیت ملی انجام گرفت.

بقیه اش رو هم خودتون بخونید.

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

sonixax نوشته: آزادی هزینه دارد . کسی که حاضر به پرداخت هزینه نیست لیاقتش را هم ندارد
E00eایول بنجامین فرانکلین!

شایعاتی وجود داره مبنی بر اینکه درصد مشارکت پریروز از 2012 آمریکا بیشتر بوده! میشه لطفا یه باسواد اینو تحلیل کنه؟E107

Voter Turnout in Presidential Elections

وزیر کشور اعلام کرد مشارکت 72.7 درصدی مردم در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
پاسخ

نقل قول:تحریم کردن یا نکردن در نتیجه تاثیری نداشت و همین دلقک فعلی از صندوق بیرون میآمد . ولی دست کم یک سود داشت و جدا کردن مطلق راه جامعه از حکومت بود. دیشب کاخ سفید روحانی رو با نام رئیس جمهور منتخب خطاب کرده. هر گندی که نظام از این به بعد بزنه فقط به پای سیستم نوشته نمیشه. اینکه قراره با چه رفتاری از سیستم روبرو باشیم رو هم آینده مشخص میکنه .
خیر.پیش فرض شما کاملا نادرست است.حکومت مجبور شد به رای مردم احترام بگذارد به همان دلایلی که بالا گفتم.در حکومتی که شما مشارکت واقعی را هیچ گاه نمیتوانید بدانید(به طور مثال خود روزنامه بهار اعلام کرد که تعداد واجدین شرایط 55 میلیون بوده نه 50 میلیون.پس در واقع اگر با همین آمار 36 میلیون که مشخص نیست راست باشد یا دروغ پیش برویم میزان مشارکت 65 درسد بود نه 72 درسد.)چگونه میتوانید مشخص کنید چه تعداد با حکومت مخالفند؟به گمان شما رسانه های خارجی که سر جمع 170 تا خبرنگارشان اجازه ی ورود به ایران یافتند چگونه می توانند مشخص کنند میزان مشارکت چه میزان بوده؟چرا اگر این ها همه بازی حکومت بود به تمام خبرنگاران خارجی ویزا نداد؟الان تو ایران از 2 ماه پیش به هیچ کدام از خارجی ها ویزای 3 ماهه نداده اند.همه ی ویزا ها 1 ماهه است؟چرا؟من خودم که در ایران زندگی میکنم بعد از ظهر گمان می کردم همه تحریم کرده اند شب دیدم شلوغ شده.پس در چنین حکومتی شما هیچ گاه نمی توانید با تحریم به جهانیان بفهمانید که مخالف حکومتید.البته اگر این فهمیدن جهانیان برایتان سودی داشته باشد.اما شما بگویید اینکه ملت تحریم کنند و بی تفاوت باشند و حکومت اعلام کند 80 درسد شرکت کرده اند بهتر است یا اینکه مردم شب انتخابات بریزند تو خیابون و آزادی زندانیان سیاسی شان را طلب کنند و صدای اعتراض شان را به جهان برسانند؟


نقل قول:قطعن حکومت یکپارچه نیست ولی تمام بخشهای آن مسیری برخلاف جهت منافع ملی را برای خود انتخاب کرده اند. ساختار قدرت هم مطلقن دست رهبری است و امثال تاجزاده و ... خیلی راحت حذف میشوند. تازه من تاجزاده و موسوی و کروبی و ... را منفعت طلبانی میدانم که چون به بازی گرفته نشده اند صدایشان درآمده. نمیشود شما مسلمان معتقد باشید و در عین حال به کنار گذاشتن دین هم باور داشته باشید. از همین دروغها و شارلاتان بازیها خمینی هم درآورد که آی در جمهوری اسلامی کمونیستها هم آزاد هستند و وای حجاب اجباری در کار نیست و آخ آب و برق مجانی و ما نه تنها میخواهیم زندگی معنوی شما مرفه بشد میخواهیم زندگی مادی شما هم مرفه باشد!
اینکه شما گمان کنید در حکومت های مافیایی ساختار قدرت مطلقا دست یک جریان است و باقی توان تغییر آن را ندارند به گمانم ساده لوحانه است.برای شما انسان ها سیاه و سفید اند اما من خاکستری ها را فراموش نمی کنم و منافع ملی برای من هرگونه تغییری جهت بهتر شدن وضعیت اقتصادی و به خصوص پیشرفت در درک سیاسی مذهبی مردمم است.این هم خیلی خنده دار است که شما بگویید هرکس دیندار بود نمی تواند باور به سکولاریسم یا لائیسیته داشته باشد.مثال های نقضش هم هزاران هزار معترض به دخالت دین در حکومتند که دین دار هم هستند.

نقل قول:نظام عقب نشینی نکرده. خیلی ساده لوحانه است که فکر کنیم نظام نمیدونه نظر مردم چیه. نتیجه این که میاد یک اصلاح طلبِ دستنشانده که در حقیقت مهره سوخته هستش رو تایید صلاحیت میکنه (میتونست نکنه و هیچ هزینه ای هم براش نداشت) و اسم همون رو هم به عنوان پیروز انتخابات اعلام میکنه و با این کارش تیر خلاص میزنه به پیکر نیمه جان جنبش سبز و تقلب در دوران قبلی رو هم ماست مالی میکنه (دقت کرده باشید طرفداران اصول گرایان جیکشون هم در نیومد و از این مورد دارند نهایت استفاده رو میکنند این هم یک نمونه خدم شما) مردم هم فکر میکنند که آخ جون همه چیز ردیفه و ایران بهشت میشه و رایمون رو پس گرفتیم و ...
خوب اگر نظام نظر مردم رو میدونه پس تحریم کردن چه فایده ای میتونه داشته باشه؟این نظام که میدونه مردم مخالف حکومتند.نه خیر گرامی.نظام نمی توانست هم رفسنجانی هم عارف و هم روحانی را رد صلاحیت بکند.این خیلی واضح است.اینکه اصول گرایان هم چه می گویند چندان مهم نیست و من براستی نمی فهمم چگونه جنبش سبزی که دو سال بود صدایی ازش در نمی آمد و دیشب مردم انواع و اقسام شعار ها را بر علیه حکومت دادند تیر خلاص خورده و از بین رفته؟مردم حکومت را مجبور کردند که رای شان را بخواند اما آنقدر هم گاگول نیستند که گمان کنند ایران بهشت شده.این رو تو صحبت با تمام کسایی که دیشب آمده بودند بیرون می توانستید بفهمید.

نقل قول:معلومه که حکومت دستور میده که سگهای وحشی اش کاری به کار مردم نداشته باشند . هدف تلقین عقب نشینی و پیروزی مردم و ... هستش. وگرنه آخوند جماعت آدم بشو نیست همون کدیور رو ببینید چه طوری دروغ میگفت و تحریف میکرد یادتون که نرفته احیانن؟ (هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران!!!) زمای که ایران رفته بود جام جهانی و استرالیا رو برده بود هم مردم مشابه همین حرفها رو میزدند که آی برو ببین چه خبره پلیس کاری نداره به مردم آزادی دادند و ....
هیچ دلیل عقلانی وجود نداره که یک شادی گذرا و یک شبه رو با سرکوب و حمله و ... تبدیل کنیم به یک حرکت اعتراضی که دوام بیشتری داره که بعد بخواهیم برای سرکوبش هزینه های بیشتری بکنیم .
نه خیر عزیزم.باز هم دارم می گویم که یک جشن و پایکوبی معمولی با تلاش برای احقاق حق زندانیان سیاسی و مطالبه آزادی آنان زمین تا آسمان فرق می کند و هیچ کس نمی گوید که آی آزادی دادند.حداقل من از هیچ کسی که رای داد و دیشب در خیابان بود چنین چیزی نشنیدم.


