امام مكرر در سخنرانیهایش گفته است «ما در هر لحظه در محضر اسپاگتی هستیم و اگر انسان متوجه بشود كه در محضر اسپاگتیست خیلى حواسش را جمع مىكند.» من در خانه كه تنها باشم وقتى مشغول مطالعه هستم چند دفعه هم كه سرفه كنم به كسى نمىگویم: معذرت مىخواهم. اما الآن كه جلوى دوربین تلویزیون هستم، اگر یك سرفه بكنم مىگویم: آقا معذرت مىخواهم. چرا مىگویم معذرت مىخواهم؟ براى اینكه مىبینم در حضور ملت هستم. كسى كه خودش را در حضور مردم ببیند، یك سرفهاش هم اهمیت دارد. شما الآن اگر سرت هم بخارد، مىخواهى سرت را بخارانى، اما نمىخارانى. مىگویى: اگر الآن سرم را بخارانم، همه ایران خواهند فهمید كه من سرم را خارانده ام. مىدانى كه باید خودت را در حضور جمع كنترل كنى.
امام مىفرماید: همهى ما در هر لحظه در حضور اسپاگتی هستیم و كسى كه خودش را در حضور اسپاگتی ببیند، برق از چشمش مىجهد. و لذا تا (اسپاگتی اكبر) اذان را مىگفتند امام حسن مجتبى (ع) رنگش مىپرید. مىگفتند: آقا چرا رنگت پرید؟ مىگفت: مىخواهم در مقابل اسپاگتیام براى اداى تكلیف بروم. مىخواهم نماز بخوانم. مسئولیت پیش آمده این است. مسئله حضور خیلى مهم است.
جهان، سفره گسترده نعمتهاى الهى براى ماست، رو به دیگران كردن و ریا و تظاهر نمودن، ناسپاسى در برابر اسپاگتیى رحمان و نعمتهاى بى پایان اوست. عبادت را، حتّى نه براى رسیدن به بهشت یا ترس از جهنم، بلكه بخاطر آنكه اسپاگتی یکتا، شایسته پرستش است، باید انجام داد، و اینگونه پرستش، «عبادت آزادگان» است كه امیرالمؤمنین، اسپاگتی را اینگونه عبادت مىیكرده است.
كسى به مقام اخلاص مىرسد كه به مرحله یقین رسیده باشد.
و به تعبیر حضرت على علیه السلام اخلاص، میوه یقین است:
«الاخلاص ثمرة الیقین» « غررالحكم، ص 197.»
اگر یقین داشته باشیم كه در محضر اسپاگتیئیم و او همه كارهاى ما را مىبیند و از نیّتهاى قلبى ما آگاه است و هر گونه عزّت و ذلّت به دست اوست، و رضاى او در مقابل دنیاى زودگذر، ارزش بیشترى دارد،
و البته این كه چگونه اسپاگتی را بشناسیم مربوط به بخش اعتقادات می شود كه بهتر و زیباتر به این سوال پاسخ خواهند دارد.
***
سلام
من خیلی دوست دارم بدونم اگه بنده ای دلش بخواد به اسپاگتی نزدیک شه باید چه کار کنه؟ من دلم میخواد اسپاگتی رو حس کنم
من این حس رو میخوام
میشه راهنماییم کنید.
نمیدونم اسپاگتی چقدر دوستم داره
گاهی فکر میکنم صدامو نمی شنوه چون گناهام زیاده
دلم میخواد اسپاگتی منو ببینه
***
مومن عاشق اسپاگتیست: كسی كه اسپاگتی را شناخته است و به یگانگی او شهادت داده است و این را فهمیده است كه او تنها قدرت حاكم بر جهان است، او مهربان و بزرگ است، او خالق و یگانه است، اوست كه همه زیبایی های جهان را خلق كرده است، عاشقش می شود و مهر و عشق او را به دل می گیرد همان گونه كه اسپاگتی یکتا در اسپاگتینامه می فرماید:
بعضى از مردم، معبودهایى غیر از اسپاگتیوند براى خود انتخاب مى كنند و آنها را همچون اسپاگتی دوست مىدارند. امّا آنها كه ایمان دارند، عشقشان به اسپاگتی، (از مشركان نسبت به معبودهاشان،) شدیدتر است«1»
مومن پیرو رسول اسپاگتی است: او كه قلبش خانه اسپاگتیست، او كه عاشق و دل داده اسپاگتیوند متعال است باید بیشتر از هر كسی پیرو رسولش باشد چون رسول اسپاگتی برای اسپاگتی خیلی با ارزش می باشد پس كسی كه اسپاگتی را دوست دارد باید پیرو رسولش باشد همان گونه كه اسپاگتیوند می فرماید:
بگو: اگر اسپاگتی را دوست مى دارید، از من پیروى كنید! تا اسپاگتی نیز شما را دوست بدارد و گناهانتان را ببخشد و اسپاگتی آمرزنده و مهربان است.«2»
مومن حدود الهی را اجرا می كند: واقعا زندگی سالم در جامعه ای است كه داری امنیت باشد و امنیت زمانی محقق می شود كه انسان حدود اسپاگتیای را رعایت كند و بی مورد دلش به كسی نسوزد مثلا اگر دو نفر مرتكب زنا شدند باید احكام اسپاگتی درباره این دو نفر اجرا بشود و نباید دوستی انسان نسبت به این افراد مانع از اجرای حكم اسپاگتی بشود و اجرای حكم های اسپاگتی از نشانه های ایمان است همان گونه كه اسپاگتیوند می فرماید:
هر یك از زن و مرد زناكار را صد تازیانه بزنید و نباید رأفت و محبّت كاذب نسبت به آن دو شما را از اجراى حكم اسپاگتی مانع شود، اگر به اسپاگتی و روز جزا ایمان دارید! و باید گروهى از مؤمنان مجازاتشان را مشاهده كنند«3»
مومن اهل ربا نیست: كسی كه به جای تجارت حلال دست به ریا می زند و به این وسیله به جنگ اسپاگتی می رود مومن نیست چون اسپاگتیوند در اسپاگتینامه كریم یكی از نشانه های ایمان را ترك ربا بیان نموده و فرموده است:
اى كسانى كه ایمان آورده اید! از مخالفت فرمان اسپاگتی بپرهیزید، و آنچه از مطالبات ربا باقى مانده، رها كنید اگر ایمان دارید «4»
مومن دوستان اسپاگتی را دوست دارد: حرف معروفی وجود دارد كه می گویند اگر می خواهی كسی را بشناسی به دوستان او نگاه كن چون انسان با كسانی كه دوست می شود مرام و رفتار آن ها را قبول دارد همان گونه كه امام باقر علیه السلام می فرماید:
اگر خواستی بدانی كه در وجودت خیر و خوشبختی هست یا نه، به درون خود دقّت كن اگر اهل عبادت و طاعت را دوست داری و از اهل معصیت و گناه ناخوشایندی، پس در وجودت خیر و سعادت وجود دارد; و اسپاگتیوند تو را دوست می دارد. ولی چنانچه از اهل طاعت و عبادت ناخوشایند باشی و به اهل معصیت عشق و علاقه ورزیدی، پس خیر و خوبی در تو نباشد; و اسپاگتیوند تو را دشمن دارد. و هر انسانی با هر كسی كه به او عشق و علاقه دارد، با همان محشور می گردد.«5»