[FONT="]
Russell نوشته: [/FONT][FONT="]منبعش کجاش این گرامی؟[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]این شیوه نوشتاریش با حرف زدن خمینی نمیخونه.مثلا خمینی من ندیدم هیچ وقت بگه فلانی را سرکوب میکنیم[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]چرا گرامی ؟[/FONT][FONT="]!
[/FONT][FONT="]چرا استفاده از واژه سركوب به ایشان نمی آید ؟[/FONT][FONT="]!
[/FONT][FONT="]همه این ها در "صحیفه ی نور" امام راحل آورده شده است؛ بهتر است پیش از هر چیز[/FONT][FONT="]
"[/FONT][FONT="]رساله" و "صحیف ی نور" امام را بخوانید چه كه از وقتی كه من خوانده ام شیفته ی[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]شخصیت امام شده ام [/FONT][FONT="] :
[/FONT][FONT="]و اما اشتباهی كه ما كردیم این بود كه به طور انقلابی عمل نكردیم و مهلت دادیم به این قشرهای فاسد، و دولت انقلابی و ارتش انقلابی و پاسداران انقلابی ، هیچ یك ازاینها عمل انقلابی نكردند و انقلابی نبودند. اگر ما از اول كه رژیم فاسد را شكستیم و این سد بسیار فاسد را خراب كردیم ، به طور انقلابی عمل كرده بودیم ،
قلم تمام مطبوعات راشكسته بودیم و تمام مجلات فاسد و مطبوعات فاسد را تعطیل كرده بودیم ، و روسای آنها را به محاكمه كشیده بودیم و حزبهای فاسد را ممنوع اعلام كرده بودیم ، و روسای آنها را به سزای خودشان رسانده بودیم ، و چوبه های دار را در میدانهای بزرگ برپا كرده بودیم و مفسدین و فاسدین را درو كرده بودیم ، این زحمتها پیش نمی آمد[/FONT][FONT="]. [/FONT]
[FONT="]من از پیشگاه خدای متعال و از پیشگاه ملت عزیز، عذر می خواهم ، خطای خودمان را عذر می خواهم[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="]ما مردم انقلابی نبودیم ، دولت ما انقلابی نیست ، ارتش ما انقلابی نیست ، ژاندارمری ماانقلابی نیست ، شهربانی ما انقلابی نیست ، پاسداران ما هم انقلابی نیستند؛ من هم انقلابی نیستم . اگر ما انقلابی بودیم ، اجازه نمی دادیم اینها اظهار وجود كنند. تمام احزاب راممنوع اعلام می كردیم [/FONT][FONT="]. [/FONT]
[FONT="]تمام جبهه ها را ممنوع اعلام می كردیم[/FONT][FONT="]. [/FONT][FONT="]یك حزب ، و آن "حزب الله "، حزب مستضعفین [/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]و من توبه می كنم از این اشتباهی كه كردم[/FONT][FONT="] ، و من اعلام می كنم به این قشرهای فاسد درسرتاسر ایران كه اگر سر جای خودشان ننشینند، ما به طور انقلابی با آنها عمل می كنیم [/FONT][FONT="].[/FONT]
[FONT="]مولای ما، امیرالمومنین - سلام الله علیه - آن مرد نمونه عالم[/FONT][FONT="] ، آن انسان به تمام معنا انسان ،آنكه در عبادت آنطور بود و در زهد و تقوا آنطور و در رحم و مروت آنطور و بامستضعفین آنطور بود، با مستكبرین و
با كسانی كه توطئه می كنند شمشیر را می كشت و هفتصد نفر را در یك روز [/FONT]
[FONT="]- [/FONT][FONT="]چنانچه نقل می كنند - از یهود بنی قریضه - كه نظیراسرائیل بود و اینها از نسل آنها شاید باشند - از دم شمشیر گذراند[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="]خدای تبارك و تعالی در موضع عفو و رحمت رحیم است . و در موضع انتقام ، انتقامجو. امام مسلمین هم اینطوربود، در موقع رحمت ، رحمت ؛ و در موقع انتقام ، انتقام . ما نمی ترسیم از اینكه درروزنامه های سابق ، در روزنامه های خارج از ایران ، برای ما چیزی بنویسند. مانمی خواهیم وجاهت در ایران ، در . . . ، در خارج كشور پیدا بكنیم . ما می خواهیم به امر خدا عمل كنیم ، و خواهیم كرد [/FONT][FONT="]!
جلد نـهـم - صفحه : 282 - سخنرانی در جمع مردم "تاسیس حزب مستضعفین و هشدار به گروهكها"
[/FONT]
[FONT="]فایل تصویری [/FONT][FONT="]:[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT=&][/FONT]