نقل قول:مثلن جناب روحانی و جریان اصلاحات میخواند مردم رو سیر کنند؟ چه طوری میخواند این کار رو بکنند ؟ با اعمال تغییرات در بخشهایی که اصلن در حوزه اختیارات و قدرتشون نیست ؟ الان خامنه ای خوش و خرم و با نیش تا بناگوش باز توی بیتش نشسته و داره پیروزی خودش رو جشن میگیره. ساختار اصلی قدرت در ایران میخواسته طوری حالی کنه که شکست خورده و تودهنی خورده و ... و موفق هم شده . نهایت کاری که این جناب روحانی و دار و دسته اش بکنند سوبسیتها رو بر میگردونند و با این کار افت قیمتها رو داریم که این افت قیمتها واقعی نیستند و شاید به صورت مقطعی چاره ساز باشه ولی در دراز مدت اقتصاد ایران رو بیش از اینی که هست ضعیف میکنه. اگر اشتباه نکنم به شرایطی که اقتصاد ایران داره میگویند بیماری هلندی . منتها چون اقتصاد دان نیستم در این باره اظهار نظر نمیکنم .
حکومت با خواندن رای مردم انتخاب میان بد و بدتر کرد.بد این بود که رای مردم را بخواند و بدتر این بود که تقلب کند آنگاه هزینه اش دو چندان می شد.چگونه شما هیچ دستاوردی برای اعتراضات 4 سال پیش قائل نیستید؟حالا هم باید میان بد و بدتر انتخاب کند؟بدتر این است که سیاست اتمی اش را ادامه دهد و مردم روز به روز ناراضی تر شوند واحتمال حمله ی نظامی افزایش یابد.بد هم اینست که دست از این سیاست اتمی بردارد و کمی آزادی به مردم بدهد که این سرآغاز مطالبه ی آزادی ها ی بیشتر و عقب نشینی بیشتر حکومت است.هر انسان عاقلی راه حل دوم را بر می گزیند.من نمیفهم چرا شما حکومت های دیکتاتوری را عقل کل می دانید و گمان میکنید که آن ها هیچ اشتباهی انجام نمی دهند.اگر اینگونه بود نمی بایست هیچ حکومت دیکتاتوری ای سرنگون می شد.




نقل قول:اشتباه نکنید حکومت دقیقن همین را میخواست .قالیباف و جلیلی هرگز قرار نبوده از صندوق بیرون بیایند از ابتدا هم به گونه ای وانمود کردند که نظر آغا به جلیلی نزدیک تر است که خود به خودی اگر بخشی هم باشد که بخواهد به جلیلی رای دهد به خاطر نظر آغا نسبت به جلیلی موضع گیری کنه.

به هر حال این انجمن هست و چهار سال دیگر یا شاید هم زودتر نتیجه را خواهیم دید و با هم باز هم گفتگو میکنیم . اگر نرمشی در کار باشد دستور مستقیمش از بیت رهبری صادر شده نه از صندوقهای رای که به درستی شهرداری قم با سطل آشغال یکی دونسته بودشون :

این فرض شما هیچ دلیلی ندارد که کاملا درست باشد و بواسطه ی آن همه ی کسانی را که رای دادند تمسخر کنید و احمق بدانید.نهایتش موضع شما همانقدر قدرتمند است که موضع ما.صبر می کنیم و نتیجه اش را خواهیم دید.
پاسخ

Shlomo Shumbulowitz نوشته: ایول بنجامین فرانکلین!


بنیامین فرانکلین - ویکی‌گفتاورد

؟!؟!؟!؟


البته این حرفش انصافن خیلی قشنگه : آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را.

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ

sonixax نوشته: بنیامین فرانکلین - ویکی‌گفتاورد

؟!؟!؟!؟


البته این حرفش انصافن خیلی قشنگه : آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را.
:e108:

Shaking[SIZE=6]!DIG HERE[/SIZE]
پاسخ

یه سوال از دوستانی که رای دادن و میگن حکومت وادار شد روحانی رو بپذیره دارم...شما مگه نمیگید 88 مثل آب خوردن چند میلیون رای رو جا به جا کرد ؟ خب الان 400 هزار رای رو جا به جا میکرد انتخابات میرفت دور دوم و اگر میخواست میتونست به هر شکل و ترفندی که بود فرد مورد نظرش رو از صندوق های رای بیرون بیاره... ضمن اینکه حتی میتونست از ابتدا هم روحانی رو رد صلاحیت کنه !! پس چرا این کار ها رو نکرد؟ اصلا چرا چندین کاندیدای اصولگرا وارد عرصه انتخابات شد ؟ چرا وقتی اجماع اصلاح طلبان با کوسه بر سر روحانی رو دیدن اونها هم با هم اجماع نکردن؟؟؟

من بیشتر از وضع موجود از این رفتارهای تکانه ای مردم ناراحت میشم...

این حکومت هم اگه عقل داشت هر 6 ماه یه روز میگفت بیاید بریزید بیرون دختر و پسر یه کم برقصید ... قول میدم دیگه ملت گرسنگی هم براشون مهم نبود !!

پ.ن: از طنز های تلخ روزگار این هست که 76 ملت رای دادن تا کوسه و کارگزاران رو بذارن کنار و کلی هم شور و شعف داشتن ، اما امروز کاندیدای اصلاح طلب رو به نفع فرد نزدیک به کوسه گذاشتن کنار و از حمایت هاشمی و خاتمی هم کلی ذوق کرده بودن... انصافا من یه دست مریزاد میگم به اتاق فکر برادران هاشمی و خامنه ای و نوچه هاشون... چه در داخل چه در رسانه هایی نظیر بی بی سی که خوب ذهن مردم و فضای انتخابات رو ( به جای آرا ) مهندسی کردن !!
پاسخ

nevermore نوشته: خیر.پیش فرض شما کاملا نادرست است.حکومت مجبور شد به رای مردم احترام بگذارد به همان دلایلی که بالا گفتم.
کدام دلایل ؟
شما فقط حدسیات خودتون رو گفتید . کدام رای ؟! این پرسش دوم از اولی هم مهم تره .


nevermore نوشته: در حکومتی که شما مشارکت واقعی را هیچ گاه نمیتوانید بدانید(به طور مثال خود روزنامه بهار اعلام کرد که تعداد واجدین شرایط 55 میلیون بوده نه 50 میلیون.پس در واقع اگر با همین آمار 36 میلیون که مشخص نیست راست باشد یا دروغ پیش برویم میزان مشارکت 65 درسد بود نه 72 درسد.)چگونه میتوانید مشخص کنید چه تعداد با حکومت مخالفند؟

دست کم بسیاری از اینهایی که رای داده اند با حکومت مخالف نیستند! ولی خیلیهایشان با دولت احمدینژاد مخالف بودند .

nevermore نوشته: به گمان شما رسانه های خارجی که سر جمع 170 تا خبرنگارشان اجازه ی ورود به ایران یافتند چگونه می توانند مشخص کنند میزان مشارکت چه میزان بوده؟چرا اگر این ها همه بازی حکومت بود به تمام خبرنگاران خارجی ویزا نداد؟ الان تو ایران از 2 ماه پیش به هیچ کدام از خارجی ها ویزای 3 ماهه نداده اند.همه ی ویزا ها 1 ماهه است؟چرا؟

اینکه ویزا نداده شد دلیل برای اینکه بفهمیم بازی حکومت نبوده ؟!

nevermore نوشته: من خودم که در ایران زندگی میکنم بعد از ظهر گمان می کردم همه تحریم کرده اند شب دیدم شلوغ شده.پس در چنین حکومتی شما هیچ گاه نمی توانید با تحریم به جهانیان بفهمانید که مخالف حکومتید.

بهتره بگید جامعه نه حکومت ! و من هنوز نمیفهمم با رای دادن در چارچوب قوانین این حکومت چه طوری میخواید به جهانیان بگید که مخالف حکومتید !!!!!

nevermore نوشته: البته اگر این فهمیدن جهانیان برایتان سودی داشته باشد.اما شما بگویید اینکه ملت تحریم کنند و بی تفاوت باشند و حکومت اعلام کند 80 درسد شرکت کرده اند بهتر است یا اینکه مردم شب انتخابات بریزند تو خیابون و آزادی زندانیان سیاسی شان را طلب کنند و صدای اعتراض شان را به جهان برسانند؟
واقعن مایه پشیمانی و سرافکندگی هستش که اتفاق دیشب را اعتراض بدانیم! یعنی سطح توقعات تا این حد پایین آمده ؟! خود روحانی توی تبلیغاتش گفته بود زندانی سیاسی که هیچ تمام زندانیان را آزاد میکند پس با این تحلیل احتمالن مخالفترین مخالف حکومت جناب روحانی هستش !!!


nevermore نوشته: اینکه شما گمان کنید در حکومت های مافیایی ساختار قدرت مطلقا دست یک جریان است و باقی توان تغییر آن را ندارند به گمانم ساده لوحانه است.برای شما انسان ها سیاه و سفید اند اما من خاکستری ها را فراموش نمی کنم و منافع ملی برای من هرگونه تغییری جهت بهتر شدن وضعیت اقتصادی و به خصوص پیشرفت در درک سیاسی مذهبی مردمم است.این هم خیلی خنده دار است که شما بگویید هرکس دیندار بود نمی تواند باور به سکولاریسم یا لائیسیته داشته باشد.مثال های نقضش هم هزاران هزار معترض به دخالت دین در حکومتند که دین دار هم هستند.

به گمان من ساده لوحانه این است که فکر کنیم جمهوری اسلامی ساختاری هرمی ندارد و سیاستهایش از راس به پایین دیکته نمیشود.
در مورد دینداران هم آنها یا مسلمان نیستند ! یا تقیه میکنند . کسی که از اسلام شناخت کافی دارد میداند که اسلام دینی سوای حکومت نیست . اصلن برای حکومت کردن به وجود آمده و نه برای خداپرستی و ...
نمونه های خوب این شارلاتانهای سکولار نما هستند گنجی و سروش !

nevermore نوشته: خوب اگر نظام نظر مردم رو میدونه پس تحریم کردن چه فایده ای میتونه داشته باشه؟این نظام که میدونه مردم مخالف حکومتند.

یعنی شما فکر میکنید نمیدونه ؟!

nevermore نوشته: نظام نمی توانست هم رفسنجانی هم عارف و هم روحانی را رد صلاحیت بکند

این از همان تحلیل های آبکی قبل از انتخابات 88 است که اگر مشارکت بالا باشد عمرن نظام نمیتواند تقلب کند !!! چرا میتوانست خوب هم میتوانست آب هم از آب تکان نمیخورد . فقط به هدفش که کشاندن مردم پای صندوقها بود نمیرسید.


nevermore نوشته: این خیلی واضح است.اینکه اصول گرایان هم چه می گویند چندان مهم نیست و من براستی نمی فهمم چگونه جنبش سبزی که دو سال بود صدایی ازش در نمی آمد و دیشب مردم انواع و اقسام شعار ها را بر علیه حکومت دادند تیر خلاص خورده و از بین رفته؟

انواع و اقسام شعارها ؟! کدام شعارها ؟! اینهایی که شما میگویید شعار علیه حکومت به نظر من شعار به نفع حکومت است. جنبش سبزی که یهو بنفش شد ؟! پیشنهاد میکنم رنگ بنفش رو با سبز قاطی کنید ببینید چه رنگی میشه !!!


nevermore نوشته: مردم حکومت را مجبور کردند که رای شان را بخواند اما آنقدر هم گاگول نیستند که گمان کنند ایران بهشت شده.این رو تو صحبت با تمام کسایی که دیشب آمده بودند بیرون می توانستید بفهمید.

