08-08-2012, 12:16 PM
Philo نوشته: آره، توازن قوا اگر باشد پوپولیست های فاشیست مجبورن مثل بقیه به قواعد دموکراسی ملتزم به حقوق بشر تن بدن، ولی وقتی هم اکثریت با اونا باشه و قوای حکومتی رو هم در اختیار بگیرن دیگه توازن قوایی وجود نداره، فاشیست ها که فقط خودشونو آدم حساب میکنن وقتی این همه قوی بشن چرا باید به قواعد تن بدن؟ به راحتی بازی رو به هم میزنن و دیکتاتوری دوباره برمیگرده. // حداقل تجربه ی شخصی من به من میگه این پتانسیل ها توی مردم ما همین حالا وجود داره، فاشیست های مسلمون که فراوونن و تجربه ی احمدی نژاد نشون داد که چطور مثل آب خوردن سواری میدن، نژادپرستا هم کم نیستن و دنبال یه هیتلر میگردن فقط.بهر حال قوانین مدنی و مدنیت همین هست دیگه،میشه قدرت رو پخش کرد و نظارت کرد بر قدرت با نهادهای مختلف ولی قوانین قرارداد هستند در هر صورت.من اونقدر بدبین نیستم،همونطور که گفتیم همین ایران صد سال پیش انقلاب مشروطه رو کرد،اون موقع اوضاع جوری بود که نتونست پا بگیره.امروز شرایط مناسبتره.
تنها راه همین هست،مگه اینکه بخوایم بزور ارتش و کودتا کار کنیم که اونم از همه خطرناکتره و راهی برای کنترل خود استبداد ارتش نیست.باید گام بگام رفت جلو و انتظار دموکراسی آمریکا نداشت از روز اول.اگر جا باز بشه برای فعالیت مطمئن باشید که عده زیادی از همین کسایی که رفتند بر میگردند به کشور،اینها شرایط ثابتی هستند که باید براش راهی پیدا کرد،یا کلا باید قید ایران رو بزنیم و بشیم خارجی،یا اگر ایران برامون مهمه این شرایط هست دیگه.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound