06-19-2026, 06:11 PM
(06-19-2026, 12:56 PM)Scary نوشته:(05-21-2026, 10:12 AM)Anarchy نوشته: جای کسشعر گفتن و رجز خونی مضحک مجازی ، به قول بهزاد فراهانی اگه بیضه اشو داری برای گارد جاویدان ثبت نام کن ، پاشو برو داخل ایران مبارزه واقعی ... بهنام زاپاتا و مستر هپی و امیرا جون رو هم ببر که احساس تنهایی نکنی یه وقت . بالاخره اعلی حسرت مشنگ السلطنه به شماها نیاز داره.این عقدهای رو نگاه هنوز تو بازی قدرت گیر کرده فکر کرده همه چی استقلال - پرسپولیس هست.
اگه هم بیضه اشو نداری و میخوای با آلت ارتش آمریکا و اسرائیل دوماد شی خب اونا شماها رو به پشم دور همون آلتشون هم حساب نمیکنن .
باز هر جور صلاح میدونی !!
من اگر از شاهزاده رضا پهلوی نام بردم، به این دلیل است که ایشان همیشه دغدغه ایران را داشتهاند و مردم را به اتحاد دعوت کردهاند؛ اما سایر گروههای اپوزیسیون بارها نشان دادهاند که نمیتوان به آنها اعتماد کرد.
با این حال، معتقدم اگر چنین اتفاقی میافتاد، جنگ خیابانی با باقیماندههای نظام جمهوری اسلامی اجتنابناپذیر بود و شاهد درگیری گستردهای میان براندازان و طرفداران نظام و اقشار مذهبی میبودیم. این جنگ قدرت میتوانست پایانی نداشته باشد و حتی ممکن بود گروهها و لایههای دیگری نیز در تقابل با یکدیگر شکل بگیرند. بهنظر من، این وضعیت قطعا به صلاح کشور و مردم نبود و تلفات زیادی به همراه داشت.
به نظر من، سیاستی که آمریکا و اسرائیل در پیش گرفتهاند، یعنی توافق با بخش معتدلتر نظام و تعهداتی که در این چارچوب امضا شده است، حتی میتواند به نفع مردم و کشور تمام شود و زمینه را برای اصلاحات تدریجی فراهم کند.
من اصراری ندارم که حتما رضا پهلوی قدرت را در اختیار بگیرد. خود او نیز بارها گفته است که چنین خواستهای ندارد و تنها آماده است در دوران گذار و دولت انتقالی به مردم کمک کند.
بنابراین من مثل تو عقدهای نیستم و برای اینکه مردم کشورم واقعا بتواند بعد از ۴۷ سال رنگ آزادی را ببیند انقدر انعطاف دارم که هیچ منفعتی از خودم این وسط نمیبینم. بنابراین دیگر نیازی به گارد جاویدان و شورشهای خیابانی نیست. پیش به سوی اصلاحات تدریجی؛ اصلاحاتی که در نهایت، از دید من، میتواند بدون خونریزی و جنگ به عادیسازی روابط با اسرائیل و حتی بازگشایی سفارت اسرائیل در ایران منجر شود. چرا که نه!
مهربد و میلاد و بقیه شما موافق و خوشبین هستید به حرکت عمو ترامپ یا نه؟ من که خوشبین هستم به آینده ایران.
باقی مانده نظام جام زهر را نوشیدند.
همین که فهمیدی کسشعر گفتی کفایت میکنه ... همون طور که عرض کردم عمو ترامپ آلتش رو حواله شما مشنگ ها کرد و از "لحظه تسخیر خیابان نزدیک است" رسیدی به تعامل با بخش معتدل تر نظام !!
حالا قبل تر من میگفتم بخش معتدل تر نظام قدرت بگیره به نفع مردمه همین شما خردگرایان مشنگ به من انگ طرفداری از رژیم میزدید ...
بعد یه کم زیاد معطل نکردی برای جواب دادن ؟؟ صبر کردی ببینی چی میشه بعد طبق اون نظر خردمندانه بدی ...

![[-]](https://daftarche.com/images/bootbb/collapse.png)