03-29-2026, 03:06 PM
(03-29-2026, 01:37 PM)Mehrbod نوشته:(03-29-2026, 01:12 PM)Anarchy نوشته:(03-29-2026, 11:14 AM)Scary نوشته: حرفای آنارشی منو یاد مالهکش اعظم، اشکان قیطاسی، میاندازه. که توی آمریکاست و گاهی پستهاش توی اینستاگرام برای من اتفاقی میاد: میگه «من خودم اعتقاد به اسلام ندارم و مشکلی هم با براندازی ندارم». تمام حرفای مخالفان رژیم رو میزنه، اما آخرش کلهاش رو میکنه توی آخور جمهوری اسلامی ...
تویی که حتی کلمات وجدان، اعمال و افکار رو ادبیات شیعی میدونی و کلا دچار تفکرات صفر و صدی شدی ، نباید هم متوجه این مسائل شی ...
همان صفر و صدی که میگوید رژیم خونخوار ج.ا. بهتر از رضا پهلوی است؟ 😀
الان مگه این دو تا مقابل هم هستن برای انتخاب، که این جور جوگیر شدید ؟ الان یه حمله نظامی توسط دو دولت خارجی علیه ایران در جریانه ... یه جور میگید رضا پهلوی، انگار پشت دروازه های تهران داره شمشیر میزنه میاد جلو و ما باید سریع انتخاب کنیم ... همین الان که داریم حرف میزنیم یه سری حرکت های موازی به عنوان آلترناتیو آینده ایران که توسط Aipac فاند گرفتن تو لندن دور هم جمع شدن ...
بله در شرایطی که جنگی در جریان نبود من قطعا رضا پهلوی رو مجموعا ترجیح میدادم به آخوندها ... اما در دنیای تخیلات نمیتونم تصمیم گیری کنم .

![[-]](https://daftarche.com/images/bootbb/collapse.png)