06-03-2012, 04:11 PM
Reactor نوشته: در مورد حسین فهمیده هم یادمه زمان بچگی در تلوزیون برنامه ی کودک میگفت که رفت زیر تانک تا اون تانک به مسجد آسیب نزنه!!! من کاری به روایت هایی که با هدف خاصی سرائیده میشن ندارم. کلیت کار این بوده که ایشون برای دفاع از مرزهای یکی از شهرهای مورد حمله ی کشور کشته شده. از این قضیه میشه چند تا برداشت کرد. یکش بد بودن ارسال کودکان به جبهه ست. یکیش هم کشته شدن این کودک در راه دفع تجاوز دشمنه.
خوب ما هم همین را میگوییم ، میگوییم حسین فهمیده بوده - به جنگ هم رفته- کشته هم شده . ولی به خاطر اسم خاصی که داشته (محمد حسین فهمیده) رویش مانور تبلیغاتی بسیاری داده شده و چه چیز برای افسانه سرایی بهتر از شهادت به چنین وضع فجیعی ؟ منتها کسانی که داستان شهادت وی را اینچنین تعریف کرده اند فکر سوتی های عجیب و غریب این داستان ساختگی را دیگر نکرده بودند . البته هر چند این همه سال جامعه ایرانی به خودش زحمت تحقیق در این باره را نیز نداده !
Reactor نوشته: شرایط جنگی شجاعت و نبوغ نظامی میطلبه.
یعنی اعزام کسانی که آموزش نظامی ندیده اند ، یا اهل جنگ نیستند به منطقه جنگی یعنی ایجاد سپر انسانی که جنایت نظامی محسوب میشود و البته خطرناک هم هست .
Reactor نوشته: یک جنگجو اگر بدون یک ایدئولوژی بجنگه فرمانده اش از پیش شکست خورده ست.
به نظر من درست ترش هدف و ارزشه . کسی که دینش براش مهم تر از مردم و کشورشه و به خاطر دینش میره میجنگه و نه به خاطر مردمش همون بهتر که کشته بشه .
Reactor نوشته: در مورد علل براه افتادن جنگ هم عرض کردم خمینی و اطرافیانش جنگ رو به مردم تحمیل کردند.
بنده هم عرض کردم خمینی و اطرافیانش ماکس 200-300 نفر بودند - اون همه سرباز و انقلابی و ... که چپ و راست ساواکی و ارتشی و نظامی و حتا کارمند دولتی اعدام میکردند ، به سفارتخانه ها حمله میکردند - در خیابانها شعار مرگ بر این و آن سر میدادند و پشتیبان خمینی و دار و دسته اش بودند و به اصطلاح انقلابی بودند ! همان مردم بودند و نه اجنبی بودند و نه آدم فضایی !
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری