06-03-2012, 08:19 PM
sonixax نوشته: مگر من گفتم که حق حیات و زندگی و فعالیت ندارند ؟! گفتم آنها را خودی نمیدانم هنوز هم میگویم . در ضمن ارزش قایل شدن برای عقاید دیگران از آن مغالطات نخ نماییست که فکر نمیکنم نیازی به توضیح دادن در باره اش باشد .
اینکه شما کسانی که یاران را به این رو زانداخته اند و کماکان بر گه کاری خودشان اصرار میورزند را دشمن نمیبینید مشکل من و بقیه مردمانی که اینچنین فکر میکنند نیست . شما آمده اید حساب آن چهار نفر راس قدرت را از تمام بدنه ای که بازوی اجراییشان است جدا کرده اید ! در صورتی که غافلید همانها بدون اینها هیچ کاری از دستشان بر نمی آید . شکم زن و بچه ام گرسنه است پس مجبورم هم ک.ش است .
هیچ جاسوس و خیانت کاری در طول تاریخ و حتا در متمدن ترین کشور های دنیا به خاطر گشنه بودن شکم زن و بچه اش بخشیده نشده که اینها دومیش باشند .
سیستمی که در آن تنها آزادی بیان برای بخشی از مردم تضمین شده باشد نوعی از استبداد است. بفرمایید این چه نوع مغالطه ای است؟ حساب آن نظامیان گرامی زمان شاه که به جای ایستادن پشت دولت قانونی دکتر بختیار اعلام بی طرفی احمقانه کردند چه طور آنها مطهرند؟ فکر نمی کنید در این ماجرا همه مقصریم. حساب آن شاه که کشورش را گذاشت و فرار کرد چه؟ حساب آن مجاهدین که خواستار منحل شدن کامل ارتش بودند و همین اسلامیون نگذاشتند چه؟ آنها که بعدا اسلحه به روی ملت ایران کشیدند. این وسط بفرمایید چه کسی جز شما مقصر نیست؟
این کوته فکریست که بدنه حکومت و حتی دستگاههای امنیتی را اینطور ببینیم. آنها در حال خدمت به کشورند. پلیس و مرزبانی و ارتش و ... اگر یک روز نباشند این ممللت توسط گرگهای اطراف تکه تکه شده و در آشوب خواهد سوخت! حتی همان بسیجیها و سپاهیها اگر نبودند سرنوشت جنگ طور دیگری رقم می خورد.
حساب جنایتکران و کسانی که دستشان به خون ملت آلوده شده البته جداست. به جایش نوبتشان خواهد رسید ولی مطابق قانون دنیای متمدن با بررسی مدارک و شواهد و اثبات جرم مجازات خواهند شد. امیدوارم مردم ایران آنقدر متمدن باشند که شاهد آنچه بر سر قذافی ها آمد در ایران نباشیم. حفظ حقوق انسانی و رعایت آن مقالطه نیست. اصلی است که باید به آن برسیم. رهایی از استبداد هدف ماست و نه رهایی از ج.ا. و طرفدارانش و اسلام و ...!