باشه شما فکر کنید که رای مردم خوانده شده !!! از همان آمار میزان مشارکتش میشود فهمید چه قدر رای ها خوانده شده .


nevermore نوشته: نه خیر عزیزم.باز هم دارم می گویم که یک جشن و پایکوبی معمولی با تلاش برای احقاق حق زندانیان سیاسی و مطالبه آزادی آنان زمین تا آسمان فرق می کند و هیچ کس نمی گوید که آی آزادی دادند.حداقل من از هیچ کسی که رای داد و دیشب در خیابان بود چنین چیزی نشنیدم.

من هم بالاتر گفتم که اگر اینها اعتراض و مخالفت با نظامه پس روحانی از همه ی این مردم مخالف تره !
واقعن درکش انقدر سخته که حکومت یک جشن و پایکوبی و حالا به قول شما همراه چهار تا شعار ضد نظام !!!! که گذرا و یک شبه هست رو با سرکوب تبدیل به یک جنبش اعتراضی عظیم مثل سال 88 نمیکنه ؟!
گویا شما حکومت رو خیلی دست کم گرفتید و گاگول فرض کردید. اگر اینها تا این حد که شما میگید گاگول و نفهم هستند وای به حال مردمی که با این همه زور زدن هنوز نتونستند خودشون رو از دست اینها آزاد کنند !!!!


nevermore نوشته: حکومت با خواندن رای مردم انتخاب میان بد و بدتر کرد.بد این بود که رای مردم را بخواند و بدتر این بود که تقلب کند آنگاه هزینه اش دو چندان می شد.

خیر ، حکومت میدانست مردم نمیخواهند جلیلی رای بیاورد. میدانست که مردم دوست ندارند 8 سال دیگر چیزی شبیه دولت احمدینژاد سر کار باشد چون میدانست که مردم اینکلودینگ یو فکر میکنند مسبب وضع فعلی دولت است! و با تغییر دولت اوضاع بهتر میشود و این را هم میدانست که این مردم زحمت یک دور مطالعه قانون اساسی را هم به خودشان نداده اند و نمیدانند که شاید تناها 10% شرایط فعلی زیر سر دولت باشد ما بقی زیر سر سپاه و بسیج و ارتش و نیروی انتظامی و قوه قضاییه و صدا و سیما و ... است که همگی مستقیمن توسط رهبری کنترل میشوند، فرماندهانشان مستقیمن توسط رهبری انتخاب میشود و سیاستها و عملکردشان مستقیم از بیت رهبری دیکته میشود. حکومت اینها رو خوب میدانست.
بلا نسبت شما و باقی دوستان این انجمن یک حقیت تلخی هست که میگه : تا خر هست خر سوار هم هست.

nevermore نوشته: چگونه شما هیچ دستاوردی برای اعتراضات 4 سال پیش قائل نیستید؟حالا هم باید میان بد و بدتر انتخاب کند؟ب

چه دستاوردی داشت ؟! چه قدر شرایط امروز بهتر از 4 سال پیش است ؟!

nevermore نوشته: بدتر این است که سیاست اتمی اش را ادامه دهد و مردم روز به روز ناراضی تر شوند واحتمال حمله ی نظامی افزایش یابد.

بعد که میگوییم شما ساختار قدرت در ایران را نمیشناسید ناراحت میشوید ! سیاستهای هسته ای دست رئیس جمهوری و دولت نیست : ‮ایران‬ - ‭BBC ‮فارسی‬ - ‮احمدی‌نژاد: دخالتی در پرونده هسته‌ای ندارم‬
هر بار یک رئیس جمهوری میاد میگه من تدارکاتچی ام ، من هیچ کاره ام و ... و باز مردم با خیال واحی تغییر میروند یک رئیس جمهور دیگه به خیال خودشون انتخاب میکنند !!!
شاید حکومت بخواهد در باره برنامه هسته ای سازش کند ولی قطعن این سازش دست رئیس جمهور و دولت نیست و دستورش از جای دیگری داده میشود.

nevermore نوشته: بد هم اینست که دست از این سیاست اتمی بردارد و کمی آزادی به مردم بدهد که این سرآغاز مطالبه ی آزادی ها ی بیشتر و عقب نشینی بیشتر حکومت است.

همان قدر که در دوران خاتمی با دادن آزادی های الکی دولکی مطالبه ها بیشتر شد و وضع بهتر شد !!!! بعد از این هم میشه . مثلن بعد از خاتمی دولتی بهتر سر کار آمد و مطالبه ها از قبل بیشتر شد و جامعه باز تر شد ؟! چیزی که من یادمه و شاید شما یادتون نیست اینه که مطالبه ها که بیشتر نشد هیچ محدودیتها به جاش بیشتر شد و مردم هم تمکین کردند ! تا رسید به سال 88 به خیال اینکه احمدی نژاد میره رد کارش رفتند رای دادند و به تمام هشدارهایی که مدام داده میشد که بابا تقلب میشه بی توجهی کردند و به شکل ابلهانه ای توجیه کردند که اگر مشارکت بالا باشد عمرن تقلب نمیشود (حتا نوریزاده هم این توجیه مسخره رو توی برنامه اش بارها گفت!) ! تقلب شد و این جماعت که روی سرشان دو گوش دراز حس میکردند معترض به نتیجه به خیابان ریختند و اعتراض کردند و یک مدتی کشور شلوغ بود ولی در نهایت وقتی دیدند که حکومت روی نظرش چغر ایستاده و حرف مردم برایش اندازه پشمک هم ارزش نداره از توی خیابانها رفتند روی پشت بامها و علیه حکومت اسلامی شعار الله و اکبر دادند :)))))))))))))) آخرش هم 4 سال دیگه مموتی موند و حکومت ثابت کرد که نظر مردم به بیضه های مبارک آقا مجتبا هم نیست تا اینکه رسید به این انتخابات و حالا عظما روحانی رو انتخاب کرده و اینکه چه خوابی دیده در آینده مشخص میشه. من شنیده بودم حافظه تاریخی ایرانیان ضعیف است دیگر نمیدانستم که حافظه کوتاه مدتشان هم مشکل دارد !!

nevermore نوشته: هر انسان عاقلی راه حل دوم را بر می گزیند.من نمیفهم چرا شما حکومت های دیکتاتوری را عقل کل می دانید و گمان میکنید که آن ها هیچ اشتباهی انجام نمی دهند.اگر اینگونه بود نمی بایست هیچ حکومت دیکتاتوری ای سرنگون می شد.

و من نمیدانم چرا شما فکر میکنید با یک مشت ابله و گاگول طرفید ! من اینها رو عقل کل نمیدونم ولی به جاش احمق و ابله هم فرضشون نمیکنم.
بالاتر هم گفتم اگر اینها تا این حد ابله و گاگول هستند وای به حال مردمی که اینها دارند بهشون حکومت میکنند !!!

nevermore نوشته: این فرض شما هیچ دلیلی ندارد که کاملا درست باشد و بواسطه ی آن همه ی کسانی را که رای دادند تمسخر کنید و احمق بدانید.نهایتش موضع شما همانقدر قدرتمند است که موضع ما.صبر می کنیم و نتیجه اش را خواهیم دید.

من جایی مردم رو احمق فرض نکردم . ولی ترسو چرا . از نظر من مردم ایران از جمله من و شما و بقیه ترسو هستند.

در نهایت هم بله صبر میکنیم و نتیجه رو میبینیم . زمانه که مشخص میکنه چه کسی درست گفته بود ، فقط امیدوارم مثل سال 88 نشه که هی هشدار داده شد که چه اتفاقی قراره بیوفته و کسی گوش نکرد و ازش کسی درس عبرت نگرفت.

خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری  
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان